Cele mai frumoase tunsori în scări. 20 de idei din care să te inspiri

Când te gândești la tunsorile în scări, probabil primul lucru care îți vine în minte sunt acele tunsori în stil emo de la începutul anilor 2000, pe care le vedeam la tot pasul.
Însă tunsorile în scări din prezent sunt complet diferite și nu au absolut nimic în comun cu cele de atunci. Au un aspect șic, feminin și arată excelent. De asemenea, oferă câteva avantaje care nu pot fi neglijate: adaugă mai mult volum părului tău indiferent de textură și structura firului de păr.

Adăugând șuvițe inegale părului tău creezi un efect de dimensiune, ceea ce face ca părul fin sau rar să pară mult mai des. Pe de altă parte, șuvițele tunse în scări pot fi dispuse astfel încât să-ți încadreze chipul și să-ți pună trăsăturile în valoare.

Citește și: Cele mai frumoase 30 de tunsori pentru părul lung.
Pune-l în valoare!


Până la urmă, cine nu-și amintește celebra „tunsoare Rachel”, purtată de Jennifer Aniston în serialul „Friends”? A intrat în istorie drept unul dintre cele mai dorite look-uri, iar în prezent are parte de o revenire spectaculoasă în tendințe.
 
Descoperă 20 de tunsori în scări din care să te inspiri dacă vrei să-ți schimbi tunsoarea.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod