Par stralucitor in 5 pasi

Nimic nu iti ruineaza mai mult aspectul decat un par lipsit de stralucire. Iti prezentam mai jos cateva mici trucuri si sfaturi de ingrijire, care te vor ajuta sa-ti transformi complet parul. Iata ce poti face:
Nimic nu iti ruineaza mai mult aspectul decat un par lipsit de stralucire.

Iti prezentam mai jos cateva mici trucuri si sfaturi de ingrijire, care te vor ajuta sa-ti transformi complet parul. Iata ce poti face:


Nu uita de masca!


Chiar daca folosesti samponul si balsamul tau obisnuit, masca special conceputa pentru tipul tau de par, folosita de doua, trei ori pe saptamana ii ofera parului tau stralucire si rezistenta.

Foehn inteligent


Crezi ca nu prea conteaza ce tip de foehn folosesti, nu? Ei bine, este foarte important! Noile generatii de aparate pentru uscarea parului sunt special concepute pentru a proteja parul, astfel incat efectele nocive ale temperaturilor ridicate sa fie cat mai reduse.

Rezistenta la caldura


Pentru ca tot a venit vorba de temperaturi ridicate, trebuie sa iei in considerare o alta regula care iti mentine parul sanatos si stralucitor - foloseste produse pentru protectie termica, atunci cand iti usuci, indrepti sau ondulezi parul.

Peria perfecta


Peria de par este la fel de importanta precum produsele de ingrijire pe care le folosesti. O perie cu par natural netezeste cuticulele de la suprafata firului de par, ceea ce il face mai stralucitor.

Produse pentru stralucire


Spray-urile care ofera stralucire parului te ajuta sa trisezi putin si sa ii oferi stralucire instanta parului tau. Din fericire, unele dintre acestea imbraca firul de par cu o pelicula protectoare.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ana Maria pe 1 Sep 2011, 23:10
    masca LUSH

    Eu folosesc masca pentru par blond Marlyn de la Lush, protejeaza culoarea si ofera multa stralucire

    1
    0

  • dalina2011 pe 11 Iun 2011, 13:43
    sampon si tratament pt par cu aloe

    Eu folosesc sampon si tratament pt par cu aloe vera 60 % de la LR si sunt foarte multumita. parul nu se mai ingrasa si s-a intarit firul.Recomand.

    5
    0

  • diana pe 28 Mai 2011, 13:00
    par stralucitor

    cel mai mult imi place masca de par R&B pe care o folosesc dupa fiecare spalare, nu incarca si ii da multa stralucire.pe langa faptul ca miroase bestial, si hidrateaza cu uleiuri presate la rece.suuuuper...

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod