Chrissy Teigen și John Legend și-au luat casă în Manhattan: Cum arată apartamentul de 7,7 milioane de dolari

Modelul și soțul ei au cumpărat un apartament de lux în Manhattan. Ei mai dețin un penthouse în aceeași clădire.

Chrissy Teigen și John Legend își consolidează portofoliul imobiliar cu o nouă investiție seriosă. Cuplul a cumpărat cu 7,7 milioane de dolari un apartament în cartierul newyorkez Manhattan.

Apartamentul de lux se află în clădirea Brewster Carriage House in Nolita, în care cei doi mai dețin un pensthouse, cumpărat în 2018 cu 9,02 milioane de dolari. Surse din anturajul celor două vedete susțin că acestea plănuiesc să facă unele modificări și să combine cele două proprietăți.

Noul apartament, cu o suprafață de 325 de metri pătrați dispusă pe două etaje, trei dormitoare și două băi, o toaletă de serviciu, pereți cu ginisaj din cărămidă la vedere, podea din lemn masiv și tavan înalt de 3,6 metri.



La etaj se află livingul principal cu un șemineu cu gaz, iar la etajul inferior se află o cameră media spațioasă.

Și aceasta are șemineu cu gaz.

Dormitorul principal are pereți din cărămidă expusă, mai multe spații de depozitare și o baie spațioasă.

La etajul inferior se află și bucătăria și o spălătorie. Deasupra apartamentului se găsește o terasă de 140 de metri pătrați cu panoramă superbă, precum și o bucătărie exterioară.



Brewster Carriage House este o clădire construită în secolul al XIX-lea. La acea vreme, a fost folosită pentru a construirea trăsurilor, iar în 2005 a fost transformată într-un imobil rezidențial de lux.

Căsătorit cu modelul Chrissy Teigen, cu care are doi copii (o fiică, Luna, în vârstă de trei ani, şi un fiu, Miles, de un an), John Legend a fost desemnat în 2019 "cel mai sexy bărbat în viaţă" de către revista People.

Citește și: Soluția lui Robbie Williams pentru un look perfect în carantină: Îl tunde soția


Legend este primul artist de culoare care a câştigat premiile Emmy, Grammy, Oscar şi Tony (EGOT).

El a primit primul dintre cele zece trofee Grammy în 2004, pentru albumul de debut "Get Lifted".

Artistul în vârstă de 41 de ani a primit un premiu Oscar pentru cântecul "Glory", inclus pe coloana sonoră a filmului "Selma", un Tony în calitate de coproducător al spectacolului "Jitney" şi un Emmy pentru producţia TV "Jesus Christ Superstar" (2018), în care a jucat rolul principal.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod