Sex. Tot ce trebuie să ştii despre lubrifianţii naturali pe care îi ai deja în casă



Uleiul de măsline extravirgin este un bun lubrifiant natural


Este de preferat să optezi pentru un ulei de măsline de calitate, extravirgin sau presat la rece, deoarece acesta are toate proprietăţile intacte şi nu rişti să te alegi cu iritaţii.

Avantaje
Uleiul de măsline are un PH neutru, fiind potrivit şi pentru femeile care îşi doresc să rămână însărcinate. De asemenea, are proprietăţi antibacteriene precum uleiul de cocos, ţinând la distanţă infecţiile vaginale.

Dezavantaje
Este un ulei mai gras, care se curăţă mai greu şi poate să păteze lenjeria. Nici mirosul nu este la fel de exotic şi plăcut precum al celui de cocos şi nu poate să fie folosit cu prezervativele din latex. În schimb, poţi să foloseşti prezervativele din poliuretan.

Uleiul de măsline şi jucăriile erotice
Se comportă la fel ca uleiul de cocos, nefiind compatibil cu jucăriile din jucăriile din material de tip jelly, din plastic, latex, vinyl sau PVC. Poate să fie folosit cu orice jucărie din sticlă, ceramică, metal şi silicon de calitate bună.


Alte uleiuri bune ca lubrifiant


Uleiul de cânepă presat la rece, precum şi cel de migdale tot presat la rece sunt alte două opţiuni pe care le poţi folosi în locul gelurilor lubrifiante din comerţ. Uleiul de migdale presat la rece este excelent pentru masaj. Ambele au aceleaşi avantaje şi dezavantaje prezentate şi în cazul uleiurilor de cocos şi măsline.


Uleiuri pe care să le eviţi


Uleiul de rapiţă, porumb, floarea-soarelui şi avocado nu sunt potrivite pentru a fi folosite pe post de lubrifiant vaginal. Evită-le şi rămâi la opţiunile de mai sus!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod