Cum sa folosesti placa de intins fara a-ti periclita parul

Probabil ca stii cum se intampla... daca ai parul drept, iti doresti bucle si folosesti bigudiurile cat mai des. Daca, pe de alta parte, ai parul ondulat, nu-ti place si ti-ai dori sa fie drept. Ei bine, daca acesta din urma este si cazul tau, cum ai putea proceda? Intr-adevar, acesta este raspunsul: placa de intins parul, care da rezultatele scontate, indiferent cat de stransi ar fi carliontii tai. Numai ca, pentru a nu-ti periclita firul de par, trebuie sa tii cont de cateva reguli de prevedere.


  • Ca masura generala de precautie, n-ar fi prea indicat sa folosesti placa in cazul in care parul a fost facut permanent sau vopsit. Actiunea de intindere este foarte agresiva pentru fir.


  • Placa de intins parul nu trebuie sa fie folosita zilnuc, ci numai ocazional, pentru ca altfel parul ar fi deteriorat ca urmare a temperaturii inalte la care este expus in mod repetat.


  • Nu folosi niciodata placa de intins daca parul este umed. Usuca-l cu foehnul, daca nu ai timp sa-l lasi sa se usuce liber (cum ar fi cel mai indicat).
    De asemenea, in masura in care acest lucru este posibil, nu intinde parul in aceeasi zi in care l-ai spalat, ci in ziua urmatoare - firele se vor electriza mai putin.


  • Pentru a proteja firul de efectele caldurii, foloseste ulei de par special conceput in acest scop si avand efect de protectie termica. Nu aplica prea mult insa, pentru ca ulterior exista riscul ca parul sa arate ca si cum ar fi nespalat.


  • Cel mai bine este ca in prealabil sa aplici un balsam special, care nu se clateste si este special conceput pentru intinderea parului.


  • Daca nu ai un astfel de produs la indemana, poti folosi si spuma coafanta.
    Prinde cate o suvita de grosime medie, aplica spuma pornind de la radacina si usuc-o de jos in sus, de preferat cu jetul de aer rece, pentru ca este mai putin agresiv decat cel fierbinte.


  • Placa de intins parul pe baza de aburi prezinta avantajul de a hidrata forul in timpul operatiunii, lasandu-l stralucitor si matasos.


  • Suvitele intinse pe placa nu trebuie sa fie prea groase, iar aparatul nu trebuie lasat sa actioneze mai mult decat intervalul prevazut pe ambalaj (acesta difera in functie de tipul placii, care poate fi din metal sau ceramica).




  •  

    Comentariile 51-100 din 138

    POSTEAZA COMENTARIU
    Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

    • andreea pe 16 Apr 2010, 18:53
      hey

      si eu vreau parul drept!!!

      1
      0

    • andreea pe 11 Apr 2010, 20:23
      Placa Babyliss

      Am o placa babyliss de vreo 2 ani,a costat 80 de euro.E ok,dar tot arde,eu fiind ondulata (permanent vechi). Imi spal parul,mi'l intind cu placa,folosesc spray de la elseve,reparator.il intind perfect,la o temperatura normala,deci nu exagerata.La umezeala se increteste,sau dimineata cand ma trezesc,se bucleaza.dar NU MAI BAG PLACA,ci il las asa natural,il mai dau cu un pic de spray reparator si il periez cu perie rotunda.parul are volum,e ondulat,cuminte,si asa sta pana la urmatoarea spalatre,cand poate nu mai am chef de placa,si il las cretz,sa se regenereze :D

      0
      0

    • claudia pe 28 Mar 2010, 21:39
      placa cu ceramica

      fetelor am o placa tot cu ceramica am luat-o la recomandarea unui specialist danez din danemarca ,a fost ff scumpa si mi-a dat si un sfat o sa fii ff multumita timp de 3-4 ani dupa care o sa fii ff dezamagita deci fetelor nu va sfatuiesc sa mai folositi eu cred ca orice tip de par poate fi aranjat

      0
      0

    • Ana pe 23 Mar 2010, 11:31
      rowenta

      Cea mai buna placa EVER este cea de la Rowenta. Eu am testat-o si e foarte tare. Are buton de reglare a temperaturi (120 - 200 grade) , afisaj digital s se incalzeste in 15 secunde.. eu imi fac tot parul in 15 minute cel mult http://reviews.katrina.ro/placa-de-intins-parul-rowenta-cf7142.html

      1
      0

    • Yana pe 17 Mar 2010, 15:42
      par vopsit si indreptat saptamanal

      salut!:) tin sa va spun ca tocmai mi-am comandat o placa remington cs 5002 si sunt super multumita de ea... pana acum am avut una obisnuita ieftina..indrepta ea cat inhdrepta dar efectele tineau putin, maxim 6-7 ore:)) dar mai am o mica problema..:"> eu sunt si vopsita:D si ma si indrept:D oare exista vreun risc sa raman cheliutza peste ceva timp? as dori acum sa imi achizitionez un ulti pentru protectia parului... ar fi nevoie de putina protectie totusi, mai ales cand parul tau face contact cu cca. 200 de grade:) astept rapsunsurile voastre. va pup

      1
      0

    • simona pe 7 Mar 2010, 09:58
      placa!!!

      eu am o placa de la braun si sunt f multumita de ea! ce-i drept nu imi intind parul des...pt sunt constienta k oricat de buna ar fi placa tot iti arde parul. intinsul parului in fiecare zi mi se pare exagerat,NU E O NECESITATE!!! imi indrept parul cand knd sunt zile mai speciale sau am duc undeva si trebuie sa arat bine,in rest parul il las asa cum este(ondulat) iar multe persoane imi spun k imi sta bine.

      3
      0

    • manu pe 27 Feb 2010, 16:35
      parul meu

      sune-mi te rog ce ulei este acela sau balsam cu se numeste

      0
      0

    • oana pe 23 Feb 2010, 19:26
      tot eu

      confiscat* scuzele de rigoare

      0
      0

    • oana pe 23 Feb 2010, 19:24
      pffff...

      ce inseamna mai asta k "parintii mi-au conficat placa de par"?ce treaba au ei?atata timp cat nu dauneaza sanatatii(exceptand parul) nu vad ce are,nu e tigara,alcool,drog,helloooooooo????!!!!pe ce lume traiti dragi parinti???

      3
      1

    • oxana pe 20 Feb 2010, 22:28
      un sfat bun

      fetelor..stiu cum e sa iti doresti parul drept..eu am parul cret ..adica mai onulat..si are f mult volum..si e lung trece de jumatate de spate..si daca il las liber ma simt parca am coborat din bambus..si cel mai bun sfat care vi las da e ..eu am fost la un dermatolog si acolo puteti sa aflati ce e mai bine pt parul vostru..dar pt fetele care au parul ca mine le pot spune ca dermatologul mia zis asa...inainte de fiecare spalare ungeti parul cu ulei de masline un pic cald amestecat cu un ou..si lasa sa actioneze cam o ora..dupa acceia te speli cu apa potrivita ..nu cu apa cald cald..si cand usuci paru nu fa cu prosopu in cap ..nu il usca cu prosopu mai exact..ci [une un prosop pe cap si lasal sa se usuce singur.pot spune ca am avut un par deteriorat mai ceva ca in desene animate si asa tipmp de o luna mi lam refacut..si inca ceva..nu tineti mereu paru strans..paru trebuie sa respire...e bine sa il tinesti strans cat stati acasa...si seara inainte de culcare pieptanati parul cu o perie groasa...peste cap ..il pieptanati ..nu lateral!iar produsele de la garnier..avon ..etc..sunt bune de dat la cei care leau facut..nimic nu e mai bun ca un lucru natural.

      0
      0

    • Deea pe 18 Feb 2010, 23:43
      am auzith ca poti sa iti faci parul cret cu placa

      sall..cum se face asta?:|

      0
      0

    • steli pe 14 Feb 2010, 22:57
      degradarea parului

      Salut,as vrea sa stiu daca ceara GOT 2B(schwarzkopf) imi degradeaza parul........eu folosesc acest tip de ceara pt intins si este exceptionala....dar as vrea sa stiu daca nu este bine so folosesc...mai ales zilnic.Astept un raspuns de la voi daca se poate.

      0
      0

    • geanina pe 10 Feb 2010, 05:49
      buna

      placa de la remington am folosit_o si eu un an si mi_a fc parul matura si am dat si o caruta d bani pe deasupra foloseam tot felul de prod sa nu mi_l ard si degeaba..acum am braun c ioni e fff buna nu sth cat costa in rom eu am luat_o dn spania 100 euro si pot spune ca acum nu prea am folosit nici prod de ing. ma refer la solutia cu protectie termica..eu momentan folosesc treseme snt bune dar cele mai bune snt cele de la matrix..data viitoare mi le cumpar c siguranta..

      0
      0

    • raluck pe 24 Ian 2010, 12:26
      par drept

      salut,tare mult mi-ar dori sa am parul drept,deoarece tot prins mi-l tin de ceva vreme si ma-m plictisit de mine insumi.spunetim ce as putea face?cu placa il mai intindeam dar mi sa ars foarte tare.se gaseste ceva crema.sa te dai inainte de a-ti aintinde parul????puteti sa imi ras.pe adresa mea. papa

      0
      0

    • MYMY pe 23 Ian 2010, 21:57
      PLAK

      buna fetelor! eu am un par imposibil!am plak reminghton din pakte parintii mi-au confiscat.o :(:(:(:(:( nuj ce sa ii fac sa imi strea drept...ptk am j parul ars ....nuj ce sa mai faccc..considerk baieti nu ma plac cu parul asta:((:((:((:((am uitat sa mentinez am 15 ani:(

      0
      0

    • anonim pe 18 Ian 2010, 21:13
      vreau parul intins :((

      am parul mai "bufant" mia laes dupa k il spl...shi as vrea sa stiu k balsam sau cv sa imi kumpar ca sa stea mai intins...k is intind c plaka aaproape in fiecare zi dar mi se preea arde.......va rog ZIKETIMI....

      0
      0

    • vanilie pe 14 Ian 2010, 09:48
      par DREPT !!!

      am ji yo o problema. paru' meu nu'i nici drept nici cretz nici ondulat. nu'l mai suport si azi o sami iau placa de par si nu stiu de care!! ast rasp...plz....:((:(

      0
      0

    • anonim pe 6 Ian 2010, 22:29
      nu

      nu folositzi placa

      0
      0

    • cristina pe 27 Dec 2009, 13:22
      plak de par

      buna fetelor am si eu o mik problema nu am plak dar vreau sami cumpar insa mie umpic km frik pt k am parul ft subtire si totodat des dar intrebarea este :dak imi indrept parul imi va kdea se va arde asa de tare ? raspundetimi si mie la intrebar va rog din suflet :(!!!

      0
      0

    • adriana pe 22 Dec 2009, 00:43
      placa

      poti sa iti cumperi cea mai stralucita placa pentru ca tot iti arde parul numai ca tu nu observi!

      1
      0

    • andreea pe 19 Dec 2009, 14:53
      placa

      buna fetelor eu am parul cret dar il indrept apropae tot timpul cu placa !! am o placa remington e sooper buna o folosesc de 2 ani!! pana acum patrul meu arata foarte bine nu am fire despicate fiind k placa este esti putin mai sofistikata are un strat de ceramica , teflon si apoi inca cea pt o mai mare proteztie intradear a si costat mai mult dar a meritat !! placa se numeste REMINGTON PROTECT & SHINE , SLEEK & CURL WIDE !!

      0
      0

    • ramona pe 1 Dec 2009, 14:37
      poti ramäne cheala

      am avut si eu pr cu paru dar de un an de zile folosesc produse de la kerastase sunt super multumitä costa ceva mai mult dar merita imi intind paru des de 2-3 ori pe saptamäna dar o placa bunä si produse bune nu pune asa de mult päru in pericol

      0
      0

    • Dyaaaa pe 24 Nov 2009, 11:08
      Cea mai buna placa de intins parul!!!!!!!

      eu am o placa foarte buna de intins parul care nu il arde! il intinde instantaneu si il lasa matasos...dar e din usa... are model zebra..aa si se numeste AMIKA (http://loveamika.com) dar e trist-pe site costa 250 dolari.....dar eu am dat 140$.. am avut si remington dar nu se compara! a si poti face si carlionti cu ea:))

      0
      0

    • Alina pe 2 Nov 2009, 17:56
      Poti ramane cheala

      Ca sa raspund persoanei care a intrebare ..da , exista posibilitatea de a ramane cheala. Eu am ramas. Si n`o spun ca pe o exagerare. Am ramas la propriu ..Mi se vede scalpul ca lumea .

      0
      0

    • catalina pe 29 Oct 2009, 12:03
      par sanatos

      cum sa am parul sanatos

      0
      0

    • Janet pe 20 Oct 2009, 18:56
      Par drept

      Buna , am parul ondulat insa il indrept in fiecare zi cu placa as vrea sa shtiu daca nu va complica situatie ca pe zi ce trece imi cade parul, poate este vriun balzam mai bun ??????

      0
      0

    • Tyna pe 13 Oct 2009, 21:14
      Ingrijirea parului

      Fetelor dak vreti o plak buna cre sa nu va deterioreze firul de par vi le recomand po cele po baza de teflon este mai buna dkt ceramik iar cele mai bune placi sunt cele de la braun sj regminton kt despre produse de ingrijirea parului inaintea intinderii le gasiti la saloane sau in magazine cosmetice ! :) Succes!

      0
      0

    • an pe 27 Sep 2009, 21:54
      asdsafsd

      hei >:d< am parul ondulat .. drept si cret :)) ciudat nu ? :> paii. am o tunsoare.. hmm. cam ciudataa. :0 ei bine am breton drept pana la nivelul ochilor ( il indrept in fiecare zi cu placa ) apoi .. am un ciuf cvaa m`ai lung :) care imi sta drept dar varfurilee .. :-? aa. :-?? nu stiu cum sa explic ca sa intelegeti. m`ai pe romaneste . .. iesite din relief ;) apoi am parul ondulat. parul mi se tremina cu niste carlionti. :) pot spune ca am un par frumos dar e si des :-?? arat superb :"> cu parul indreptat ( mama este de parerea asta desi turbeaza knd ma vede ca`mi indrept parul ). am parul mediu ... putin mai lung de nivelul umerilor .. si nu imi sta bine cu parul prins ( pot spune ca`mi sta HIDOOS ). am o placa de la Phlips ( nu stiu dk am scris corect dar nici nu ma obosesc :"> ) dci. am placa asta de 2 ani .. dar o folosesc de 3 luni :) ( cam ciudat :)) ) am vorbit cu mama si ea este de acord sa`mi ia o noua placa. am tot cautat pe net si ea a cautat prin magazine. a gasit ea o placa cu 170 si cva de W. am cautat pe net si am vazut ca cea m`ai puternica era de 56 de W .. hmm ...m`am indreptat o data cu placa prietenei mele care a luat`o din italia. AM AVUT PARUL DREPT O SAPTAMANA. dfpt o saptamana si cva ca nu vroiam sa imi spal parul ca imi statea prea drept :)) cu toate astea parul imi era moale si matasos :x am intrebat`o de la ce firma e dar tatal ei i`a confiscat placa X_X trist [-( .. acum .. ca am ajuns la deznodamand dupaa multee .. chesti neimportante. imi ziceti si mie o placa calumea.. :)) stiu de rengminton :> dar vrea si marcaa .. adica .. chestii d`alea S .. si niste cifre. O vreau pe cea mai buuna :x hellp o:3

      0
      0

    • luyza pe 21 Sep 2009, 23:33
      :(

      buna am si io probleme cu paru:( esthe crezz si io il vreau drepth de aceea folosesc placa in fiecare zi:(( dar lam arsh foarthe tare:( ssi mi so scazuth dn lungime mi sau arsh varfurile foarthe mult vreau sa sthiu si io ce sa folosec ca sal am drepth:( ast rasp:x

      0
      0

    • catalina pe 13 Sep 2009, 21:59
      cat timp las placa in priza

      cat e normal sa lasi placa cu ceramica in priza?

      0
      0

    • catalina pe 13 Sep 2009, 21:54
      cat timp las placa in priza

      cat e normal sa lasi placa cu ceramica in priza?

      0
      0

    • andreea pe 16 Iun 2009, 13:24
      placa

      shi eu am placa (victronic vc8002)si pana acum mi'l indreptam zilnic apoi a inceput sa imi cada parul asa ca acum imiindrept parul o data la 2-3 saptamani folosesc sampon si balsam pentru par drept de la garnier

      0
      0

    • roxy pe 1 Apr 2009, 20:50
      placa ARIETE

      buna...spuneti`mi si mie ce balsam sau ce ulei sa folosesc inainte sa`l indrept cu placa sa nu`l ard ...eu am placa de la firma ARIETE si e foarte buna cu placi de ceramica....:*

      0
      0

    • claura pe 19 Mar 2009, 17:05
      placa pt par si produse

      Dragele mele, eu folosesc de cativa ani produsele firmei muster e dikson. Sunt foarte multumita de ele mai ales ca sunt profesionale si calitatea isi spune cuvantul. O placa buna de intins parul trebuie sa aiba o putere de minim 300W( asta ca sa nu iti mai intinzi parul in fiecare zi) si bineinteles trebuie sa folosesti produse speciale pentru placa daca nu vrei sa-ti deteriorezi parul. :-))

      0
      0

    • Roxana pe 26 Feb 2009, 22:56
      placa ptr. par

      eu v-a garantez la toate fetele care vor placa sa isi ia de la REMINGTON de aceea folosesc eu de vreo 3 ani si pot sa zic ca este foarte buna:*:* si sper sa va rezolvati micile probleme:*

      0
      0

    • cryssa pe 26 Feb 2009, 16:58
      par ondulat

      as vrea ji eu sa jtiu dak iti indrepti paru exista posibilitatea de a ramane cheala mai tarziu, si dak placa ceramik arde paru. Balsamul special cum se numeste :D

      0
      0

    • steffany pe 16 Feb 2009, 13:03
      PAR DREPT!!!

      buna ziua...am si eu o problema....imi indrept parul cu placa aproape zilnic...spuneti`mi si mie ce balsam sau ce ulei sa folosesc inainte sa`l indrept cu placa sa nu`l ard mai mult de cat este si sa stea drept mai mult timp...:(((((((((((

      0
      0

    • bubu pe 2 Feb 2009, 18:22
      balsam?sau ulei?

      as vrea sa stiu si eu cum se numeste acest balsam si de unde il pot cumpara. sau ulei dak este mai bun pt a proteza parul de placa.tnx:*

      0
      0

    • diva pe 27 Ian 2009, 18:37
      parul drept

      am placa de intins parul domotec din ceramica alba..si nu imi tine parul intins..daca as folosi o alta oplaca cum ar fi remington de ceramica neagra miar sta parul intins mai mult timp?si inca o inttebare ce sa fac sa fie parul mai des si sa creasca mai repede?:D

      0
      0

    • diva pe 27 Ian 2009, 18:36
      parul drept

      am placa de intins parul domotec din ceramica alba..si nu imi tine parul intins..daca as folosi o alta oplaca cum ar fi remington de ceramica neagra miar sta parul intins mai mult timp?si inca o inttebare ce sa fac sa fie parul mai des si sa creasca mai repede?:D

      0
      0

    • adriana pe 25 Ian 2009, 18:21
      balsam:((

      ce balsam sa folosesc?:((a nu-mi arde parul:-s

      0
      0

    • dia@n@ pe 24 Ian 2009, 22:52
      PAR ONDULAT VREAU PAR DREPT :((

      fetelor am parul ondulat la varfuri mai sus umflat si sus de tot il am intins.ce sa mai fac?!cum sa imi mai intind parul.FARA PLACA.ma credeti ca am incercat sa dorm si cu caciula in cap.am incercat sa ma intind si cu peria si nu am reusit.dak vreti sa vb k mine dyana_randi_cool.vreau sfaturi :((

      0
      0

    • alexa pe 17 Ian 2009, 21:27
      offf doamne

      nu va mai smiorcaiti atata la urma urmei asa a vrut d-nezeu sa avem parul

      1
      0

    • ana pe 15 Ian 2009, 17:24
      ce sa maifolosesc pt a avea parul intins inafara de placa

      pffff deci ma intimd zilnik la par nu pot sta asa....il am pana la umeri q aproximatie si mi ar sta ffff naspa daca nu las intinde....m am saturat de placa tot timpulX(X(X(X mi sa ars parul din ce in ce mai tare ..:(:(:( ce sa mai fac:(:(:(: ms:*:*::*:*:*:*:*

      0
      0

    • lina pe 12 Ian 2009, 19:38
      originea placii

      cine a inventat placa de intins parul?va rog frumos sami raspundeti:D

      0
      0

    • cryna pe 8 Ian 2009, 13:08
      ce fel de creme ?

      Am si eu o intrebare....am parul ondulat si umflat.....si parul este des....este foarte greu de ingrijit...si imi doresc parul drept....de asta folosesc placa..nu in fiecare z..ci o data pe saptamana....ce fel de creme trebuie folosite inainte sa ma indrept?..d unde le pot lua?...dar sa nu fie nici prea scumpe...nu prea imi permit...:D

      0
      0

    • dorosinca anca pe 2 Ian 2009, 13:21
      balsam special pentru intinderea parului cu placa

      as dori sa stiu cum se numeste balsamul special care nu se clateste pentru intins parul cu placa va rogggggg sami raspundeti.ms:*

      3
      0

    • madalina pe 19 Dec 2008, 22:31
      vreau o placa de par

      vreau sa vad mai multe modele de placi pentru intinderea parului.Vreau sa-mi cumpar o placa dar nu stiu care e mai buna......

      0
      0

    • nadine pe 12 Dec 2008, 15:23
      nu mai vreau sa-mi ard parul cu placa:((

      Eu am parul ca`m ondulat si nu stiu ce sa fac ca sa am parul drept.Am si placa am folosit si un ulei glossy de la kalos da` nu prea da rezultate.Va rog sa ma ajutatzi daca se poate Multumesc

      0
      0

    • cristina pe 24 Nov 2008, 19:12
      cea mai indicata placa de intins parul

      Am parul drept dar dupa uscare firele devin rebele si este lipsit de stralucire. Ce marca de placa de intins parul este cea mai buna care sa fie si cu aburi si cu placute ceramice? astept raspunsul d-voastra. MULTUMESC

      0
      0
    Pagina « 1 2 3 »

    Posteaza comentariu

    Greu de citit? Regenerare cod