10 trucuri de frumuseţe care-ţi fac viaţa mai uşoară

Curăţarea pensulelor de machiaj

Poţi să îţi creezi singură un recipient pentru a-ţi spăla pensulele de machiaj şi nu ai nevoie decât de lipici şi o farfurie!
Brightside ne prezintă o serie de trucuri extrem de utile pentru femeile preocupate de aspectul lor fizic. Dacă ai răbdare şi nu vrei să cheltuieşti o grămadă de bani pe ustensile folositoare în ritualul tău de înfrumuseţare, atunci poţi să ţi le procuri singură!

Descoperă aici 10 idei spectaculoase:

1. Alternativă pentru gelul de sprâncene

Ca să nu dai banii pe gelurile speciale pentru netezirea sprâncenelor, poţi apela cu încredere la fixativ. Pulverizează pe un pieptene special pentru spâncene sau pe o perie de rimel vechi şi foloseşte-l imediat după aceea.

2. Cum să-ţi albeşti unghiile

Uneori unghiile pot căpăta o tentă gălbuie, iar motivele pot fi diverse. Pentru a reveni la culoarea lor obişnuită, înmoaie o dischetă demachiantă în suc de lămâie şi înfăşoară-l în jurul unghiilor. Apoi acoperă-le individual cu staniol şi lăsaţi să acţioneze timp de 10-15 minute.

3. Foloseşte picăturile de ochi pentru rimel

Ca să readuci la viaţă un rimel uscat, foloseşte picături de ochi sau lichid pentru lentilele de contact. Adaugă câteva picături în tubul de rimel şi agită-l bine de câteva ori.

4. Curăţarea plăcii de păr sau a bigudiurilor


Pentru a curăţa aceste obiecte, se amestecă bicarbonat de sodiu cu peroxid de hidrogen şi se şterge suprafaţa murdară cu o cârpă moale. După aceea trebuie să ştergeţi din nou cu o lavetă complet uscată.

5. O manichiură perfectă


Atunci când te dai cu ojă, e imposibil să nu depăşeşti suprafaţa unghiei. Aplică balsam de buze sau o cremă grasă cu un beţişor de urechi în jurul unghiilor, iar apoi fă-ţi manichiura cu orice lac vrei.
După aceea se va îndepărta extrem de uşor cu o perie sau cu un tampon de vată.

6. Cum să îţi cureţi pensulele de machiaj

Este foarte important să îţi speli pensulele şi periile de machiaj, de aceea ai nevoie de o soluţie simplă şi rapidă. Ia o farfurie groasă de plastic şi foloseşte lipici fierbinte pentru a realiza striaţii de diferite forme pe întreaga ei suprafaţă. Lasă la uscat, apoi pune apă şi şampon şi freacă pensulele până se curăţă. Schimbă apa de câte ori este nevoie.

7. Foloseşte uleiul pentru copii atunci când utilizezi lama de ras

Acest truc simplu te va scăpa atât de iritaţii, dar îţi va şi hidrata pielea mult mai bine. În plus vei economisi mai mulţi bani pentru că un astfel de ulei te va ţine extrem de mult, în comparaţie cu o spumă specială de ras.

8.
Îngrijirea picioarelor


Pentru o piele netedă şi moale ca a unui copil, ai nevoie să îţi speli picioarele cu acest amestec: 2 căni de apă caldă, 1 cană de oţet şi o cană de apă de gură.

9. Cum să îţi protejezi cosmeticele atunci când călătoreşti

Ca să te asiguri că fardurile sau pudrele tale nu se vor sparge atunci când pleci la drum lung, pune deasupra lor dischete demachiante, iar apoi închide cutiuţele.

10. Un truc util pentru ruj

După ce foloseşti rujul, suge-ţi degetul câteva secunde. Acest lucru te va ajuta să scapi de orice exces de ruj de pe buze şi să nu sfârşeşti cu el pe dinţi.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod