rochie cu spatele gol

Coafuri pentru banchetul de absolvire în funcție de rochia aleasă

Rochiile cu spatele gol se potrivesc cel mai bine cu cocurile elegante și coafurile care îți mențin părul strâns. Află ce stiluri sunt potrivite ținutei tale
Nu este ușor să faci alegerile potrivite când vine vorba de rochia, machiajul sau coafura pentru balul tău de absolvire. Pentru că este un eveniment unic în viață, cu siguranță îți dorești să arăți impecabil și să te simți minunat în pielea ta.

O metodă care îți poate ușura munca atunci când iei deciziile referitoare la lookul tău în seara cea mare este aceea de a asorta linia decolteului cu o coafură care o pune și mai mult în valoare. Fie că vei purta o rochie cu decolteu în forma literei "V", unul clasic la baza gâtului, o rochie asimetrică sau una fără bretele, pentru fiecare dintre acestea există o variantă ideală de coafură.
Iată cum să alegi coafura perfectă pentru balul de absolvire în funcție de rochia pe care o vei purta:

Coafuri pentru rochie cu decolteu in forma V

Coafuri de bal pentru rochie cu decolteu în formă de V sau dreptunghi

Aceste stiluri de decolteu se potrivesc cel mai bine cu cocurile joase și ușor texturate, dar și cu buclele lejere. Variante ideale sunt bobul fals cu onduleuri delicate (sau un bob cu bucle lejere), o coadă pe o parte texturată sau un coc plasat jos, pe o parte. Decolteul V creează impresia unei siluete subțiri și alungite, iar daca vrei să pui și mai mult în valoare acest efect, atunci alege părul lăsat liber, cu onduleuri relaxate.


Coafuri pentru rochii cu spatele gol

Coafuri de bal pentru rochia cu spatele gol

Elementul central al acestei rochii este, bineînțeles, spatele gol. Din acest motiv nu ai vrea să îl acoperi optând pentru o coafură care îți lasă părul liber pe spate, așa cum sunt buclele lejere sau părul perfect îndreptat cu placa.
Alege coafuri care îți lasă spatele și umerii goi, așa cum sunt cocul sau împletiturile în coroană.



Coafuri de bal pentru rochiile asimetrice

Dacă ai ales o rochie asimetrică, pe un singur umăr, scopul tău este de a evidenția acest detaliu interesant. Prin urmare, evită coafurile care îți ascund umerii. Optează, în schimb, pentru un coc pe o parte, care va echilibra vizual lookul, dar și o coadă pe o parte împletită în stilul coadă de pește.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod