Liviu Vârciu, din nou la 'Dansez pentru tine'. Îl înlocuieşte pe Costin Sforaru

Din cauza unor probleme medicale - întinderi musculare puternice la muşchii tibiei şi la gambă şi cu dureri insuportabile - Costin ar risca să facă o ruptură musculară oricând, de aceea a decis să se retragă din competiţie.
Din cauza unor probleme medicale - întinderi musculare puternice la muşchii tibiei şi la gambă şi cu dureri insuportabile - Costin ar risca să facă o ruptură musculară oricând, de aceea a decis să se retragă din competiţie. Producătorii show-ului au decis ca actorul să fie înlocuit cu Liviu Vârciu, fost concurent în ediţia a opta a show-ului.

Costin nu mai putea repeta, întrucât de câte ori atinge cu vârful piciorului pământul, are dureri cumplite care nu-i permit să execute nici măcar cele mai simple figuri de dans. După o zi şi jumătate în care s-a străduit să se antreneze fără niciun rezultat, ci doar cu dureri şi tensiune, Costin s-a consultat cu echipa şi a decis să se retragă din competiţie, informează Mediafax.

"Indiferent câtă ambiţie şi dorinţă am în continuare, nu mai pot executa majoritatea paşilor de dans.
Puteam să îmi asum riscul de a face o ruptură musculară în urma suprasolicitării, neţinând cont de recomandarea doctorului de a face repaus, dar nu puteam să îmi asum riscul ca Mădălina să piardă 'duelul' din cauza neputinţei mele fizice. Puteam să îndur durerea fizică şi să trec peste ea, dar cu siguranţă nu aş fi putut să trăiesc cu gândul că i-am distrus Mădălinei şansa de a-şi împlini visul"
, a declarat cu tristeţe Costin Sforaru, actor în serialul "Moştenirea", de la Pro TV.

Fără să stea pe gânduri, colegul de serial al lui Costin Sforaru, Liviu Vârciu a acceptat să se lupte în continuare pentru a realiza visul Mădălinei Corduneanu.
"Am vorbit cu echipa, cu Costin, cu Vica, am văzut povestea Mădălinei care m-a întristat teribil şi am spus că îmi doresc să o ajut să-şi continue visul. Dacă dansând pot să le ajut pe Mădălina şi pe mama ei, care suferă atât de mult, sunt fericit, mai ales că eu sunt obişnuit cu ringul de la 'Dansez pentru tine', cu efortul de aici şi cu oasele rupte", a declarat Liviu Vârciu.

Mădălina Corduneanu vrea să îşi ajute mama bolnavă care a trăit o viaţă de coşmar. Pentru mama Mădălinei, viaţa alături de soţul său a fost un coşmar care a început înainte de a se naşte Mădălina. Bărbatul nu avea serviciu, umbla tot timpul beat şi îşi agresa soţia zilnic.
Au fost zece ani de teroare pentru Mădălina şi mama ei. Pe fetiţă o bătea până o umplea de vânătai. Mădălina a stat la centrul de securitate, iar clasa a IV-a a făcut-o la domiciliu, deoarece profesorilor le era frică de tatăl ei care venea la şcoală şi îi ameninţa cu cuţitul. A schimbat patru şcoli, iar când a avut posibilitatea să se ducă la lotul naţional de gimnastică ritmică, tatăl ei nu şi-a dat acordul pentru a putea pleca în străinătate.

De când părinţii ei s-au despărţit, Mădălina şi mama ei locuiesc cu chirie într-o garsonieră modestă. Tatăl stă şi acum în apartamentul lor de trei camere, iar procesul de partaj al bunurilor comune durează deja de patru ani.
Mama a muncit la o fabrică de mobilă până când s-a îmbolnăvit, în urmă cu zece ani. Astfel, Mădălina munceşte, învaţă şi are grijă de mama ei, dar cu toate astea nu-şi pierde curajul. Ea îşi doreşte să o ştie pe mama ei în siguranţă, pentru a-şi continua viaţă, în care deocamdată este hotărâtă să nu implice niciun bărbat.
19 Aprilie 2011
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod