rochie cu spatele gol

Coafuri pentru banchetul de absolvire în funcție de rochia aleasă

Coafuri pentru rochii cu guler

Coafuri de bal pentru rochii pe gât

În cazul în care ai ales o rochie sexy cu guler pe gât, atunci este de preferat să o asortezi cu o coafură elegantă de tip coc înalt sau coc franțuzesc, la ceafă. Linia gâtului este elementul central al ținutei tale, de aceea trebuie să o pui în valoare. Optează, de asemenea, pentru o coadă înaltă sau un coc voluminos. 


Coafuri pentru rochii fara bretele

Coafuri de bal pentru rochia fără bretele

O rochie cu top de tip corset îți va pune în evidență umerii. În acest caz poți opta fie pentru coafurile care îți lasă zona umerilor complet goală, așa cum sunt cele în care părul este strâns, dar se potrivesc de minune și coafurile care îți lasă părul liber.
Buclele lejere sau părul jumătate prins, jumătate liber vor acoperi delicat umerii și vor atrage atenția asupra liniei corsetului.



Coafuri pentru rochii cu bareta la ceafa

Coafuri de bal pentru rochia cu bretea la ceafă

În cazul acestui tip de rochii, a cărei baretă este plasată la ceafă, este necesar să alegi coafuri care să lase la vedere un astfel de detaliu. De aceea, va trebui să optezi pentru cocuri sau cozi împletite ceva mai înalte. În cazul în care ai părul de lungime medie, optează pentru un coc jos, dar la o distanță suficient de mare de ceafă astfel încât să nu eclipsezi detaliul central al rochiei tale. 

Coafuri de bal pentru rochie cu decolteu bărcuță

În cazul în care rochia ta are un decolteu alungit pe laterale, în stilul "bărcuță", alege coafuri simple, care pun în valoare această croială clasică. Un coc jos la spate este perfect pentru a o completa.
În cazul în care alegi o coafură elaborată riști să eclipsezi linia clasică și elegantă a gulerului. De asemenea, ai putea să încerci și o coadă înaltă, cu puțin volum.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod