Trendurile vestimentare sunt istorie! Este smart să cumperi haine care nu se demodează în timp!

Marii designeri internaționali au adoptat noul curent din lumea modei “See now, buy now”! Cu alte cuvinte, aceștia preferă să lanseze colecții în plin sezon, renunțând la ideea de a prezenta acum ceea ce se va purta anul viitor. Tom Ford, spre exemplu, și-a anulat show-ul din primăvară, când urma să prezinte colecția de toamnă-iarnă, pentru a o prezenta acum, în luna septembrie, la New York Fashion Week.

În România, un brand vestimentar nou, în plină ascensiune, a adoptat aceeași direcție în primăvara acestui an, cu câteva luni înainte ca la New York să se promoveze curentul “See now, buy now!”. Este vorba de Styland, un brand vestimentar extrem de apreciat în rândul stiliștilor, al vedetelor și al femeilor de afaceri, care a devenit astfel un pionier inclusiv în materie de strategie în industria de modă autohtonă.

Styland lansează produse vestimentare și accesorii atemporale, versatile și esențiale în orice garderobă. Mai exact, acele piese vestimentare care constituie baza oricărei ținute, fie că vorbim de birou, cocktail, confetințe, timp liber sau călătorii: sacouri, pantaloni, topuri, fuste, rochii, veste, pulovere, pantofi stiletto, sandale sau pantofi sport.

Styland lansează permanent noi și noi piese vestimentare. Este de ajuns pentru a consuta frecvent website-ul www.styland.ro și a remarca faptul că magazinul online este updatat chiar și săptămânal.
Spre exemplu, nou lansata secțiune Essentials include item-uri de o simplitate și de o eleganță ce sfidează trendurile trecătoare ale momentului: sacouri damă clasice, casual sau elegante, rochie din jersey sau stofă, maiou sau cămașă din mătase, rochie elegantă cu detaliu plisat in crăpătură la spate realizat din mătase neagră, fustă clos cu buzunare sau fusta conică, top cu aplicație la gât, pantalon larg denumit și palazzo sau pantalon clasic din stofă, vestă versatilă din lână cu spatele realizat integral din mătase, sacou stofă căptușit integral cu mătase, sacou Jersey, vesta casual cu buzunare aplicate, pantaloni drapați și petrecuți, fustă midi cu detaliu la spate.

Așadar, colecția oferă o linie de piese versatile, care readuc rafinamentul și modernitatea în viața femeilor prin sacouri, jachete, pantaloni, fuste, rochii, pulovere, veste, încălțămine elegantă și sport, accesorii de păr și bijuterii care pot fi combinate între ele cu ușurință, realizate din materiale premium importate din Italia si Anglia, confectionate integral in Romania.

Se investește astfel în calitate și în produse care nu se demodează niciodată, decât în piese vestimentare de sezon din mall-uri, care ies din trend în scurt timp și care sunt și greu de îmbinat și accesorizat pe termen lung.

Așa cum a informat și Agentia de Presa Mondenă, Styland a devenit brandul vestimentar cu cea mai rapidă ascensiune din România. Ținutele vestimentare au cucerit publicul prin materialele și croiala impecabilă. Vedete cunoscute din showbiz poartă Styland. Printre acestea, Andra, Delia, Ana Morodan, Carmen Negoiță, Geanina Ilieș, Mihaela Călin, Diana Munteanu, Nicoleta Nucă, Carmen Brumă, Mirela Vaida, Lidia Buble.

În plus, experiența de shopping în showroom-ul Styland este cu adevărat specială.

Consultanții de stil și imagine Styland vin în ajutorul celor care trec pragul showroom-ului, în urma progamării inițiale, și recomandă cele mai bune opțiuni vestimentare în funcție de stilul și dorința fiecăruia. Programări Showroom Styland - București - 0799.101.999. Program: Luni-Vineri, intre 10:00-20:00.
Showroom STYLAND  - str. Frederic Chopin, nr. 34, Sector 2, București. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod