Frumuseţe. Cum să ai sprâncene sexy. Reguli de machiaj şi îngrijire

Forma cât mai naturală a sprâncenelor este un nou trend impus de vedetele de la Hollywood, dar şi de supermodele, un exemplu fiind deja celebra Cara Delevingne.

Sprâncenele stufoase ale modelului britanic sunt dorite de tot mai multe femei, fiind considerate sexy şi naturale. Iată câteva trucuri care te vor ajuta să-ţi pui în valoare chipul cu ajutorul sprâncenelor perfecte.

Nu te pensa singură!

Oricât ar fi de tentant să te "înarmezi" cu o pensetă şi să începi să smulgi firele care ţi se pare că nu stau bine, este de preferat să nu o faci. În cazul sprâncenelor, ceea ce strici în câteva clipe are nevoie de luni de zile pentru remediere.

Lasă-te pe mâna specialiştilor, care ştiu mai bine cum să-ţi definească sprâncenele astfel încât să eviţi dezastrele.

Păstrează o formă cât mai naturală

Lucrează cu forma naturală a sprâncenelor tale. Lasă-le să crească timp de câteva luni, apoi mergi la un specialist care le va defini subtil forma. Sprâncenele subţiri nu sunt deloc sexy, prin urmare evită pensarea excesivă.

Foloseşte un creion pentru definire

Creionul te ajută să le defineşti forma, să umpli golurile de păr astfel încât sprâncenele tale să arate perfect. Alege un creion special, într-o nuanţă cât mai apropiată de culoarea naturală a sprâncenelor tale, dar cu un ton, două mai deschisă.

Trasează linii delicate în sensul de creştere al firelor de păr, fără să apeşi, astfel încât rezultatul să fie natural, insesizabil.

Vopseşte-le

Nuanţa sprâncenelor tale trebuie să fie apropiată de cea a părului tău natural, dar aceasta nu este neapărat o regulă valabilă în cazul tuturor. Foloseşte nuanţe mai deschise şi mai închise de creioane pentru sprâncene pentru a testa efectul asupra chipului tău. Fă-ţi câte un selfie de fiecare dată când încerci o nouă nuanţă, astfel încât să le poţi studia pe toate la final şi să alegi ceea ce ţi se potriveşte cel mai bine.

Îngrijeşte-le

Aplică în fiecare seară, după demachiere, câteva picături de ulei de măsline sau de ricin pe sprâncene, cu ajutorul unei pensule de mascara curate. Îţi ajuţi astfel sprâncenele să se menţină sănătoase şi să arate impecabil.

 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • LAZAR DARIA pe 17 Mar 2015, 10:20
    CU PLACERE!

    CU SIGURANT N-AI NIMIC DE PIERDUT. NUMAI DE INVATAT SI CASTIGAT!

    0
    0

  • Irina Monea pe 17 Mar 2015, 10:18
    :)

    Multumeesc feteloor! m-ati mai incurajat, ca nu eram prea sigura. si treaba cu cursurile mi se pare interesanta, ma bate gandul sa ma inscriu si eu, oricum n-am nimic de pierdut

    0
    0

  • LAZAR DARIA pe 17 Mar 2015, 10:15
    COMPLET ADEVARAT

    NU E ZVON DRAGA MEA, CURSURILE CHIAR SUNT PENTRU BUZUNARUL ORICUI SI TE MAI ALEGI SI CU O DIPLOMA DUPA ELE

    0
    0

  • alexandra coman pe 17 Mar 2015, 10:07
    micropigmentare rulz

    si eu mi-am facut sprancenele la ea si in viitorul apropiat vreau a ma inscriu si la cusuri, am auzit ca sunt ieftine si ramai cu cva in cap...stie cineva daca e doar un zvon sau e adevarat referitor la pret?

    0
    0

  • LAZAR DARIA pe 17 Mar 2015, 09:56
    PRO MICROPIGM.

    SUNT DE ACORD CU ANDREEA SI EU AM FOST LA LARY LA CURSURI SI AM INVATAT O MULTIME DE LUCRURI. CUM SA TE PENSEZI CORECT IN FUNCTIE DE FORMA FETEI, DESPRE COLORIMETRIE SI O GROAZA DE ALTE LUCRURI. RECOMAND TUTUROR INTERESATELOR

    0
    0

  • Andreea Aiovitei pe 17 Mar 2015, 09:50
    si inca ceva

    daca te intereseaza, are si o scoala de micropigmentare...eu m-am bagat la niste cursuri de genul pentru ca mi sa parut foarte tare. academia Simetric se cheama

    0
    0

  • Andreea Aiovitei pe 17 Mar 2015, 09:46
    prostie ai tu in cap

    ROXANA - daca nu ai treaba nu inseamna ca trebuie sa comentezi aiurea pe un subiect impoertant pentru unele femei! Irina- eu mi le-am facut la o tipa super misto Larisa Tanase, salonul ei parca se chema Lary beauty centr, dar cauta pe net...sigur gasesti mai multe detalii.

    1
    0

  • Roxana Vermsanu pe 17 Mar 2015, 09:41
    prostie

    ce probleme au unii? tara arde si baba se piaptana!!!! de ce nu va micropigmentati si creierul? :))

    0
    0

  • Irina Monea pe 17 Mar 2015, 09:36
    micropigmentare sprancene

    si unde ti le-ai facut? imi poti recomanda pe cineva foarte bun in treaba asta, ca eu as vrea sa fac pasul asta..dar mi-e cam frica ca o sa dau peste cineva naspa si o sa mi le strice mai rau. mersiii! :*

    0
    0

  • Andreea Aiovitei pe 17 Mar 2015, 09:33
    Micrpigmentare sprancene

    Buna Irina, eu mi-am facut sprancenele pin tehnica asta si vreau sa spun ca sunt super mega incantata. nu mai trebuie sa ma machez de fiecare data cand ies din casa! iti recomnd din toata inima!

    0
    0

  • Irina Monea pe 17 Mar 2015, 09:28
    Sprancene ideale

    Stie cineva ceva de micropigmentarea sprancenelor? e ok? daca are cineva mai multe informatii decat gasesc pe net va rog ajutati-ma!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod