10 vedete care s-au ras pe cap. Sunt sexy şi fără păr!

A te rade pe cap este considerat de obicei un gest extrem. Nu sunt multe femeile care au curajul să facă asta, iar dacă o fac, sunt adesea judecate.
Părul lung reprezintă, printre altele, simbolul feminităţii, iar cele care renunţă complet la podoaba capilară atrag instant privirea şi curiozitatea celor din jur.

Dar când vine vorba de starurile de la Hollywood, arta cere sacrificii. Numeroase actriţe au fost nevoite să se radă pe cap pentru a intra în pielea unor personaje. Cel mai recent exemplu este al actriţei Kristen Stewart, celebră pentru rolul din saga "Amurg", care s-a ras de curând pe cap. Vedeta a declarat într-un interviu că va juca rolul unui inginer de pe o platformă petrolieră, iar această schimbare radicală de look era absolut necesară.

Şi Charlize Theron a renunţat complet la părul de pe cap pentru rolul din "Mad Max", în 2015, iar Natalie Portman a acceptat să se radă pe cap în 2005 pentru rolul din "V for Vendetta".

Nu doar rolurile sunt cele care le determină pe staruri să renunţe complet la părul de pe cap.
Cântăreaţa britanică Jessie J. s-a ras pe cap în scop umanitar şi a strâns datorită gestului său suma de 500.000 de lire pentru Comic Relief, o organizaţie caritabilă din Marea Britanie.


Dar nu toate vedetele au făcut acest pas pentru un motiv anume. Actriţa Lupita Nyong'o s-a ras prima dată pe cap la vârsta de 19 ani, iar de atunci a avut mereu părul foarte scurt.

Descoperă câteva dintre vedetele curajoase care s-au ras pe cap şi care arată extrem de bine şi fără păr.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod