Sex. Tot ce trebuie să ştii despre lubrifianţii naturali pe care îi ai deja în casă

Uleiul de cocos presat la rece este o alternativă bună pentru gelurile care există pe piaţă. Descoperă şi alte soluţii!
Lubrifierea vaginului în timpul partidei de sex are un rol esenţial, deoarece vă ajută pe amândoi să vă simţiţi bine. Chiar dacă ea se produce în mod natural atunci când eşti excitată, se poate întâmpla destul de des ca vaginul să nu fie bine lubrifiant şi vei simţi o senzaţie de disconfort sau chiar durere în timpul sexului.

Astfel că folosirea unui lubrifiant bun va ajuta la obţinerea unui orgasm garantat, deoarece atât tu cât şi iubitul vă veţi simţi mult mai bine în timpul partidei de amor. Dacă te îngrijorează unele ingrediente pe care le conţin anumite geluri lubrifiante care există pe piaţă atunci trebuie să ştii că ai şi alternative naturale pe care te poţi baza. Însă, trebuie să ştii cum să le foloseşti şi la ce să fii atentă!


Uleiul de cocos presat la rece este un bun lubrifiant natural


Este esenţial să alegi uleiul de cocos presat la rece, nicidecum varianta rafinată, deoarece acesta are proprietăţi antibacteriene şi este mai eficient decât lubrifiantul pe bază de apă.

Avantaje
Acesta nu pătează, este util împotriva infecţiilor bacteriene cu care se confruntă uneori femeile şi, în plus, nu conţine niciun aditiv nociv pentru zona ta intimă. Ţine un borcănel mic cu ulei de cocos presat la rece pe noptieră pentru a-l avea la îndemână în timpul partidelor de amor.

Dezavantaje
Uleiul de cocos nu se poate folosi cu prezervativele din latex, deoarece acţionează asupra lui şi se poate rupe. De asemenea, dacă ştii că ai alergie la nuci este de preferat să eviţi folosirea uleiului de cocos ca lubrifiant.

În schimb, poţi să foloseşti prezervativele din poliuretan împreună cu uleiul de cocos ca lubrifiant.

Uleiul de cocos şi jucăriile erotice
Uleiul de cocos poate să fie folosit împreună cu orice jucărie din sticlă, ceramică, metal şi silicon de calitate bună. În schimb, nu poţi să foloseşti uleiul de cocos cu jucăriile din material de tip jelly, din plastic, latex, vinyl sau PVC.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod