Copiii americani vor avea microcipuri implantate pentru a fi găsiţi uşor!

Implantarea copiilor cu microcipuri e inevitabilă, iar americanii se vor obişnui cu acest proces aşa cum au acceptat şi codurile de bare, se arată într-o emisiune NBC.

În Statele Unite se pune deja problema microcipării copiilor şi se vorbeşte despre acest proces ca despre "un val inevitabil". Potrivit postului de televiziune NBC, microciparea minorilor va deveni realitate "mai degrabă mai devreme decât mai târziu", iar americanii vor percepe acest proces la fel cum au acceptat codurile de bare, ca pe ceva normal, relatează site-ul infowars.com.

Într-o emisiune difuzată de NBC, Steffany Rodroguez-Neely, mamă a trei copii, a povestit groaza pe care a trăit-o în momentul în care a realizat că a pierdut-o pe fiica sa într-un magazin. De fapt, aceasta se ascunsese după un raft cu haine, dar Steffany spune că a avut un şoc care poate deveni coşmarul oricărui părinte, acela de a nu-ţi găsi copilul.

"Dacă asta îmi poate salva copilul, atunci nu-i ceva extrem, nici vorbă", a spus ea despre implantarea cipurilor la copii. "Microciparea ar fi un element de protecţie în plus, în caz că se întâmplă ceva rău", a adăugat femeia.

La rândul ei, Rodroguez-Neely a povestit cum a înfruntat scepticismul membrelor unei asociaţii a mamelor din Tampa Bay, printre care se numără şi Kerri Levey, îngrijorate de perspectiva implntării cipurilor la copii. "Vreţi să punem nişte baterii în copiii noştri, să le punem cipuri. Până unde se va merge cu treaba asta?", a întrebat Levey. "E un cip mic, de mărimea unui bob de orez, care poate preveni o tragedie.
Cred că cei mai mulţi părinţi ar spune acum că ar vrea să fi avut aşa ceva"
, i-a explicat Rodroguez-Neely.

Dincolo de aspectul etic al acestei iniţiative, se pune problema siguranţei din punct de vedere tehnic şi al sănătăţii receptorului. Stuart Lipoff, expert în microtehnologie, dă asigurări că procedura este sigură şi inevitabilă. "Oamenii ar trebui să înţeleagă că testele au deja loc. Armata nu doar le testează, ci le şi foloseşte. Nu se mai pune problema dacă se va întâmpla, ci când", a precizat el.

Lipoff a mai spus pentru NBC că oamenii nu ar trebui să se teamă de perspectiva unui "Big Brother" care le va urmări copiii şi că această tehnologie este de fapt un upgrade la cea a codului de bare.

"Când codurile de bare au apărut în anii '60, oamenii erau reţinuţi. Se temeau de ele pentru că nu înţelegeau conceptul. Astăzi sunt atât de răspândite încât nu le mai băgăm în seamă. Un microcip va funcţiona în acelaşi mod", a explicat expertul, menţionând că microcipurile se vor răspândi sigur.

Potrivit NBC, cipurile care vor fi implantate copiilor sunt foarte mici. "Poţi să pariezi că într-o zi cineva va începe să le producă şi le vom vedea peste tot", a spus reporterul Melanie Michael.

Subiectul materialului difuzat de NBC este de natură să provoace nemulţumirea grupurilor care militează pentru apărarea drepturilor cetăţeneşti, care văd în această tehnologie a microcipurilor un mijloc eficient de control pe care autorităţile îl pot folosi abuziv.



Foto: Depositphotos

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mircea.s pe 29 Mai 2016, 16:54
    bob

    Si micul bob odata ajuns in organismul uman se va conecta in secret la sistemul neuronal, achizitionand date in memoria sa holografica ce va fi descarcata periodic in mare secret la CMI. Oricum omul de rand nu stie ce tehnologi incorporeaza microchipul, el crede pe cuvant ce-i prezinta doctorul exact ca in reclame "oua proaspete de la puicute ce zburda libere pe pajistile insorite ale Romaniei, culese manual din vagauni"

    0
    0

  • sammy pe 28 Mai 2016, 20:04
    mda

    Semnul Fiarei este numar de OM SI NUMARUL SAU ESTE 6 6 6 INCEPUTUL DOMNIEI FIAREI = TEHNOLOGIA&INTELIGENTA ARTIFICIALA/ VA FUZIONA CU MINTEA UMANA, ACEIA VOR DEVENII SI EI NISTE FIARE LA FEL CA SI SEMNUL CE IL VOR PURTA/ DEZUMANIZAREA IN PASI RAPIZI/ anticristul se apropie cu pasi repezi, nu inainte de RAZBOI RUSIA VS RESTUL EUROPEI SI SUA/ VOR INAINTA CATRE PALESTINA SI ACOLO VA FI UN RAZBOI CUMPLIT/ INTAI PROFETUL MINCINOS = MAHOMMED VINE IN EUROPA ODATA CU POPORUL SAU PENTRU A ADUCE MINCIUNA NUMITA ISLAM

    0
    0

  • Dani pe 27 Mai 2016, 18:06
    .....

    deci...numi vine sa cred cat de naivi sunt unii...microcipul este doar un pas spre ceea va urma...UN NOU GUVERN MONDIAL.O NOUA ORDINE MONDIALA...interesant este faptul ca Sf Apostol Ioan, in carte Apocalipsa ,ne vorbeste despre acest microcip, ca fiind SEMNU FIAREI..peste cativa ani o sa se propuna ca toti locuitorii planetei sa aibe acest microcip, autoritatile o sa vina cu tot felul de argumente, argumente din cauza carora multi o sa fie de acord cu implantarae cipului.O sa ni se spune ca aceste microcpiuri sunt pentru siguranta noastra, a copilului, etc, .cred ca o sa se ajunga in acel punct in care se va propune, daca nu sa si propus deja, ca toate documentele noastre, cu toate datele noastre de identificare, sa fie salvate pe acest microcip, ba chiar sa putem folosi acest microcip ca pe un card, sa putem plati cu el la casa ceea ce ne achizitionam, etc,,,multi vor fi incantai si amagiti..si vor accepta spre nimicirea lor acest microcip..se va ajunge in punctu in care oamenii nu vor putea sa vanda sau sa cumpere ceva ,fara a avea acel micocip...deci vor veni vremuri grele, plus ca acest cip produce cancer...toti cred ca e spre binele noastru..dar de fapt nu e...din fericire Sf Ap Ioan nea lasat scris in cartea Apocalipsa ceea ce se va intampla in vremurile noastre...dar oamenii nu prea cred ca spune biblia...pacat ..DACA NU ERA ADEVARAT CEEA CE A ZIS IOAN IN APOCALIPSA ACUM 2000 DE ANI, atunci de ce se implinesc lucrurile din cartea APOCALIPSA, dar si celalalate carti ale bibilie??...ganditi-va bine!!! ......have a nice day!!!

    4
    0

  • eu eu pe 27 Mai 2016, 02:49
    pai da

    nu vad nimic rau in asta..! treb sa fi cretin sa crezi ca cineva poate abuza de asta.. este exact principiul zgarzii cainelui cu medalion, care contine numele si un nr de tel sau o adresa, doar ca e la un nivel mai evoluat.. adica daca-l pierzi, cineva il va scana si ti-l va aduce acasa, el nestiind sa vorbeasca fiind prea mic... din motive evidente, dupa o anumita varsta devine inutil. ar mai fi util si in cazul batranilor cu alzheimer. ca sa crezi ca cineva te teleghideaza ca pe un zombi cu ajutorul unui chip de identificare.. treb sa fi retard! pai nu s-ar mai folosi caini de intors oile.. ar sta ciobanul numai cu telecomanda in mana.. :))

    1
    8

  • NWO Resistance pe 26 Mai 2016, 23:21
    Modelul de om "nou" actionat de la distanta

    Asta-i versiunea oficiala,bineinteles cea mai departe de adevar.Alte explicatii mai plauzibile se gasesc cu duiumul pe you tube.De mult timp se lucreaza la cetaceanul "model" cu creierul splalat, actionat de la distanta!

    4
    1

  • Carcotasu' pe 26 Mai 2016, 15:52
    Atata timp cat nu este obligatorie ... ma rog

    Fiecare poate sa faca (legal ce crede ca e mai bine pentru progenitura sa. Scandalul va izbucni daca aceasta acest demers va fi obligatoriu. Si pe buna dreptate ! Oare ce o sa mai urmeze ? Peste vreo zece ani o sa ne monteze un port USB ?

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod