Se poartă bretonul cortină, în stilul anilor '70: 40 de idei din care să te inspiri

Anii '70 sunt o sursă majoră de inspirație în modă și frumusețe în ultima perioadă.
Au revenit în trend elemente reprezentative pentru acea perioadă, de la jachete din piele întoarsă, jeanși evazați cu talie înaltă, topuri cu guler pe gât și până la șosete lungi albe purtate cu pantofi sport.

Mai mult, anii '70 influențează și tendințele în frumusețe, cu machiaj în tonuri de oranj și gloss de buze. Dar unul dintre cele mai populare moduri în care se manifestă influențele anilor '70 sunt tunsorile cu breton cortină.

Voluminos, gros și cu vârfuri ușor întoarse în exterior, acest tip de breton le-a cucerit pe influencerițe și fashioniste.
Este asociat adesea cu o tunsoare în scări, de tip shag, și cu onduleuri mari și lejere care oferă mult volum. 

Citește și: 50 de tunsori ideale pentru fața rotundă


Avantajul bretonului cortină este dat de lungimea sa. Fiind mai lung decât un breton clasic, poate fi separat pe centru (de unde și denumirea de breton cortină), dar poate fi dat și o parte, în funcție de preferințe. Astfel obții trei tunsori diferite într-una singură pentru că ai posibilitatea să schimbi cărare în trei moduri diferite.


Pe de altă parte, este bretonul cel mai ușor de întreținut. Nu necesită scurtare frecventă ca în cazul bretonului drept, iar dacă te plictisești de el și vrei s-l lași să crească, se va integra perfect în lungimea părului, încadrând în același timp chipul. 

Prevăd că bretonul cortină va fi un trend puternic tot anul 2021, pentru că tot mai multe persoane sunt interesate de acest stil. Este ușor de întreținut și se trasformă treptat într-un cadru ce încadrează chipul indiferent în ce stadiu de creștere este”, declară pentru Glamour UK hairstilistul Sal Salcedo.

Descoperă în galerie 40 de tunsori cu breton cortină, în stilul anilor '70.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod