Cum să-ți aranjezi părul ca să pari mai tânără. 8 trucuri

Cum să-ți aranjezi părul ca să pari mai tânără

Ești convinsă că ridurile și pielea lipsită de fermitate sunt responsabile pentru un chip cu aspect îmbătrânit? Dincolo de aceste efecte inevitabile ale trecerii anilor, stilul în care alegi să-ți porți părul te poate face să pari cu ani buni mai în vârstă.
Iată câteva reguli pe care să le urmezi pentru ca stilul părului tău să te întinerească, potrivit brightside.me:

Tunsoarea

Cea mai bună soluție pentru a părea cu câțiva ani mai tânără este aceea de a alege o tunsoare structurată, cu șuvițe care îți încadrează chipul și care ajung până la nivelul bărbiei și al gâtului.

Culoarea

Părul într-o nuanță mai deschisă are un efect de întinerire asupra chipului tău. Dar asta nu înseamnă că orice culoare mai deschisă te avantajează. Trebuie să alegi nuanța părului tău în funcție de tonul pielii tale și culoarea ochilor, iar un hairstilist te va ajuta să iei cea mai bună decizie. Nu este recomandat să faci o schimbare radicală de look fără să ceri sfatul unui specialist. Iar dacă nu vrei o schimbare totală, câteva suvițe într-o nuanță mai deschisă te vor ajuta să obții același efect de întinerire.Culoare par

Lungimea

Părul scurt este asociat tinerețea și un stil de viață activ. Deci pe măsură ce înaintezi în vârstă, părul tău ar trebui să devină tot mai scurt. Dar ai grijă să nu ajungi la extreme: părul foarte scurt evidențiază forma ovală a feței, iar pe măsură ce trec anii aceasta este mai puțin definită. Este de preferat să optezi pentru lungimi care variază de la nivelul bărbiei până la mijlocul gâtului.Lungimea parului

Volumul

Părul lipsit de volum te poate face să pari mai în vârstă, de aceea este de preferat să optezi pentru o coafură și o tnsoare care îți oferă volum. Și în acest caz proporția corectă este varianta câștigătoare. Prea mult volum te poate face să arăți ciudat și chiar îți adaugă câțiva ani în plus pe chip. Tunsorile în scări și buclele lejere îți oferă exact volumul de care părul tău are nevoie pentru a-ți pune trăsăturile în valoare și a te face să pari mai tânără.Volum par


Bretonul

Un breton realizat impecabil are capacitatea de a tăia câțiva ani buni de pe chipul tău.
Va masca ridurile care apar de obicei pe frunte și pune ochii în valoare. Bretonul bine proporționat, de grosime medie, îți va aduce toate aceste avantaje. Ai grijă să nu optezi pentru un breton prea gros și drept, care îți scurtează vizual fața și te face să pari plinuță.
Breton


Cărarea

O cărare pe mijloc, perfect definită, îi oferă figurii tale un aspect rigid și te face să pari mai bătrână. În schimb, cărarea pe o parte îți va pune ochii în evidență și te va ajuta să pari cu câțiva ani mai tânără. Iar dacă vrei mai mult volum, alternează partea pe care îți faci cărarea. De asemenea, ai putea încerca să-ți dai părul pe spate, în loc să porți o cărare pe mijloc care nu te avantajează.Carare pe mijoc


Coafura de zi

Coafurile pe care le porți de obicei au capacitatea de a te întineri sau de a adăuga ani în plus pe chipul tău. Stilurile rigide, precum părul perfect întins sau strâns puternic într-un coc sau o coadă te dezavantajează.
Dar stiluri lejere, cu un aspect ușor neglijent inspiră tinerețe și relaxare. De exemplu, atunci când îți prinzi părul într-o coadă la spate, lasă câteva șuvițe libere care să-ți încadreze fața. Iar când îți lași părul liber, realizează câteva bucle lejere, care îi vor oferi volum.


Coafura de seară

Pentru evenimentele speciale la care participi este de preferat să alegi coafuri care par de asemenea naturale și relaxate. Stilurile stricte, în care părul este strâns puternic, buclele perfect definite, cocurile înalte și netezite impecabil te vor face să pari mult mai matură. Alege coafurile care inspiră naturalețe și oferă sezația că au fost realizate neglijent, fără prea mult efort.

Sursă foto: brightside.me

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod