Instagram

Cum găseşti pe Instagram cele mai frumoase locuri dintr-un oraş

Dacă ştii că pleci într-o vacanţă într-un anumit loc, caută pe Instagram contul oficial al biroului de turism din locul unde te duci. Te vei inspira din pozele care apar în feed-ul tău!

Stimate brand, nu-i aşa că (în sfârşit) ai înţeles că prezenţa pe Instagram este absolut necesară? Tu, oraşule, eşti un brand. Tu, ţară, la fel. Să nu mai vorbesc despre regiuni. Numai când spui Andaluzia, gura ţi se inundă de arome, iar mintea o ia “la pas” pe străduţele vechi ale Cordobei sau Granadei.

Poate că aparent nu vezi mare legătură între Instagram şi călătorii. Dar dacă ştii să îţi alegi cu grijă “prietenii”, te vei convinge de utilitatea acestei aplicaţii.

Oficiile de turism ale oraşelor, regiunilor, ţărilor, şi-au dezvoltat foarte mult conturile de Instagram.

Pe ele postează răsărituri, apusuri, clădiri emblematice, locuri de unde poţi vedea oraşul de la înălţime, şi câte şi mai câte lucruri menite să te te aducă în stadiul de a face crimă de om numai ca să ajungi mai repede acolo.

Ce-ţi recomand? Dacă ştii că pleci într-o vacanţă într-un anumit loc, caută pe Instagram contul oficial al biroului de turism din locul unde te duci. Te vei inspiră (aproape zilnic) din pozele care apar în feed-ul tău, astfel că îţi vei putea face o părere cu privire la “must”-urile, de orice fel, pe care nu trebuie să le ratezi.

Citeşte mai mult pe blogul meu www.mihaijurca.ro sau urmăreşte-mă pe Facebook   

mihai-jurca
mihai-jurca
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod