Dragoste si sex - femeia in zodia leu

Compatibilitatile amoroase si sexuale ale femeii leu



Barbatul berbec

Ca si tine, acest barbat este reprezentantul unui semn zodiacal puternic, iar cand va intalniti, nimic nu va mai sta in cale! Va face placere sa va jucati impreuna si este doar o chestiune de timp pana cand veti ajunge in dormitor.

O relatie este posibila, dar inainte trebuie stabilite cateva reguli. Sunt incapatanati, demni de incredere si loiali. Probleme ar putea aparea atunci cand el nu "dezmiarda" tandru ego-ul tau. Mai devreme sau mai tarziu, el va ajunge la concluzia ca tu esti persoana potrivita pentru el... sau vice versa.

Traiti totul cu aceeasi intensitate, iar partidele sexuale sunt extraordinare si pline de pasiune. Va potriviti foarte bine, iar pana la casatorie nu poate fi decat un pas.


Barbatul taur

Vei fi cucerita de senzualiatea si pasiunea acestui barbat! Impartasiti aceleasi idei in ceea ce priveste sexul, iar acesta este inceputul perfect al unei relatii. El iti va sta alaturi in perioadele cele mai proaste si cele mai bune, iti va oferi siguranta, exact lucrul de care ai nevoie...

Pentru el, independenta ta este foarte atractiva si va veti indragosti nebuneste unul de celalalt! Tu il consideri un adevarat prieten, lucru care va dainui in timp, chiar daca atractia fizica dispare. Veti avea ocazia sa invatati foarte multe unul de la celalalt.
 

Barbatul gemeni

El are sex-appeal, frumusete, inteligenta, e provocator si misterios, iar tu vei fi cucerita. Exista posibilitatea unei relatii amoroase de durata, mai ales daca tu ii vei oferi libertatea dupa care tanjeste si il vei face sa rada. Daca iti doresti cu adevarat sa il ai in preajma, trebuie sa iti temperezi episoadele dramatice. Va place sa mergeti la petreceri, sa comunicati. Partidele de sex vor fi de neuitat, iar o relatie de durata este foarte posibila. Mai ales ca tu esti foarte dominatoare...


Barbatul rac

O aventura de o noapte poate duce la o casatorie fericita... Admiratia reciproca exista inca de la prima intalnire, iar dragostea si sexul pot aparea oricand. Alaturi de tine, acest barbat poate gasi implinirea financiara si poate scapa de toanele pline de negativism.

El iti poate oferi stabilitatea si loialitatea dupa care tanjesti de atat timp. Daca va doriti ca relatia sa dureze, tu ar trebui sa intelegi cat de importanta este pentru el afectiunea constanta, iar el va trebui sa te trateze tot timpul ca pe o regina. Tu vrei putere, daruire, mici atentii si o idolatrizare fara margini.

Daca nu urmati o serie de reguli, unul dintre voi ar putea renunta la relatie in orice clipa.


Barbatul leu

Iata o combinatie foarte puternica! Cand va gasiti unul pe celalalt, nimic nu va sta in cale, pentru ca forta de atractie dintre voi este foarte puternica. Aceasta relatie poate duce la o casatorie foarte fericita, dar trebuie sa stabiliti si niste reguli. Amandoi sunteti incapatanati, demni de incredere si fideli, deci mai multe puncte pozitive decat negative. Va veti "lupta" in complimente, iar acest joc va fi unul foarte placut.  

Din punct de vedere sexual, va potriviti de minune. Ca sa nu apara probleme, faceti pe regele, respectiv, regina cu ziua, iar sansele ca relatia sa duca spre o casatorie vor fi sporite.

 

Comentariile 1-50 din 140

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MJ pe 28 Ian 2015, 02:17
    stefan nicolae

    relatie leu-pesti? da. parintii mei sunt casatoriti timp de 20 de ani si sunt foarte fericiti impreuna :)

    0
    0

  • stefan nicolae pe 20 Ian 2015, 11:17
    relatia pesti leu

    am citit cu atentie toate aceste comentarii referitoare la compatibilitati intre zodii sint placut surprins sa constat ca marea majoritate a persoanelor au ceva in general de obiectat in ceea ce priveste zodia leu !!!!vin in fata dvs si aduc la cunostinta faptul ca in cursul anului pecedent am cunoscut o persoana din cadrul acestei zodii care ma atras si ma atrage in mod deosebit si alaturi de care as dori din tot sufletul si din toata inima sa pornesc la drum pentru tot restul zilelor !adevarul este cao iubesc cu disperare si as face orice sacrificiu ar fi posibil sa fiu alaturi de ea sintem amici deocamdat chiar iubiti as putea spune urmind ca in cel mai scurt timp, sa fim impreuna nu am vazut nimic deplasat in comportamentul sau pina acum de cind ne am intilnit din contra a dat dovada de o iubire pasiopnala si o tandrete deosebita si afinitate iesita din comun ne iubim cu patima si disperare as spun e ne sprijinim reciproc din anumite puncte de vedere ce sa spun totul pina acum este perfect dvs ce credeti sa mai cred in zodie??????????

    0
    0

  • Alin pe 23 Oct 2014, 11:06
    Zodia Leu

    Prostii .... eu cred ca zodia fiecarui om depinde de caraterul leu si de educatia pe care a primito .....

    1
    1

  • Andrei pe 8 Oct 2014, 10:37
    El FECIOARA ea LEU

    Am citit cu atentie ce s-a comentat pana acum si va pot spune povestea mea cu EA. Iubita, sotie, mama, prietena. Femeia leu aleasa, tine de de anume vrei sa ia langa tine: o frumusete debordanta, un zambet continuu, o mama excelenta pentru copii, un partener de viata si in business, o gazda care cu un suras face si pe cei mai negri parteneri sa semneze un contract greu sau o femeie comuna pe care nu o remarci in multime. Relatia mea cu leioaca s-a manifestat in momentul unei maturizari de ambele parti. La inceput aveam impresia ca se culca cu toti barbatii, primea telefoane si mesaje noaptea. I-a lasat insa pe toti cu ochii n soare si acum se uita toti la mine cu admiratie. Acum ma amuz teribil cand vad cate un mascul feroce care face tumbe prin fata ei. Leioaca mea isi flutura parul balai prin fata tuturor, vine in bratele mele si se contopeste cu mine. Oameni buni, sunt fecioara veritabila cu toate "pasarele" acolo unde trebuie. Critic, perfectionist, viata e doar alb si negru, ora de intalnire e fixa etc. Am o casnicie si o relatie super cu leioaca mea. Dominantul sunt eu: sa fim seriosi orice femeie din lumea asta prefera sa aibe un barbat care conduce in casa nu un papleaca. Un zambet, un compliment, o lauda, face ca iubita mea leioaica sa mute muntii din loc. Cere atat de putin si ofera mult. In business facem echipa superba. Acasa suntem parteneri si iubiti. Copii ii educam sa zambeasca, sa gandeasca sa iubeasca. La noi in casa uneori este o harmalaie. Imi gasesc leoaica si copii dansand, tipand, batandu-se cu faina, un dezastru in toata casa. Atunci fecioara trebuie pusa la pastrare, ma asez frumos pe canapea si ma bucur de familia mea minunata, alaturi de sotia mea leioaca care e toata un zambet si murdara de faina din cap pana in picioare. Dragi fecioare, criticati o data si laudati de 3 ori. Va face minuni. Leoaicelor fiti la fel de pline de viata si uneori mai lasati orgoliu. Lumea se invarte...nu in jurul vostru. Dar noi fecioarele va dam iluzia asta.

    2
    1

  • alina pe 14 Aug 2014, 11:29
    Femeia Leu

    Salut, sunt si eu o leoaica care isi doreste mereu sa fie in centrul atentiei. Imi place sa fiu lider in toate. Deasemenea imi plac barbatii care stiu sa se comporte cu o femeie ca cu o regina. Ador sexul fara inhibiti si imi place sa experimentez in pat.

    0
    9

  • stratos pe 12 Aug 2014, 09:20
    despre leoaice!

    Mihai,constat ca ai o problema reala vis a vis de zodia asta care este un cosmar pt tine!!Consulta un psiholog(indicat pt tine),si incearca sa vezi unde si ce anume iti provoaca repulsia si ura fata de lei!!Felul tau de a scrie, si de a te exprima ,denota o tendinta sociopata!!Putem dezbate problema ta zile in sir, si nu o sa ajungem la un consens! Problema tine de tine nu de ea in mod cert!!

    6
    8

  • Mihaiaustria pe 11 Aug 2014, 00:24
    totul ptr. leoaicele fudule !!!

    Din nou pe ecrane si mai bine zis la treaba ....acelasi personaj care nu a mai postat de anul trecut lasindu-va sa comentatii si d-voastra (voi) zodia (stupida) normal trebuie scris cu majuscula dar nu se merita...trebuie sa comentez ,dar mai bine zis sa-l contrazic pe ultimul comentator der Herr Stratos ....cu leoaica lui . d-le Stratos ...cred ca ai trait cu ea Sub o hipnosa de care tu nu ti-ai dat seama Pina acuma ....eu am cunostinte foarte vagi despre zodia leu sint persoane care apeleaza ....sau mai bine sa spun sint Sub caracterul celui mai de jose persoane cind ...nu li se atribuie ...dupa cum bine ati spus in comentarilu d-voastra atentia supradozata ,dar fara sa o merite,eu am trait cu ea 25 de anii ,si iam descoperit absolut toate naravurile mai bine spus ...bune mai putine chiar pot spune foarte putine ..in schimb cele negative sint cu tonele deci pot spune ca am facut un Experiment de viata ,binenteles traind in paralel cu o zodie CAPRICORN care este si ramine o zodie extraordinara de pozitiva ,da d-le si am aduso din Romania in Austria ,chiar si dupa 26 de anii traind in Austria nu si-a schimbat conceptiile din cap dind dovada ca nu sint in stare sa se dezvolte la creier nici in occident unde este traiul extra ordinar de bun ,daca ar fi sa insir ce iam oferit aici ar fi cam multe si nu este loc ....dar eu zic si imi asum toata raspunderea chiar daca ar fii sa ne convruntam fata-n fata prin intrebari si raspunsuri vas documenta ca este asa cum eu zic ......tu ai trait Sub hipnoza cu ea ..nu ai stiut ce faci...!in viata ta ...si nu sint documentat numai cu ea cu care am stat Sub acelasi acoperis ..paralel am studiat si psihicul altora lei ...sint in proportizie de 99%toti la fel .....eu sint i zodia Fecioara .si avem felul nostru de analizare foarte bun ....fapt care raneste leul in totalitate ....mai mult il irita tare de tot.ATENTIE LA LEII!!!!!!!!!!!!!pe cit se poate sa-i ocoliti .....ei caita sa se faca placut si cu caracter ...dar dupa ce se lipeste ca paduchele de tine ....vai vai...greu scapi de el......

    9
    1

  • stratos pe 6 Aug 2014, 14:41
    despre leoaice

    Eu rac ,ea leoaica !!avem 29 de ani impreuna si o iubesc exact ca in prima zi fara doar si poate !Leoaica mea este o femeie absolut senzationala din toate punctele de vedere !O mama excelenta ,atenta cu familia si iubitoare!!Nici macar odata nu mi-a dat de inteles ca ar putea sa aiba,o relatie extraconjugala in toti acesti ani pentru ca mi-a dovedit acest lucru prin comportamentul ei, si sinceritatea ei! La pat nu are rost sa mai povestim !!Sex fara margini si fara inhibitii se intimpla intre noi!! Cearta este aproape inexistenta in familie si atunci va intreb:de unde si pina unde relatia Rac Leu ,nu functioneaza in opinia multora? Daca aveti o leoaica sa nu o scapati din mana indiferent ce sacrificiu trebuie sa faceti! Dar in mod obligatoriu trebuie sa-i oferiti multa caldura si respect!!! Bafta tuturor oameni!!

    6
    10

  • valy pe 11 Iul 2014, 19:14
    capricorn si leoaica

    Eu am cunoscut o fata din zodia leu relatia noastra a durat doar o luna intr-o luna am facut si dragoste; si la o perioada de o saptamana a inceput sa ma minta ca are probleme acasa si nu ne putem vedea am crezut,defapt umbla cu alt baiat,si ma mintea ca nu a intervenit nimeni ca ea nu renuntza la mine etc etc.un lucru nu am inteles intr-o luna de zile faci dragoste cu persoana pe care spui ca o iubesti si dupa o luna te culci cu altu!!!

    1
    6

  • florica pe 28 Dec 2013, 20:30
    zodia LEU

    EU sunt zodia leu,el este scorpion am avut o relatie de 6 ani si ne-am despartit pentru ca nu exista comunicare si asa este scorpionul este inamicul nr.1leului el nu stie sa faca complimente unei femei zodie leu .La o femeie leu ii place sa fie sarutata ,mangaiata dar scorpionul sare peste aceste detalii Direct la actiune iar mie nu-mi place asa REGRET MULT ca mi-am pierdut 6ani din viata cu a cest om.

    3
    19

  • mihai pe 11 Dec 2013, 20:11
    totul ptr. leoaicele fudule

    buna ziua la toata lumea din nou pe ecrane ..dar vad cu parere de rau nici un comentariu ..asta inseamna ca nu prea este cu cine sa discut ...asa ca totusi am sa va postez un mic comentariu ....referitor tot la zodia ??????????????leoaice....binenteles problema de cultura ....cit la suta dintre ele sint sau detin CARACTER ?astept ...revin in citeva zile pe curind ::::!!!!!!!!!

    26
    3

  • mihaiaustria pe 28 Nov 2013, 20:54
    totul ptr. leocele fudule

    Bine vam gasit ..oameni cu caracter (barbati si femei)descrierile care le-am dezvaluit despre zodia leu sint foarte adevarate iar in continuare am sa va mai dezvalui ceva despre caracterul leu chiar nu demult an cunoscut o doamna zodia (gemeni)care a fost casatorita cu un barbat leu...culmea culmilor ..fara sa ma intereseze am asistat fara sa vreau la o discuite intre aceasta doamna si alta doamna care se plingea ce greutati a avut cu fostul ei barbat din zodia ..............?leu..!toate patanile toate cele care nici nu mai stia cum sa le spuna ..erau aproape identice cu ce eu vam detalia .....!deocamdata atit feritiva de leii ...pe curind!

    31
    3

  • amalia pe 11 Oct 2013, 15:47
    femeia in leu nu e chiar asa

    BUNA EU SUNT CASATORITA DE 8 ANI CU BAIAT PE NUME COSMIN SI AVEM O FETITA DE 3 ANI PE NUME ANDRADA EU SUNT FOARTE INTELEGATOARE SI INIMOASA EL ESTE SCORPION SI VREAU SA SPUN CA NE INTELEGEM DE MINUNE NU SUNT CUM SPUN AIA MAI SUS.

    5
    31

  • amalia pe 11 Oct 2013, 15:44
    femeia in leu nu e chiar asa

    buna eu sunt leu si sunt casatorita de 5 ani cu un baiat pe nume cosmin el este scorpion dar pot sa zic ca ne intelegem de minune avem si o fetita de 3 ani pe nume anca eu sunt destul de intelegatoare uneori sunt foarte egoista dar dupa cateva minute imi trece si fac ca cel de langa mine.cea ce priveste viata sexuala nu este adevarat eu nu sunt asa salbatica cum se intelege de mai sus si mai si o prietena care e tot leu care e maritata cu un tigan si toti stim ca tiganii nu sunt timizi dar ea este foarte timida dar el nu o paraseste pt ca o iubeste si pe deasupra mai este insarcinata si in 8 luni.

    1
    33

  • mihaiaustria pe 8 Feb 2013, 17:41
    totul ptr. leoceleee..........

    VA URMA ....promit sa va fac foarte curiosiii...admir foarte mult caracterul.pe curind acelasi Mihai

    40
    3

  • mihaiaustria pe 8 Feb 2013, 17:18
    totul ptr. leoacele fudule.......!!!!!!!!

    cea ce scriu aici imi asum o raspundere si este sigur de necontestabil .....sint tot eu Mihai din austria si revin din nou cu un comentariu despre acesta zodie numita LEU ...deci repet noi cei care am trait o experienta mai mare linga asemenea persoane numite leoaice...sintem obligati sa impartasim cea ce am patimit mai bine zis ptr. ca altfel nu pot sa ma exprim,deci zodia ``leu``prima caracterizare .1.interes .2.atingerea scopului egal cum daca calca peste cadavre ..ptr ei este egal ptr ei este exact cum ar calca cu pantoful intrun r...hat,nu este interesant,daca as dori sa ma refer la partea sentimentala as putea sa spun ca ptr. o leoaica este foarte sensual daca ii place de partener mai ales sa se aleaga cu ceva material ptr. stomac,accepta usor casatoria ptr. interes dar se satura repede de partener chiar daca vine si un copil oricum stie ca cei nascuti in zodia FECIOARA ptr. copii se sacrifica in la moarte in fond leoaica se sacreifica ca sa ia banii ptr. el sau ei,in urma unei casatori dintre barbat FECIOARA si ea leu ramin numai traume ,iar daca sint si copii acestia din urma isi dau seama si fac comparatie intre mama si tata si gasesc cine este de vina .......va scriu cu placere fapte reale dintro casnicie FECIOARA SI EA leu....va pup

    41
    5

  • Ciprian pe 20 Ian 2013, 17:57
    Ha ha ha...

    Ha ha ha... Dute prima dată să înveţi să scrii cu literă mare şi cu diacritice , după aceia vino să mă înjuri pe mine şi pe aceste făpturi minunate . Apropo... De ce nu te uiţi în ochii lor ˝ţie frică˝ . Tâmpitu dracu . Scuzaţi exprimarea.

    4
    13

  • Ciprian pe 19 Ian 2013, 11:49
    Taur Leu

    Sunt taur şi am o părere foarte bună despre leoice. Ele sunt asemeni unor feline nobile , asemeni unor rubine scupe . Sunt minunate în pat şi pricepute într-ale casei. Din ceam citit eu şi am citit mult tauri şi leoicele se potrivesc destul de bine.

    11
    10

  • PaulPaul pe 16 Nov 2012, 18:23
    ronnie mare dreptate ai

    Leoaicele sunt pisici pline de inhibitii,minciuni si lista continuape deasupra mai sunt si foarte complexate.Daca nu le ai facut jocul totul s-a terminat intr un mod placut s au altul neplacut cu amenintari ca ma arunc pe geam de la etaju9. Si multe altele care nu trebuie spuse ca le vin idei la toata gashca de leoaice ce citesc pe aici

    5
    7

  • elena pe 12 Aug 2012, 10:01
    totul despre zodia leu

    si eu sant zodia leu si sant mandrä de asta.avem noi unele träsäturi greu de acceptat pt unii...mandrie,incäpätanare,setea aia de a fi mereu in centrul atentiei.dar avem o grämadä de träsäturi bune.nobile as spune chiar.chestia aceea cu "TRECEM PESTE CADAVRE"nu e deloc tipicä leilor.cand ai calci pe coadä ...urlä de se-aude peste märi si täri,dar prieteni mai de bazä si inamici mai nobili ca leii ....nu intanlesti la multe zodii.leii nu sant räzbunätori!e un lucru greu de gäsit la celelalte zodii!e drept cä si mandria si orgoliul sant tot päcate.dar nu fac räu altora......

    4
    19

  • alexa pe 25 Iul 2012, 13:35
    pt domnul asta perfect mihai

    mah baiatule tu nu ai vazut-o de prima data cum e de ce dreq te-ai insurat cu ea trebuia sa stai in banca. Si app eu niciodata k snt zodia leu nu mi-a placut sa insel pe cineva sau financiar, mi-a placut sa castig singura, prin ambitia mea. In viata mea nu am pus mana pe un ac , apai sa fur sau sa profit. Si de inselat partenerul nicoidata nu am facut chestia asta, noi ne indragostim foarte repede si suntem in stare sa dam totul pt pers de langa noi. Nu ne faci tu pe noi curve k nu ai stat tu la p...le noastre sa vezi cu cine am facuto si cu cine nu, mai bn vez-ti dreq de treba ta . Mai stii ce foame d om esti de a facut ce a vrut aia din tine:)):))):))):))):)))))) Altadata inainte sa judeci prima mai incearca vreo leoaica si ai sa vezi k nu snt toate lafel. I-mi scuzati comportamentul da omul asta ma scos din sarite.

    12
    19

  • oti pe 19 Iul 2012, 07:52
    pt mihai

    MIhaita! chiar nu ma mir ca o leoaica te-a" zgariat."daca asa vorbesti despre o femeie (indiferent ce a fost intre voi) inseamna ca ai un caracter care lasa de dorit. sau poate te consideri invins si esti frustrat. :(

    9
    14

  • oti pe 19 Iul 2012, 07:48
    zodia leu

    leoaicele pot fi foarte fidele, doar ca vor sa fie mereu in centrul atentiei. si eu sunt din zodia leu cu ascendent in leu,....deci ramane prapad dupa mine:)))))). pot sa spun ca leoaicele traiesc intr-o relatie cu principiul "totul sau nimic". intr-adevar au pretentii dar ele se si implica. si daca le superi intentionat... jale.. :)

    6
    16

  • ronnie pe 16 Iul 2012, 00:42
    eu rac ea leu

    hello:P eu sunt rac si exa/actuala nici nu stiu sa ma pronunt exact este leu..desi a fost si inca exista o chimie si o pasiune incredibila intre noi..de nu stiam k se mai poate asa ceva(valabil si pt ea..cel putin asa sustine) nabadaile nu au intarziat sa apara..si..din motive tipice leului..eu am 25..ea 30.. o leoaica tipica..genu de persoana care se vaita mereu si face pe victima cand defapt ea este capu rautatilor si egoista si daca nu o crezi in ce se smiorcaie ea acolo se supara pe tine..deci sa mai o leoaica autentica. din fericire pt mn sunt om mai "comunist" asa nu prea tolerez nimic din tentativele ei de a fi cocosh sau a ma comanda si imediat i tai macaroana si asa am fost toata viata..sunt f iubitor si pasional etc tot ce vrei...e ceva nativ de regula cred k in fata iubirii si pasiunii se moaie oricine..(in trecut am fost si cu scorpie 3 ani) si leoaica ..a fost miel..numai k pur si simplu numai suporta sa aibe un barbat adevarat adik sa nu paote sa il tina sub papuc si pt ea a fost un mare shoc..ce pot sa zic..desi nu ma asteptam sa mai cunosc vre-o persoana sa o pot iubi k atunci in tinerete asa cu patima si..pasiune k nah..odata cu varsta devenim mai sceptici etc..imi pare rau k nu poate fi altfel sa fie sincera mereu..nu numai cand vrea ea si sa numai faca diverse presiuni asupra mea sa preiau initiative cum ar fi sa fim impreuna etc..dar asa sunt femeile decat sa aibe rabdarea cu ceva ce poate fi cel mai bun lucru din viata lor..tabara cu presiuni de 2 lei mai ales cand stia k este centrul universului meu vine cu presiuni de 2 lei..cand nu e cazul..asa k dak nu a putut fi matura..nu are decat sa isi gaseasca un maimutzoi care sa il tina sub papuc si sa danseze cum zice ea pt k oricat de mult as tine la ea..eu nu pot fi altfel nu caut sa fiu eu cocoshul..dar nu sunt o fire de genu...nu am putut sa fiu niciodata..cu mine trebuie f multa diplomatie si respect..nu sa incerci sa te impui.. pt k indiferent cat de mult te-as iubi sau tine la tine nu pot fiu "ascultator" genul ala de comportament dupa care tanjeste orice leoaica..adica barbati aia fara nimic in pantaloni si fara coloana vertebrala..desi sunt rac..sunt total diferit de restu..doar sensibilitatea o am..de rac..dar niciodata nu o sa fac compromisuri sa sa inchid ochii la ce nu'mi comvine indiferent de consecinta sunt un om al corectitudinii si adevarului..iar..leii in general..nu prea mi-au inspirat asta..si cunosc cativa..si au acelasi lucru in comun..tre sa aibe intodeauna dreptate si daca nu esti deacord cu ei se supara..asa k noroc k sunt un om al ironiilor fine pt k stiu k nu se poate discuta cu ei si cand se prind de ironie..tot se supara eh..asta e..dau cu picioru la marea iubire a vietii practic..tocmai din cauza la ce am enumeramt mai sus..pt k imi doresc stabilitate si caracter nu copii care vror mereu sa fie in centru atentie si egoisti dak clipesti o secunda

    8
    3

  • eu_eugenia pe 4 Iun 2012, 16:31
    COMPATILIBILATATE

    FEMEIA LEU SI BARBABUL BERBEC ! EXISTA VRO COMPATIBILITATE ??????

    8
    9

  • costina pe 2 Dec 2011, 23:16
    sunt o leoaica adv

    se sp ca daca un cuplu apartine din aceasi zodie de ex :leu nu se vor intelege ....dar nu e adv partenerul meu este leu si ne intelegem fff bne pana acum nu ne am certat deloc

    3
    9

  • EmpNero pe 20 Oct 2011, 23:59
    intrebare

    daca ma poate ajuta va rog frumos si p mine cnv. imi place o fata foarte mult si se afla in zodia leu. eu sunt fecioara deci daca e sa ma iau dupa c zice in orice site de compatibilitate e de rau... si totusi nu vreau sa renunt la ideea ca nu pot fi cu ea. in repetate randuri ma intreaba ce imi place la ea, iar mie mi se pare destul de ciudat pentru ca ma intreaba ca si cum ar astepta sa-i spun ceva anume si totodata ca si cum ma considera superior, ea insasi comparandu-se cu altele si incercand sa imi arate cat de inferioara le este. da, probabil veti crede ca incearca sa-mi dea cu flit insa sunt sigur ca nu e asa pentru ca i-am fost si ii sunt bun prieten si stiu cum reactioneaza cand e vorba de refuz, cu alte cuvinte nu e genul de fata care ocoleste. as ramane recunoscator oricui mi-ar putea spune in primul rand ce sa ii spun, adica mie mi se pare ilogic sa ma intrebe asa ceva pentru ca e clar ca tin la ea si mi se pare oarecum stupid sa ma intrebe concret ce am vaazut la ea... sincer sa fiu, in afara de cateva calitati observabile, nici macar eu nu m-am gandit la asa ceva, pur si simplu mi-am urmat vocea inimii pe care sunt absolut sigur ca o aud bine.

    7
    5

  • distractie,lux,stralucire pe 24 Aug 2011, 19:33
    zodie

    Leu,leu si iar leu,si eu sunt leoaica si este exact asa cum au spus mai sus,am o relatie cu un capricorn si totul e bine,desi certurile nu risipesc deloc dar trecem peste toate si este bine ne iubim si ne intelegem bine ,ne respectam si ne sprijinim este foarte bine.Fetelor e bine sa fii leu:))>:D

    5
    16

  • rodica pe 19 Mai 2011, 10:48
    leoaica

    sunt o leoaica adevarata si tot ce am citit mai sus se potriveste intocmai.Ne place sa fim in centrul atentiei,sa fim frumoase,apreciate,IUBITE,DAR NICIODATA ieftine.Ne place sa vanam si sa atragem priviri,dar nu vei gasi o leoaica facand dragoste in fuga undeva in baia de servici.Romantice,profunde,puternice,sensibile,pure,devotate,orgolioase,iata potirul FERICIRII.

    15
    14

  • leu pe 21 Apr 2011, 23:29
    .

    eu sunt tot in zodia leu............am trait 4 ani cu ''un inamic numarul 1'' :)) si adica un scorpion :)) si da, ne am inteles, ne am certat, ne am iubit , si pana la urma ne am despartit ! acum , de 1 an astept un altul :))

    12
    10

  • Ella pe 3 Apr 2011, 22:32
    :) Eu leoaica si el leu

    Eu sunt Leoaica si el este Leu ne intelegem de minune, mai are si gelozia din partea lui si tiu ca ma iubeste enorm de mult...da intr-adevar ne place luxul, alintarile s.a. iar pe plan sexual, ne intelegem perfect...explodam de bucurie....dar asta nu este numai depinde de zodia ci depinde de caracterul fiecaruia, depinde cum au fost crescuti!!!Conteaza mult intelgerea, comunicarea si iubirea!!!

    6
    10

  • io pe 3 Apr 2011, 14:57
    super

    mi se potriveste de minune asa sunt io

    3
    9

  • xXx pe 29 Mar 2011, 18:35
    eu sunt leu el taur

    imi place ft mult de el ..are nishte ochi albashtri ft ft frumoshi . nishte buzee mooi . .. ash dori sa incerk ceva ku el dar nu sint sigura ca se va primi .. ce ma fak??

    8
    4

  • mya pe 24 Mar 2011, 00:35
    Leu+Rac

    hmmmm.......am 5 ani de cand stau cu un baiat din zodia rac,mai cu certuri,mai cu impacari......adevarul e ca ma atrage super mult ,dar ma enerveaza la culme ca nu e cum mi-as dori eu sa fie.....e cam neglijent cu mine,dupa cum scrie si mai sus,avem nevoie de atentie.....si nu ma prea asculta.....De multe ori imi dem ca prietenii ii sunt mai importanti decat mine,sincer nu stiu ce sa mai fac.....chiar daca ne atragem super mult nu ne prea intelegem.......DACA VEDE CINEVA COMM CARE ARE UN RAC PE CAP:pSA-MI DE-A UN SFAT.....MS

    5
    2

  • alla pe 13 Mar 2011, 18:14
    leoaica+ rac

    DA,leoaica se intelege bine cu racul,si chiar se iubesc.Va spun pe propria mea experienta.

    5
    8

  • Alinuta pe 3 Feb 2011, 23:18
    eu leu.......el berbec

    Asa cum scrie mai sus relatia leu-berbec este foarte buna. Asa este sotul meu este berbec si suntem mereu pe aceeasi unda, ne potrivim chiar si in ganduri, de multe ori ne dorim acelasi lucru si cand spunem spunem acelasi cuvant in cor :)

    7
    2

  • monyc pe 24 Ian 2011, 14:33
    leu

    sunt zodia leu si sunt foarte mandra de acest lucru,,,,, daca imi doresc ceva cu adevarat,,,,,obtin.

    1
    9

  • superlativ pe 22 Ian 2011, 22:10
    despre zodie

    buna. eu sunt leu cu ascendent in leu iar prietenul meu e capricorn.suntem de aproximativ 5 ani impreuna dar cu multe compromisuri facute. cateodata dragostea nu e suficient ca totul sa mearga, iar cat despre articolul de mai sus... e cam putin spus :)) va pup

    5
    2

  • anonim(leoaica) pe 28 Dec 2010, 21:46
    despre zodia leu

    sunt opinii si opinii k sa stiti de la mine..compatibilitatzile astea nu sunt valabile intotdeuna ptr k o mare pondere o are si ascendentu. k eu de ex sunt leu cu ascendent in pesti..si ma potrivesc de minune cu zodia pesti...fecioara...leu...dar un leu cu ascendent in leu...nu ai sal vexzi niciodata cu o fecioara sau cu un taut sau cu alta zodie de apa sau de pamant....sau dak o sal vezi,....nu ptr mult timp:) aja k nu mai ascultati si tzineti cont de tot ce se comenteaza aici k nu se potriveste ptr toti.

    3
    6

  • the queen pe 12 Dec 2010, 00:12
    admir'o

    Aaaaa...si am uitat sa zic ceva;)).....niciodata,dar niciodata sa nu subestimezi o LEOAICA!!!!aceasta pisicuta de dimensiuni mari..iti poate spulbera orice vis...si iti garantez k iti va lua mintile..asa k nu incerca sa o infrunti....aici ma refer stric la barbati;)in zadar va crede'ti voi cei mai mari si cei mai tari..cand se apropie de tine o leoaica si te priveste profund in ochii,clipeste usor si face un gest subtil din buze..esti complet sedussss:)).....grija mare!ATENTIE LA NEATENTIE:>:)))!!!

    6
    6

  • the queen pe 12 Dec 2010, 00:04
    admir'o

    Respecta'ti leoaica..si totul va fi bine..aminteste'i mereu cat de speciala este:X.....cheia spre inima unei leoaice este admiratia,lauda!!!!!acesta este defectul nostru daca poate fi numit asa:-"sunt o leoaica care pune pret pe felul in care barbatii sunt in stare sa cucereasca o femeie:))))si majoritatea nu sunt in stare de nimic..vin cu aceeasi vrajeala ieftina..incearca sa fi sincer si totul va fi OK:D:D: succes!!!

    11
    7

  • popa pe 2 Dec 2010, 16:05
    dragostea

    eu sunt zodia leu fostul prieten a fost gemeni ne am inteles naspa actualul e leu ne intelegem super sefa sunt tot eu !

    7
    10

  • cane beatrice elisabeta pe 10 Oct 2010, 10:42
    ZODIA LEU

    Mi se potriveste .

    6
    5

  • vetu pe 10 Sep 2010, 23:32
    nu cred in zodii!!!

    Oameni buni ...nu este adevarat ce prosti spun acestia despre zodii tot ceea ce se intimpla este ca oameni deduc si la unii se potrivesc la unii mai putin si la alti deloc...nu va mai increde-ti in posti!Rolul cel mai important il joaca Satana in zozii si multe altele este SFIRSITU se vede ca oameni cred nu mai prosti!!!Omeni buni cititi BIBLIA CARE ESTE CEA MAI ADEVARATA SI NU MINCINOASA!Domnu sa va lumineze mintile!!!!

    11
    4

  • miau pe 9 Sep 2010, 11:04
    lei

    SI EU SINT LEOAIKA!!!!!!!!!! toata viata ma feresc de fecioare si scorpioni-inamici nr1 nici cu taurii nu prea ma inteleg insa ceva mai bine decit cu celelalte doua.....

    3
    9

  • leoaica pe 3 Sep 2010, 10:06
    CELE MAI TARI

    Buna .am citit tot ce ati scris pe aici sa stiti k si eu sunt o leoaica si sincer in momentul cand sunt intrebata ce zodie sunt.o supun cu o mare mandrie si satisfactie k sun LEU.Este adevarat ce a scris nico ai mare dreptate si eu sunt cu o fecioara am o relatie de 2 ani jumate dar desi locuim impreuna nu pot spune k e ceea ce mi doresc nu sumt multumita pe deplin de el si din toate punctele de vedere.Uneori ma gandesc numai la faptul k nu ne potrivim doar pt k el e fecioara.Intradevar el este foarte atent la toate detaliile la orice nu i convine imi spune iar mie sa mi se faca observatii sau sa mi se spune defectele normal k nu mi place.pe plan sexual nu sunt multumita deloc de el nu mi face complimente niciodata pt k spune k mi se urca la cap si imi spune doar ce nu ii place.ceea ce pt un leu e groaznic dupa cum stiti leilor noua ne place sa fim admirate complimentate etc.Iar de inselat in nici un caz NU!Eu sunt abordata si complimentat de f multi barbati si doar atat.nimic mai mult tin f mult sa i fiu fidela chiar daca el nu este ceea ce mi doresc sau poate nu o sa fie.asa cum a zis nico ducem o relatie la bun sfarsit si abia apoi incepem alta.Va pop dulce si toate care sunteti lei incercati sa ocoliti FECIOARALE!

    4
    6

  • Bebe pe 4 Aug 2010, 00:40
    Interesant

    Salut!ma numesc Gabriela,am intrat p sait si ceea 2 am citit referitor la compatibilitatea zodiilor e foarte interesant!felicitari!!va pwp:-*

    6
    3

  • Pisicutza pe 3 Aug 2010, 17:06
    CUM FACI SEX IN FUNCTIE DE ZODIE

    Mie imi place sexul ANAL.

    12
    5

  • alex pe 31 Iul 2010, 12:26
    SI EU SUNT LEU (IN PRIMUL DECAN)

    @Carmen, nu te descuraja caci mai sunt barbati compatibili si afectuosi pe lume, si eu am fost casatorit mai mult decat tine cu o tauroaica si a plecat desi eu am luptat ptr tot, am observat acum ca ma potrivesc cel mai bine cu femeile leu, daca vrei sa vb, alexu2030@yahoo.com

    3
    4

  • carmen pe 23 Iul 2010, 23:12
    SUNT LEOAICA...!!!

    SUNT SI EU LEOAICA SI MA REGASESC PERFECT IN CEEA CE SE SCRIE IN ARTICOLUL DE MAI SUS!!! AM FOST CASATORITA CU UN BARBAT DIN ZODIA FECIOAREI..REZULTATUL....JALE!! GREU DE DESCRIS IN CUVINTE!!!! I-AM FOST CREDINCIOASA TIMP DE 7ANI,IAR ACUM SUNT SINGURA,NU MAI AM INCREDERE IN NIMENI!!!

    1
    3
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod