Cum să folosești uleiul de ricin pentru păr, gene și sprâncene

Cum să folosești uleiul de ricin pentru păr, gene și sprâncene

Pentru a avea gene lungi și frumoase, dar și păr strălucitor, este necesar să le acorzi atenție deosebită. Dar nu ai nevoie de produse cosmetice scumpe, ci de un ingredient natural cu beneficii uimitoare.
Este vorba despre uleiul de ricin, recunoscut pentru proprietățile sale excelente pentru îngrijirea părului. 

Uleiul de ricin este obținut din semințele plantei cu același nume. Conține acizi grași omega 6, vitamine și minerale care contribuie la fortifierea rădăcinilor firelor de păr. Uleiul de ricin stimulează creșterea părului și îi oferă în același timp o strălucire sănătoasă. Descoperă cum să folosești uleiul de ricin pentru păr, gene și sprâncene.

Stimulează creșterea părului

Uleiul de ricin este ideal pentru tratarea scalpului uscat, afectat de mătreață. Are proprietăți antifungice și antibacteriene, eliminând astfel unii dintre factorii care pot cauza căderea părului.
De asemenea, hidratează intens scalpul prin conținutul său ridicat de acizi grași omega 6 și stimulează ciculația sanguină, care determină apoi creșterea sănătoasă a firelor de păr. Aplică uleiul de ricin la rădăcini, masând delicat scalpul. Lasă-l să acționeze timp de câteva ore sau peste noapte, apoi spală-te pe cap.

Protejează vârfurile degradate

Vârfurile reprezintă cea mai vulnerabilă zonă a părului tău. Prin frecarea de haine în timpul zilei, acestea se deteriorează rapid dacă nu le protejezi și dacă nu le tunzi regulat.
Uleiul de ricin acționează precum un ser protector asupra vârfurilor, prevenind degradarea. De asemenea, hidratează zonele uscate și le oferă strălucire, reușind să mascheze aspectul de păr tern, deteriorat. Aplică pe vârfuri câteva picături de ulei de ricin încălzit, pentru o hidratare intensă.

Stimulează creșterea genelor

Cu siguranță îți dorești gene dese și lungi, iar uleiul de ricin este soluția naturală care te poate ajuta să le ai astfel. Pune ulei de ricin într-un tub vechi de mascara pe care l-ai spălat foarte bine și aplică uleiul pe gene așa cum ai aplica rimelul.
Dacă incluzi acest tratament în ritualul tău de îngrijire din fiecare seară, genele tale vor fi în mod vizibil mai dese și mai viguroase.

Te ajută să ai sprâncene mai dese

Dacă sprâncenele tale par să devină tot mai rare pe zi ce trece sau au fost afectate de pensarea incorectă, atunci uleiul de ricin este soluția salvatoare în cazul tău. Datorită proprietăților sale benefice asupra foliculilor de păr, uleiul de ricin va stimula creșterea sprâncenelor și va preveni căderea lor. Aplică în fiecare seară folosind o pensulă pentru machiaj sau un bețișor pentru urechi.
Masează delicat sprâncenele pentru ca uleiul să ajungă până la rădăcini.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod