Barbia dubla

7 trucuri de înfrumusețare pe care orice femeie ar trebui să le știe

Aplicare rimel pe gen

Repară mascara uscată

Imediat după deschiderea pentru prima dată a tubului, mascara ta începe să se usuce, pentru ca în scurt timp să aibă o textură neportivită și să nu mai obții aceleași rezultate ca la început. Dar dacă abia ai apucat să-l folosești, nu este cazul să-l arunci. Îl poţi repara foarte uşor. Încălzeşte apă într-un vas mic şi apoi introdu tubul bine închis în apă. Lasă-l timp de câteva minute. Căldura va dizolva rimelul, care va deveni apoi la fel de cremos ca atunci când l-ai cumpărat.
Este de preferat să folosești un singur rimel.

Evită creșterea colțurilor în piele

O problemă foarte neplăcută și dureroasă este creșterea colțurilor unghiilor de la picioare în interior. Dar pentru a scăpa de neplăcerile provocate de o astfel de situație, este necesar să știi un mic truc. De fiecare dată când îți tai unghiile, ai grijă să le tai perfect drept, iar în acest fel colțurile vor ajunge să crească în exterior. De asemenea, este foarte important să îți tai unghiile cât mai des pentru că presarea unghiilor prea lungi de încălțăminte predispune la creșterea colțurilor în piele.

Netezeşte firele de păr rebele cu periuţa de dinţi

Cunoşti efectul de păr zbârlit care apare de fiecare dată când îţi prinzi părul într-o coadă sau când vrei o coafură perfect netedă? Firele mici, în creştere, ies ca niste ace şi îţi strică total coafura. Dar există o soluţie foarte simplă pentru această problemă.
Pulverizează spray fixativ pe o periuţă de dinţi şi netezeşte cu grijă părul. În acest fel firele vor fi ascunse, fără ca rezultatul obținut să fie efectul neplăcut de "păr lins", pe care l-ai obține dacă ți-ai netezi firele cu mâna după aplicarea fixativului.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod