6 lucruri care te stresează în timpul sexului şi bărbaţii nu le observă

De câte ori ţi s-a întâmplat să refuzi o partidă de amor deoarece nu eşti epilată sau ai o mică iritaţie sau un coş pe trup? Ei bine, află că eşti singura care se stresează, iar pe partenerul tău nu-l interesează sau nu observă aceste detalii. În timp ce femeile acordă atenţie tuturor amănuntelor, masculii se pierd în pasiunea momentului şi lucrurile mărunte trec neobservate. Iată câteva lucruri care te obsedează, dar care nu contează pentru iubitul tău.

Colăceii sau celulita
Preocupările legate de siluetă din timpul partidei de sex nu vor face altceva decât să scadă şansele atingerii orgasmului. Relaxează-te! Iubitul se bucură de moment şi nu va observa nici măcar o clipă faptul că ai luat în greutate 2-3 kilograme. Va fi atât de preocupat să te satisfacă şi să se bucure de trupul tău, încât micile imperfecţiuni vor trece neobservate.

Părul uşor crescut
Nu ai avut timp sau ai uitat să te epilezi? Dacă nu suferi de o afecţiune care să provoace pilozitate excesivă, atunci nu ai niciun motiv de îngrijorare. De obicei, bărbaţii nu observă micii peri neepilaţi, iar dacă îi observă, vor uita în următoarea secundă. Motivul? Sunt alte "lucruri" mai interesante care să le atragă atenţia.

Transpiraţia
Transpiraţia poate fi ceva jenant, însă nu şi în timpul actului sexual. Dacă eşti la zi cu duşurile, atunci nu ai motive să-ţi faci griji. Nu vor exista mirosuri neplăcute, ci doar "feromoni" cu un puternic efect afrodiziac.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod