Aceeași greutate, corp diferit: 20 de persoane care s-au transformat total, fără să slăbească

Când vine vorba de numărul de kilograme, structura corporală contează foarte mult, iar oamenii care au aceeași greutate nu au și aceeași măsură la haine.
De fapt, este posibil să îți păstrezi aceeași greutate, dar să arăți complet diferit. O demonstrează persoanele care au decis să-și schimbe stilul de viață și să adopte un regim alimentar sănătos, completat de activitate fizică intensă. Iar rezultatele sunt spectaculoase. 

Oamenii care au postat imagini înainte și după cu transformările prin care au trecut ne demonstrează că nu trebuie neapărat să slăbești ca să arăți foarte bine. Corpurile lor arată complet diferit datorită faptului că au inclus mișcarea, exercițiile și diferite tipuri de activitate fizică în rutina lor. 
Schimbările se văd cu ochiul liber, deși kilogramele sunt aceleași.
Ceea ce produce aceste modificări este transformarea grăsimilor în masă musculară. Și pentru că mușchii sunt mai grei decât grăsimea, greutatea rămâne la fel, dar aspectul fizic este radical îmbunătățit.

De ce sunt importante astfel de imagini? Pentru că ne învață o lecție importantă: cântarul ar trebui să fie ultima ta grijă atunci când mănânci sănătos și faci sport. Din păcate, foarte multe persoane renunță la stilul de viață sănătos și la exerciții atunci când observă că acul cântarului a stagnat.
Adevărul este că un corp sănătos nu se măsoară întotdeauna în kilograme, ci în musculatură tonifiată și o formă fizică bună.

Descoperă în galerie 20 de imagini înainte și după cu transformări radicale ale unor persoane care nu au slăbit, dar au un corp tonifiat.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod