Culori de păr pentru femeile de peste 50 de ani. Cele mai frumoase 40 de stiluri

Știm deja că trebuie să adaptăm culoarea părului în funcție de vârstă. Nuanța de păr care ți se potrivea perfect în urmă cu 20 de ani este posibil să nu te mai avantajeze acum.
Unele culori au capacitatea de a șterge câțiva ani de pe chip, de aceea trebuie să alegi cu grijă ce nuanță îți vopsești părul.

De exemplu, tonurile de blond cenușiu nu sunt o opțiune bună. Îți fac trăsăturile feței să pară șterse și adaugă câțiva ani în plus pe chip. În locul blondului cenușiu poți opta pentru blond argintiu, o variantă mai luminoasă și modernă de blond. 

De câțiva ani se poartă părul alb strălucitor indiferent de vârstă. Dacă ai părul preponderent alb, este o idee bună să-l lași să crească și să nu te mai vopsești.
Dar ca să arate impecabil trebuie să-i întreții frumusețea naturală. Folosește un șampon special albastru, care scoate în evidență luminozitatea și strălucirea părului alb. Neutralizează tonurile neplăcute de galben care îți fac părul să aibă un aspect șters.
 

Citește și: Tunsori scurte pentru femeile de peste 50 de ani. Cele mai frumoase 30 de stiluri 


Nuanțele de păr foarte închise sunt, de asemenea, de evitat pe măsură ce înaintezi în vârstă. Culorile închise accentuează imperfecțiunile tenului și scot în evidență ridurile sau petele pigmentare.
În același timp, nuanțele de negru, șaten închis sau castaniu închis creează un contrast puternic cu tenul. Odată cu vârsta, buzele, sprâncenele și genele își pierd din pigment, iar în comparație cu nuanța prea închisă a părului chipul tău va părea șters.

Tonurile calde de blond, precum blond auriu, blond căpșună sau blond grâu sunt nuanțe ideale pentru femeile de peste 50 de ani. În același timp, șatenul deschis, nuanțele de cupru, caramel, castaniu deschis sunt alte opțiuni pe care să le iei în calcul.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod