Frumusețe la 42 de ani: Carmen Electra, superbă pe covorul roșu

Fosta vedetă a serialului "Baywatch" pare cu cel puțin 10 ani mai tânără. Cea mai nouă apariție publică demonstrează că ea poate rivaliza cu staruri mult mai tinere.

Carmen Electra a atras toată atenția la o prezentare de modă din Los Angeles. Nici nu se putea altfel: la 42 de ani, actrița americană e într-o formă de zile mari.

Acum mă simt mai bine decât la 25 de aniCarmen Electra
Îmbrăcată într-o ținută neagră, din două piese - un top cu guler pe gât și o fustă mulată, lungă până sub genunchi, care-i contura perfect șoldurile - cu părul blond prins într-o coadă răsfirată, liberă, și cu un machiaj accentuat, care îi punea în evidență ochii albaștri, Carmen Electra arăta la fel de bine ca la sfârșitul anilor '90, când era considerată una dintre cele mai frumoase femei celebre din lume.

O obișnuită a show-urilor de modă, vedeta a fost prezentă, în septembrie, la mai multe prezentări din cadrul Săptămânii Modei de la New York, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod