Gordon Ramsay si sotia sa, Tana

Gordon Ramsay, distrus de durere. Soţia lui a făcut avort spontan în luna a cincea

Celebrul chef Gordon Ramsay este distrus de durere. Soţia lui, Tana, a făcut avort spontan în luna a cincea.

În urmă cu cinci luni erau cei mai fericiţi părinţi, deoarece soţia lui Tana aflase că este însărcinată cu cel de-al cincilea lor copil. Luna trecută, în cadrul emisiunii The Late Late Show cu James Corden, Gordon Ramsay a dezvăluit că familia lui se va mări, deoarece soţia lui aşteaptă un alt copil.

Între timp au aflat că vor avea un băieţel, însă weekendul trecut au întâmpinat clipe de coşmar, iar celebrul chef a anunţat pe pagina sa de Facebook că soţia sa a făcut avort spontan în luna a cincea.

„Eu şi Tana vrem să va mulţumim pentru suportul vostru din ultimele săptămâni.

Am avut un weekend îngrozitor deoarece Tana, însărcinată în cinci luni cu fiul nostru a pierdut sarcina. Ne vom vindeca împreună însă vrem să vă mulţumim fiecăruia în parte din nou pentru sprijinul acordat şi pentru toate urările. Aş vrea să mulţumesc în mod special echipei de medici de la Portland Hospital pentru tot ceea ce au făcut”, a fost anunţul pe care Gordon Ramsay l-a postat pe contul său de Facebook.

Gordon Ramsay şi Tana sunt căsătoriţi din 1996. Ei au împreună patru copii, dintre care doi gemeni de 16 ani (Holly şi Jack), o fată de 18 ani (Megan) şi una de 14 ani (Matilda).


Postarea facuta de Gordon Ramsay pe Facebook


Avort spontan: riscuri

Pierderea unei sarcini sau avortul spontan este destul de frecvent întâlnită în primele trei luni, astfel că în 1 din 5 cazuri apare acest lucru din cauza unor probleme legate de dezvoltarea fătului, potrivit site-ului medical NHS Choices

În schimb, dacă pierderea sarcinii se întâmplă mai târziu, în al doilea trimestru (între săptămânile 14 şi 26) este cauzată de o problemă medicală întâlnită la mamă. Acest avort spontan târziu este adesea cauzat de o infecţie, o slabă dezvoltare a placentei sau de slăbirea muşchilor care susţin uterul.

Unul din primele semne ale avortului spontan este cu siguranţă sângerarea vaginală.

Potrivit specialiştilor, riscul de a pierde o sarcină creşte odată cu vârsta femeii: pentru femeile sub 35 de ani, riscul este de 1 la 10, între 35 şi 40 de ani riscul este de 1 la 5 până la 6, iar între 40 şi 45 de ani riscul este 1 la 3 sarcini.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod