Dragoste si sex - femeia in zodia leu

Afla mai multe despre aceasta si compatibilitatile ei amoroase
Se spune despre tine ca esti egoista, dar foarte creativa si pasionata atunci cand faci dragoste. Esti plina de optimism, simti nevoia, uneori cu disperare, sa fii iubita.

Esti precum un star si doresti sa fii adulata, laudata si ridicata pe un piedestal. Te-ai nascut ca sa fii o conducatoare, o sefa careia i se cuvine totul. Esti o prezenta foarte puternica oriunde te-ai afla, iar acest lucru garanteaza succesul aproape de fiecare data.

Romantismul este una dintre principalele calitati ale tale, iar iubitul tau se poate considera un norocos. Iti place sa fii in centrul atentiei si iti doresti ca intreaga planeta sa se invarta in jurul tau. Daca nu primesti atentia pe care crezi ca o meriti de fiecare data, vei face orice sa fii in lumina reflectoarelor.

Iti amintesti de mitul lui Phaeton? Acesta isi dorea carul de lupta al tatalui sau, Soarele, insa parintele refuza sa i-l dea, cosiderand ca este prea greu pentru un baiat neexperimetat sa il manuiasca, dar Phaeton insista. A luat carul de lupta si s-a apropiat prea tare de soare, arzandu-se si murind ucis de Zeus. Cam asa esti si tu... Cand iti doresti cu ardoare ceva, trebuie musai sa ai acel ceva, chiar daca mai tarziu vei suferi.

Din punct de vedere sexual, stii sa imparti acea energie solara. Mare iubareata, ai multe pofte si dorinte si esti foarte afectuoasa. Iti place sa fii cea care conduce in dormitor si sa joci cat mai multe roluri... Daca vreun barbat are un scenariu sexual dramatic, atunci tu esti persoana potrivita sa il infaptuesti, iar daca rolul tau ar fi cel al unei regine, atunci totul ar fi perfect. Unele leoaice pot fi foarte exhibitioniste si se pot bucura de sex chiar si locuri mai putin private.

Generozitatea ta este reala si iti face placere sa aduci bucurii celor din jurul tau. Chiar daca la inceput te vei orienta mai mult asupra propriilor nevoi, in timp vei sti sa il apreciezi si pe cel de langa tine.

Atunci cand esti nemultumita, devii foarte dramatica. Daca iubitul tau nu isi da seama sau nu incearca sa te scoata din aceasta stare, este clar ca nu va "pupa" prea curand o partida de sex.   

Iti place sa faci scenarii si ai nevoie de un partener care sa fie atat personaj si "aplaudaci". "Urmeaza-ti liderul" - acesta trebuie sa fie motto-ul iubitului tau, iar liderul esti tu, bineinteles...

Intotdeauna vrei sa fii prima si cea mai buna in absolut orice, iar cand iti pui in cap sa reusesti ceva, nimic nu iti sta in cale si incerci pana reusesti. Pentru tine, viata este o scena, iar tot ceea ce intreprinzi face parte dintr-un repertoriu. Intr-o relatie iti place sa te joci, pentru ca stii ca verbul "a pierde" nu face parte din vocabularul tau...

Ai mari asteptari de la iubitul tau: trebuie sa te inteleaga, sa te mentina in centrul atentiei, sa te faca sa te simti iubita in fiece clipa, sa stie sa te satisfaca mereu, sa intuiasca momentul in care vrei sa fii sarutata sau mangaiata etc.

Emani multa sexualitate, dorinta si adori sa faci un amor "linistit". Modul in care se face apropierea este foarte importanta pentru tine. Nu am spus pana acum ca iti place sa fii adulata si sa ti sa spuna mereu cat de bine arati? Poate ai uitat... Ai momente in care cersesti complimente, cuvintele fiind foarte importante pentru tine, mai ales cele in care iti sunt etalate calitatile. "Draga mea, ai niste buze foarte senzuale, iar sanii tai... ohhh... ma innebunesc pur si simplu!" - aceasta replica nu ar trebui sa lipseasca din "repertoriul" de zi cu zi al iubitului tau.  

Adori sa seduci si de aceea oglinda este pentru tine mai mult decat un accesoriu pe care il porti mereu la tine. Este prietena ta cea mai buna!
 

Comentariile 51-100 din 140

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • luminita k pe 23 Iul 2010, 09:49
    Leu si Rac cuplu perfect

    Sunt Leoaica iar sotul meu este Rac,santem de 10 ani impreuna,si pot sa spun ca ne intelegem foarte bine,si chiar ne potrivim in toate, Dar bineinteles Leu conduce ceea ce este foarte adevarat,si sant mandra ca am zodia aceasta,deoarece Leul este foarte ambitios si foarte eficient in tot ce face,si lupta pana la capat pentru a avea cat mai multe reusite pozitive.

    3
    4

  • Dia pe 12 Iul 2010, 01:09
    Leii-puncte fixe

    Sunt Leoaica si sunt mandra de aceasta zodie. Vedem in alb si negru, nu exista gri, poate suntem radicali in multe situatii, cu siguranta puternici si lideri innascuti. Da, ca femei iubim sa fim in centrul atentiei dar acest lucru vine natural, nu facem ceva anume pentru asta. Ne nastem cu acest dramatism artistic. Cu toate acestea pot sa spun ca nu suntem decat niste pisici care se privesc in oglinda si se vad lEi. Suntem afectuosi si iubitori, chiar devotati, totul pana la tradare, daca suntem tradati, gata

    2
    2

  • dolce pe 1 Iul 2010, 13:50
    lei

    eu sunt o leoaica si ma regasesc comrplet in tot ce se spune despre leoaice,iar referitor la relatia leu/fecioara pot spune ca am fost casatorita cu o fecioara si dupa primii 3 ani au intervenit problemele,apoi m am indragostit nebuneste de un leu si am divortat imediat.acum sunt fericita si ma simt implinita din toateeeeeeeeepunctele de vedere

    3
    2

  • maria pe 27 Iun 2010, 21:14
    zodie

    Caracterul si educatia ,calitatile si defectele sunt cele care ne influenteaza viata.Daca stim cu adevarat ce vrem ne putem intelege cu orice persona indiferent de zodie. Chestia cu compatibilitatile intre zodii este relativa!!

    2
    2

  • Victoria pe 26 Iun 2010, 10:33
    noi leoaicele

    Cate leoaice pe aici...:) si eu care mereu ma cred unica :)) ...glumeam...ce-mi place e ca intr-adevar ne asemanam...si chiar foarte mult...ma regasesc aproape total in ce e scris mai sus...dar ce sa facem ,asa suntemnoi leoaicele...cele mai tari ! :)

    4
    2

  • xyl pe 5 Iun 2010, 12:16
    nu e usor

    nu e usor sa traiesti cu o leoaica, dar merita...

    7
    3

  • gabriela pe 25 Mai 2010, 16:16
    despre zodia leu

    pentru "EU"....mmm...vroiam sa intreb : cum e ca ti-ai mancat zilelel cu UN PESTE ...si eu sunt o leoaica si stau cu un tip din zodia pesti.m-ai cam speriat un pic.poti sa-mi spui mai multe ? te rog frumos....

    4
    1

  • spiridon pe 24 Mai 2010, 01:26
    leu

    tot ce se spune despre femeia leu ie adevarat eu sunt in zodia leu si sunt aproape asa kum zike horoskoul......kel mai bine ma inteleg k barbati l:xsi k cei kare sunt in zidia scorpiom si varsatoreu

    3
    1

  • ramona pe 16 Mai 2010, 22:45
    leoaiaca si taur

    chiar sunt indragostita de un taur si nu stiu daca acesta imi impartaseste sentimentele ,chiar exista compatibilitate intre cele doua zodii?

    2
    1

  • Maricon pe 5 Mai 2010, 06:41
    eu sunt leoaica si sotul este taur

    Mirela, eu sunt o leoica iar sotul meu taur. In toate horoscoapele so zodiacele se spune ca nu exista casatorie reusita intre leu-taur, ei bine noi suntem exceptia, avem 25 de ani impreuna si un copil mare, continuam sa ne respectam si sa ne iubim ca acum 25 de ani...dragoste, respect, intelegere, prietenie sunt ingredientele FERICIRII. Vreau sa imbatranesc alaturi de barbatul asta care ma iubeste si ma adora, taurul merita si face totul pentru o leoiaca numai sa-i arati cat de mult il iubesti si-l respecti. Taurul este un sensibil si daca-l ranesti se inchide in el, obtii tot ce vrei daca esti buna si blanda cu el, arata-i ca-ti pasa si luna de pe cer iti va fi adusa, garantez asta.

    6
    0

  • jeny pe 3 Mai 2010, 23:57
    depinde

    eu sunt o"leoaica" si ma pot mandri cu asta depinde de decade si modul in care traiesti. fecioarele si scorpioni sunt inamici pt mine eu nam vazut nci o compatibilitate intre aceste 2 zodii fecioara este prea critica iar eu doresc enorm de mult sa fiu mere coclosita cu,cuvinte dulci si frumoase

    5
    1

  • eu pe 15 Apr 2010, 12:05
    interesante parerile voastre:))

    foarte tari comentariile vostre,m-am gandit sa ma bag si eu in seama!!!!!!!!!sunt leoaica,si am iubit un leu,erau tinerii si relatia nostra sa terminat inainte sa inceapa,pana cand am cunoscut un peste cu care am stat 4 ani de zile!!!!!!mi-am mancat viata cu el,ca la final sa imi dau seama ca gandul meu a ramas la aceelasi leu din trecut!!!!!!!!noi lei,suntem foarte orgoliosi,ne place sa traim pe picior mare si sa fim fericiti!!!!ii foarte adevarat ceea ce este scris in aceest articol,dar mai este si adevarat ca pot exista 2 pers,de sex masculin sa spunem,de aceeasi zodie,dar foarte diferite!!!!!!o spun din experiienta(suntem 3 fratii,toti lei,da nu semanam unu cu altu deloc)!!!!!!!

    2
    1

  • iulia pe 8 Apr 2010, 15:07
    zodia leu

    si eu sunt leoaica si mi se potrivesc de minune caracteristicile acestei zodii. si nico ai mare dreptate in tot ce ai spus.

    1
    2

  • rozi baraian pe 25 Mar 2010, 07:41
    ade4varat

    foarte adevaraqt din ce se spune

    2
    3

  • cormos maria-alexandra pe 24 Mar 2010, 00:38
    am cinstea de a fii leoaica....

    in ceea ce am citit despre lei si cum sunt ei compatibili cu o persona sa stit ca ua dreptate,sunt leoaica si ma mandresc cu asta,da intr-adevar nu ne place sa ne machiem in fata barbatilor,ne place sa fim admirate,ne place luxul si sa obtinem ceea ce vrem cu propriile noastra forte,am o relatie de 5 anii cu un nativ in zodia gemeni si noua ni-i se potriveste ceea ce spune acolo,ne intelegem bine din toate punctele de vedere,noi lei poate avem un defect sau asta am observat si la cunostintele mele din zodia noastra nu stim uneori sa ne aratam iubirea fata de persoana iubita sau asteptam ca ea sa ne ofere mai mult,habar nu am,la urma urmei nu zodia face omul ci caracterul pe care il are...

    2
    3

  • adrian pe 22 Mar 2010, 07:29
    Leii...leoaicele...lol !

    Nu vreau sa supar pe nimeni,dar este evident ca nativii zodiei "leu" nu stau prea bine la capitolul modestie si toleranta...desigur ca nu toti sunt ceea ce vor sa para,dar marea lor majoritate au avut nenorocul sa se nasca in aceasta zodie...nu sunt nici prea iubiti dar nici urati...au caractere dificile,chiar josnice in unele conjuncturi, dar sunt niste adevarati supravietuitori...chiar daca "calcatul pe cadavre" pt.a obtine ceea ce vor nu le confera statutul de oameni buni,ei o fac...si o fac bine...nu ii admir dar nici nu-i dispretuiesc...nu-i iubesc,dar nici nu ii urasc....ii accept ca pe un rau necesar,fiindca pana la urma urmei,si ei sunt tot oameni,nu ?

    3
    6

  • anailiada pe 21 Mar 2010, 17:34
    leii is cei mai incapatinatii si...

    asta e parerea mea ca sunt leoaica si ma stiu foarte bine daca nu obtin mereu ce vreau e jale mare!!!

    1
    3

  • Leonica pe 18 Mar 2010, 10:24
    Zodia Leu

    Nu se potrivesc chiar toate,dar in principiu e ok... am gasit partenerul ideal pt mine barbatul berbec! :) asa este partidele de amor sunt pasionale,explozive! :) Si ce poti sa-ti doresti mai mult?! Iubire,pasiune si amor nebun! Reteta IDEALA! ;)

    3
    1

  • nico-nico pe 17 Mar 2010, 11:34
    femeia leu !!

    eu sunt o femeie leu si cu toate ca nu sunt deloc la curent cu ceea ce domnul mihai sau altii domni ne povestesc despre experientele lor de viata am inteles ca nu sunt prea fericiti acum cand totul s a terminat . As dori sa precizez ca foarte rar o femeie leu este infidela . Desi uneori femeia leu face tot posibilul sa atraga si alte priviri decat a partenerului de viata face asta doar pt as hrani orgoliu propriu. Orice leu doreste sa fie in centrul atentiei si asta o stiti voi toti leii si nu numai. Iubeste sa atraga priviri sa fie cea mai frumoasa de la o petrecere adunare etc etc . Lei sunt iubitori, poate uneori mult prea iubitori.Drept dovada sotia ta DL Mihai :)) Eu personal nu as fi suportat un asemenea mitocan . Pentru ca daca tu esti in stare sa vb asa de urat despre o femeie fie ea si o fosta asa inseamna foarte clar o dovada de mitocanie. Dar ce sa vb noi de tine mihai de o alta persoana. Vorbim de lei in general fie ei barbati sau femei. Avem caractere dificile. Eu personal ma consider o dificila. Stiu ca ranesc de multe ori persoanele din jurul meu dar cu toate ca este doar gura de mine pentru ca in adancul sufletului meu ma doare . Asa suntem noi leii , suntem rai de gura, rautaciosi si aroganti la manie dar niciodata nu tinem dusmanie si dupa ce mania ne trece ne pare rau pt ceea ce am facut . Nu am dreptate leilor ???

    5
    1

  • marian pe 8 Mar 2010, 19:04
    ...

    salutare la toata lumea, nu stiu cat de adevarat este ceea ce se spune despre zodia leu[leoaice] eu sunt capricorn si..sunt casatorit de 19 ani cu o leoaica.....trebuie sa spun ca in ceea ce priveste sexul nu prea o regasesc in cele de m ai sus [adica e " aproape statuie] in rest ..... toate bune ...

    5
    2

  • mirela pe 6 Mar 2010, 16:55
    cine are o relatie ea leu el taur

    cum va intelegeti,nu e adevarat ca leoaicele sant infidele sant foarte fidele,cine a spus asta minte

    1
    2

  • ioana pe 3 Mar 2010, 02:42
    :X

    am ramas uimita ce am citit despre leoaice odata.Era ceva de genul k nu le plac sa se aranjeze,macheze,coafeze,epileze,isi aplica masca de fata,etc in fata sotului.o fac in secret(atat cat pot),chiar si qnd se dau cu ruj,vor k barbatul s-o vada direct frumoasa u si cum procedeaza pt a ajunge la rezultate.Ca sunt ascultatoare atata timp cat si barbatul va fi(mihai)nici un minut in plus....asa sunt si eu,exact la fel:! si ink ceva ;cik;din cele mai blande pisicutze qnd sunt enervate devin niste fiare...ohooooodaa

    2
    1

  • inna pe 3 Mar 2010, 02:33
    leoaicele

    leoaicele....da,ambitioase,vor tot timpulsa fie pe primul loc atunci qnd stiu k merita,iubesc cadourile,animalele,sunt forte iubitoare si dragalase ,au un suflet mare si ar impartii si ultimul leu,un prieten devotat,ambitoase,ingrijite...putin cam hoate:Dsi qm zgarie,doar sunt niste feline

    2
    1

  • adrian pe 27 Feb 2010, 23:58
    Compatibilitate...hmmm...zodie...hmmm....destin...nu stiu !

    Buna...sunt "taur" si am fost casatorit 19 ani cu o "leoaica"...nu stiu cat de compatibili sexual am fost,dar la inceputul acestei casatorii, a venit pe lume o fetita frumoasa si sanatoasa,pe care o iubim amandoi...la fl de mult ca in ziua in care a venit pe lume...ca noi nu mai suntem impreuna acum...asta e...nu mai suntem compatibili...dureros este faptul ca am remarcat acest lucru atat de tarziu...soarta a facut sa cunosc si sa ma indragostesc de o femeie mai in varsta cu 8 ani decat mine...si mai mult decat atat este tot "leoaica" dar uluitor este faptul ca are aceeasi zi de nastere ca fosta mea sotie...am fost socat de aceasta potrivire...dar este mult prea tarziu sa dau inapoi...O IUBESC ! Nu am stiut pana tarziu ce zodie este dar cand am aflat ca este nascuta si in aceeasi zi cu "fosta"...Sa fie doar o pura intamplare ? Sa fie oare destinul ? Nu stiu...si poate nu am sa stiu niciodata de ce a trebuit sa se intample asa...Sa divortez de o femeie "leu" dupa 19 ani de casatorie si sa ma indragostesc tot de o femeie "leu" care mai are pe deasupra si aceeasi zi de nastere cu a fostei mele sotii...Voi ce parere aveti ? Este doar o simpla intamplare ?

    2
    1

  • liz300 pe 8 Feb 2010, 20:23
    zodia Leu

    Sunt in zodia Leu si am fost casatorita timp de 7 ani cu un barbat nascut in zodia Sagetator. La compatibilitati, dupa cate am inteles eu, Leul si Sagetataorul se inteleg.Asta teoretic, pentru ca practic lucrurile nu au stat deloc asa. La sfarsitul casatoriei ne-am dat seama ca ne cunoastem doar defectele.

    2
    2

  • Andreea pe 8 Feb 2010, 01:38
    comentariu despre comportamentulsexual zodia Leu.

    Cred ca aici depinde foarte mult de firea omului. Eu sunt zodia Leu si consider ca mai mult nu ma regasesc in aceste caracteristici decat foarte putin.Pe ici pe colo atat si nimic mai mult. Mie mi se pare ca cu cat experimentezi mai mult cu atat vei fi mai nemultumita de ceea ce ai optinut in patul conjugal. Iar in dragoste conteaza mai mult increderea si armonia decat cele mai incendiare poziii de sex.

    0
    0

  • Andreea pe 8 Feb 2010, 01:28
    comentariu despre comportamentulsexual zodia Leu.

    Cred ca aici depinde foarte mult de firea omului. Eu sunt zodia Leu si consider ca mai mult nu ma regasesc in aceste caracteristici decat foarte putin.Pe ici pe colo atat si nimic mai mult. Mie mi se pare ca cu cat experimentezi mai mult cu atat vei fi mai nemultumita de ceea ce ai optinut in patul conjugal. Iar in dragoste conteaza mai mult increderea si armonia decat cele mai incendiare poziii de sex.

    0
    0

  • Mariana pe 30 Ian 2010, 14:32
    Pentru d-l Mihai si pentru toti ceilalti

    Din toate comentariile postate anterior reiese clar pasiunea si solidaritatea ce caracterizeaza leul,iar faptul ca sotia d-lui Mihai a rezistat langa d-nsul atatia ani , va da dreptate si asupra fidelitatii acesteia..Daca prin absurd v-ar fi inselat(cu adevarat si nu in inchipuirea d-voastra) , cu siguranta ca a-ti fost autorul moral a acestei fapte. Pentru ca leoaicei ii place sa flirteze dar NU sa INSELE , ( cat au un partener merg cu el pana la sfarsit si abia apoi o iau de la capat cu altcineva, dar niciodata in timpul unei relatii.) Oricum , foarte multi(nu toti) barbti din zodia fecioarei sunt interesati( pe toate planurilre) atunci cand stabilesc o relatie, si deasemenea sunt mult prea critici si egoisti pentru o leoaica. Sa fiu bine inteleasa, nu toti barbatii din zodia fecioarei sunt asa, dar un lucru cert este faptul ca ei au parte de multa frustrare daca nu reprezinta centrul universului persoanei iubite, iar centrul universului unui barbat fecioara nu va coincide in veci cu centrul universului unei leoaice. Pentru fecioara, universul este EL, iar pentru leu, universul il reprezinta PERSOANA IUBITA, COPIII, FAMILIA. Asa ca , draga d-le Mihai, incearca sa lasi resentimentele la o parte si sa-ti faci o analiza mai amanuntita a celor intamplate de-a lungul anilor si vezi cam cata vina are fosta d-voastra sotie si cam cata d-voastra.

    0
    0

  • Simona pe 29 Ian 2010, 17:45
    FEMEIA (REGINA) LEU

    FOARTE ADEVARAT!!!

    1
    1

  • S pe 26 Ian 2010, 02:45
    pt Mirela

    taurii sunt la fel de incapatanati si neclintiti ca si noi :) directi si posesivi, le ia un pic de timp sa se hotarasca daca vor sa fie cu tine; dar daca stai bine cu rabdarea si comunicarea ... eu cel putin am gasit taurul care e perfect pt mine ;) gandeste-te bine inainte daca chiar vrei un barbat ca el, daca tu ca leu poti trai langa el (gasesti pe net multe lucruri adevarate despre aceasta zodie) ... pot aparea ceva dificultati

    0
    1

  • claudia pe 24 Ian 2010, 16:35
    da adevar curat

    asa sunt si asa imi plce sa fiu.....

    1
    1

  • anisoara pe 19 Ian 2010, 20:15
    adevarat

    Tot ce se vb in horoscopul leoaicei e adevarat exact asa sunt si asa imi place sa a fiu tratata

    0
    1

  • MIRELA pe 12 Ian 2010, 22:20
    poate sa imi spuna cineva cum se inteleg ea leu,el taur

    daca se inteleg cele 2 zodii

    2
    1

  • anisoara pe 10 Ian 2010, 16:13
    femeia leu

    este adevarat ce spune la femeia leu...exact asa sunt:D:D

    1
    1

  • cat pe 6 Ian 2010, 10:17
    Leoaica+Fecioara=2 casnicii

    Buna, sunt Leoaica si am divortat de un barbat Fecioara ca sa fiu cu un alt barbat Fecioara!Primul : relatie de 12 ani, nu ma scotea din casa decat daca il imploram, nu isi schimba locul de munca deplorabil decat daca il convingeam eu,nu am fost niciodata la vreo petrecere, nu m-a dus NICIODATA in vreun concediu, nu facea sex decat daca ma taram practic in genunchi (si dura 30 de sec.), nu purtam decat aceleasi discutii de fiecare data! Cu Fecioara nr.2, alt capitol : m-a asteptat 15 ani (!) "sa-mi vina mintile la cap", m-a plimbat in excursii, ne iubim cu foc, creste copilul celuilalt, a plecat sa lucreze in strainatate ca sa imi dea nivelul de trai cu care m-a obisnuit. Ce dau eu? Fiecaruia, la randul lui, am dat disponibilitate, generozitate, sustinere, incurajare, pasiune in pat si nu numai.

    0
    1

  • fratica luminita pe 4 Ian 2010, 21:12
    perfecttttttttttttttttt adevarat

    da siguranta asa este

    0
    1

  • eu pe 3 Ian 2010, 00:41
    pt mihai

    nu sunt leu dar tin sa precizez ca am prieteni lei leoaice si nu sunt asa cum aberezi tu.dar totusi iti placea ,,oralul''si dupa o faci curva....rusine!!!

    0
    1

  • Mihai pe 28 Dec 2009, 23:19
    contrazicere...acelasi

    Noi cei care am trait asemenea clipe in compania acestei zodii timp mai mult 10-15-20 anii cunoastem in amnuntit toul despre aceasta zodie si pe deasupra sintem obligatii sa facem cunoscut ca cei ce nu se potrivesc cu zodia FECIOARA in special cei din zodia LEU sai lase in pace mai mult sai ocoleasca,iar interesul lor sal urmareasca al realiza cu cine se potirvesc ,deci repet VA ROG in numele umanitati voi cei care sinteti nascuti in zodia LEU nu cautati sa adordati zodia FECIOARA nu sinteti potiviti de loc faceti numai compromisuri in urma caruia ramin COPII cu multe traume in viata si fara viitor...acelasi Mihai.

    2
    0

  • S pe 12 Dec 2009, 02:06
    :))

    Costel, te-ai atacat??? Nu, nu ma simt afectata de ceea ce ai spus tu sau mihai; oricum, fiecare are dreptul la o parere! Postarile mele sunt, in general, pentru mihai deoarece mi s-a parut foarte urat din partea lui sa-si spele rufele in public si sa nu tina cont de faptul ca orice padure isi are uscaciunile ei, drept urmare fiecare femeie, din orice zodie, poate deveni un cosmar pt barbatul de langa ea SI INVERS! Da, probabil sunt odihnita din moment ce am timp sa-ti raspund tie. Dar in rest ... oare cum sa-ti spun sa intelegi? Sunt sigura ca sunt mai "obosita" decat tine (daca ar fi sa judec doar dupa posturile tale) si nu duc lipsa nici de experienta. Nu, nu este normal sa fii inselat! (decat daca asa ati stabilit voi). Nu este normal nici ca o persoana sa stea langa tine pt cu totul alte motive decat cele normale: dragoste, prietenie, intelegere; sentimente care atrag dupa sine respectul, sinceritatea, abilitatea de a comunica si de a rezolva problemele care apar. Si nu este normal nici ca partenera/ul de viata sa te faca sa te simti altfel decat special/a, dorit/a. Am mai spus si in alte randuri in care am postat ca intr-o relatie sunt 2 si greseli nu face o singura persoana si sunt sigura ca puteai observa nepotrivirile dintre voi mult mai repede, sa nu lasi sa treaca 15 ani, sa nu lasi situatia sa se agraveze si sa nu ajungi sa etichetezi oamenii dupa zodia in care s-au nascut! Gina a spus un lucru de care ar trebui sa tinem cont: "Sa fii om...e lucru mare!!" Deci, nu am nici o problema cu tine si te pot intelege perfect pana la punctul in care toate femeile-s c**** si toti barbatii-s ... cum vrei tu (lista e lunga pt ambele categorii)

    0
    2

  • costel pe 10 Dec 2009, 11:53
    pentru S...

    tu esti din aceeas zodie de te afecteza atat de tare asa pare ca tu esti prea odihnita sar putea ca de tot... ori esti fara experienta.asa ca nu stiu daca e normal ca persoana ce o crezi alaturata tie sa te ansele timp de 15 anii pentru banii ca nui mai ajunge nici una nici alta...

    1
    0

  • gina pe 10 Dec 2009, 10:39
    mihai

    :))Eu cred ca ea l-a parasit si pentru asta e ofticat!!! De 20 ani sunt casatorita cu o fecioara,eu fiind leoaica!!si zodiile n-au asa mare importanta!!Sa fii om...e lucru mare!!

    0
    1

  • S pe 10 Dec 2009, 02:04
    ...

    mihai, costel, baietei sunteti voi ... si inca unii tare tantalai. voua degeaba incearca sa va explice cineva ceva ca o tineti cu etichetele voastre. cum era vorba aia: sa nu te certi cu prostul ca are mintea odihnita...? nu mai tin minte exact, dar sper ca intelegeti ce am vrut sa va transmit

    0
    1

  • didi pe 9 Dec 2009, 17:01
    costel si mihai

    de ce le bagati pe toate in aceeasi oala,eu nu snt leoaica,dar am cunoscut doua leoaice super fidele,harnice,saritoare,isi iubesc copiii si familia in general,probabil ca si la pat snt foarte bune,de fapt am si matusi si verisoare leoaice si snt super de treaba ,nu am auzit nimik rau despre ele,iar petru sora mea eu bag mana in fok asa ca va rog sa nu le mai jigniti(eu snt varsator-ia sa vedemce aveti de zis despre mine dak nici macar nu ma cunoasteti-gata ma etichetati dupa zodie?)

    0
    1

  • costel pe 9 Dec 2009, 16:41
    leoacee

    an primu rand ai dau mare dreptate lui Mihai toate sunt materealiste,perverse,tot ce este posibil mai rau antrun om.SA VA FEREASCA BUNUL DUMNEZEU de asa ceva va spun din propria esperienta de 20 anii

    2
    0

  • mary pe 9 Dec 2009, 12:54
    leoaicele

    buna mihai,iti scriu cu gandul ca te va ajuta putin sa iti schimbi gandirea asupra femeior din zodia leu.iubitul meu a fost casatorit 12 ani cu o leoaica dupa ce sau despartit aceeleasi cuvinte le a avut si el de zis despre persoana ei,ca nu ii mai trebuie femeie in zodia leu ca sunt cele mai materialiste,etc.dupa 2 ani dela divort ma cunoscut pe mine si am inceput sa stam de vb si am aflat ca fosta a fost zodia leu si ca nu ii mai trebui si ma intrebat c zodie sunt eu si.........booom LEU.sa schimbat la fata si i am zis doar atat....asteapta sa ma cunosti si avem 1an si 4 luni decand suntem inpreuna si vrem sa ne casatorim in iulie.asa ca nu zodia conteaza ci caracteru omului.bafta si succes la leoaice

    1
    3

  • ARAGONIT pe 9 Dec 2009, 12:33
    precizari

    Prietena mea e leoaica si o apreciez, o iubesc, ai spun in fiecare zi ce mult inseamna pt. mine si cat o iubesc. Merita toata afectiunea din lume. de cate ori am ocazia o iau in brate si o mangai, ai soptesc la ureche 2 cuvinte magice si cautam amandoi sa tinem flacara (iubirii) aprinsa. Exista si o carte pe care o recomand turor " Cele cinci limbaje ale iubirii" deoarece daca nu ai un limbaj comun cu jumatatea ta, nu va exista iubire si relatia va esua. Sa nu uitam pentru ce am fost creati de bunul Dumnezeu. Daca nu exista iubire, respect, sinceritate, cinste, demnitate, onoare, cuvint...

    1
    0

  • patzancik35 pe 6 Dec 2009, 16:03
    pentru toti

    stimata doamne as dori sa cunosk o domnisoara in zodia gemeni !Daca sunteti bine-dispuse de o relatie as dori sa ma contaktati!Va apreciez mult si doresc sa va daruiesc dragostea si afectiunea mea. :)

    0
    0

  • michelle34 pe 6 Dec 2009, 12:38
    Pentru lei!

    Nu va inteleg!!! Va omorati sa-i explicati misoginului, agramatului si frustratului astuia cum sunt femeile- leu?! Eu ma mir ca o femeie din zodia leului si-a indreptat atentia catre un asemenea specimen! Vedeti-va de ale voastre doamne dragi, nu va irositi timpul cu acest Mihai! Lasati-l sa invete sa scrie corect inainte de toate! Va pupic!

    1
    1

  • S pe 5 Dec 2009, 02:46
    ...

    imi pare bine sa vad ca la o luna dupa ce i-am citit interesantul mesaj, acest domn mihai sau "barbatul fara de pacat"/"marele sef" detronat, a primit macar o palma virtuala ... desi merita o scuturare cat se poate de reala! voi, suratele mele leoiace, ati reusit atat de bine sa conturati portretul nostru :) mihai, ziceai ca esti fecioara; crede-ma ca nu ai reusit nimic prin inteligenta ta, asa cum ne explici, dar sunt sigura ca ai reusit sa o indepartezi pe leoaica ta prin criticile neconstructive la adresa ei, prin vesnica nemultumire, prin ideile lipsite de substanta. femeia din aceasta zodie are nevoie de un egal, de un barbat ... nu de un pampalau! daca pana acum nu te-ai intrebat, poate asta este momentul sa-ti spui macar in gand: "oare eu sunt de vina? oare nu am fost suficient de bun pt ea?" si raspunsul AFIRMATIV va veni in secunda imediat urmatoare (cu un oarecare ecou, din cauza neocuparii totale a cutiei craniene) ...

    3
    1

  • Cine eu ?Leu !Categoric! pe 5 Dec 2009, 00:12
    Sa mori tu Mihai...

    Ba pe cea mai mare parte ti.o zos : esti retardat !! Daca ai nervi pe o singura persoana ce naiba implici si alte persuane in cearta ta /:)?Chiar azi am facut la scoala o boala pe care nu am inteles provenienta ... tocmai am gasit .. se numeste Cretinism .. si tu esti prim cap de lista ! :| Probabil esti impotent :-j afecteaza sa stii ;) ... asa ca stai jos ! Tinet.i gura ! :-*

    3
    1
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod