Alimentele si sexul oral

Sexul oral practicat barbatilor sau felatia are un rol extrem de important in cadrul actului sexual propriu-zis. Barbatii adora sexul oral si il considera foarte excitant.
Sexul oral practicat barbatilor sau felatia are un rol extrem de important in cadrul actului sexual propriu-zis. Barbatii adora sexul oral si il considera foarte excitant.

Sexul oral poate fi inviorat prin completarea procesului cu alimente si bauturi. Iata cateva dintre favorite, impreuna cu efectele pe care le au.

Crema de menta


Una din specialitatile casei de la bordelurile de lux este faimoasa felatie cu crema de menta. Femeia ia pe limba o lingurita din acest revoltator lichior de menta, dupa care lasa sa picure pe penisul barbatului.

Menta racoreste sufletul partenerului, in timp ce alcoolul ii face pielea sa ia foc, rezultand un amestec bizar de senzatii. Dupa cateva minute barbatul isi va simti penisul amortit in timp ce femeia trece la felatia obisnuita.

Aceleasi efecte senzationale pot fi obtinute cu apa de gura mentolata sau daca femeia suge inainte de momentul felatiei o bomboana foarte mentolata.

Uleiul de scortisoara


Pe langa gustul placut pe care il ofera penisului, cateva picaturi din acest ulei aromat ii fac pe barbati sa simta ca iau foc, dar nu este de neglijat nici senzatia placuta de mancarime.

Efectul se atenueaza pe masura ce femeia stinge focul prin procesul felatiei. Uleiul de scortisoara poate fi inlocuit cu serbet – desi nu are aceleasi efecte.

Ceaiul


Piesa de rezistenta printre fanii felatiei. De obicei, se foloseste ceai verde care se fierbe si se lasa cinci minute sa se raceasca.

Dupa cele cinci minute femeia ia o gura de ceai si invaluie penisul partenerului cu grija, astfel incat sa nu verse nicio picatura.

Caldura care il va cuprinde pe barbat este unica. In plus, cu cat femeia reuseste sa tina mai mult ceaiul in gura cu atat placerea actului felatiei este mai mare.

Gheata


Excelenta cand este alternata cu ceaiul, fiindca il face pe barbat sa treaca de la o senzatie la alta. Femeia suge un cub de gheata de dimensiuni mici si il face sa alunece in jurul penisului in timp ce executa actul felatiei.

Gheata poate fi folosita in orice moment si in orice loc, pentru ca spre deosebire de celelalte alimente nu pateaza asternuturile.

Iaurtul


Daca unul dintre parteneri se simte rusinat in timpul sexului oral, iaurtul il poate transforma intr-un joc prietenos.

Femeia unge penisul partenerului cu iaurt (de preferat ar fi la temperatura camerei, ca penisul sa nu se contracte din cauza frigului) si apoi sa treaca la felatia propriu–zisa.

Pentru a-si excita si mai mult partenerul, femeile mai jucause si cu mai multa imaginatie, decoreaza penisul cu capsuni.

Sampania


Chiar daca nu se potriveste cu ce a avut in minte Don Perignon cand a inventat sampania la el la manastire, trucul functioneaza de minune.

Femeia ia o gura de sampanie si lasa bulele de gaz sa ii stimuleze partenerul in timp ce ea executa felatia. Nu incerca sa inlocuiesti sampania cu sucuri carbogazoase, deoarece acestea contin acizi care provoaca usturimi pe uretra.

Preluare din cartea “Real Sex” de Grub Smith, aparuta la editura Pro Editura si Tipografie - http://www.proprintart.ro

Un articol realizat de Mihaela Udrea

 

Comentariile 101-142 din 142

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elena pe 9 Mai 2008, 22:29
    felatia

    Sant foarte multe boli ca ciuperci ,etc.pe care le-a aratat si explicat la televizor.Stim ca femeia are candidoza si altele....si se pot transmite pe cale sexuala si bucala Sant asa de multi bolnavi oare de ce?pe moment este inselator zici ca esti in al 9 lea cer si pe urma iti plangi in pumni oare de ce?

    0
    0

  • tyy pe 9 Mai 2008, 22:00
    mda

    cred k nu e venoie s-o mai zic si yo dar asta e deja un mare pacat , si e vai de sufleletele voastre ... nu stiti ce va asteapta !

    0
    0

  • Ramona pe 9 Mai 2008, 14:36
    Damn HOT!

    Am incercat cu sotul meu cateva din retele de mai sus si pot spune ca a fost o experienta de neuitat...fetelor nu stiti ce cota maxima de placere pierdeti...nu va irositi viata dupa reguli babesti..live your life...have fun and enjoy

    0
    0

  • marylyn pe 9 Mai 2008, 14:30
    democratie

    ce va tot contraziceti atat?....fiecare face ce vrea dar macar ati putea sa nu dezvaluiti intimitatile astea; eu nu practic asa ceva dar nici nu le invinovatesc pe cele care o fac; am auzit prea multe discutii intre baieti referitor la fetele care fac chestiile astea si nu e deloc placut sa se vorbeasca asa de acestea; e rusinos sa auzi vorbe urate dupa ce "l-ai facut sa se simta bine"; asa-s toti barbatii: laudarosi; de asta prefer sa nu fac asa ceva.

    0
    0

  • Vavi pe 9 Mai 2008, 12:46
    Alimentele si "sexul oral"

    Nu comentez informatiile publicate de dvs., oricum inteleg ca sunt preluate dintr-o carte existenta pe piata. Intrebarea mea este merita ele efortul de a fi difuzate/popularizate? Urmariti sa va transformati site-ul intr-n bordel de lux, iar pe cititoarele dvs. in locatarele unui lupanar?

    0
    0

  • rodi pe 9 Mai 2008, 10:28
    incredibil dar adevarat

    "omul si animalul"omul are minte si grai,pe cand animalul nu graieste dar in multe cazuri are mai multa minte decat omul,o relatie stabila,dragoste si iubire pot fi si fara astfel de lucruri josnice,nu judec pe nimenea,dar ar fi mai bine omul sa fie om ,nu mai rau decat un animal,o parere proprie.

    0
    0

  • doramunteanu pe 9 Mai 2008, 09:36
    moderatie

    articolul de fata prezinta niste sfaturi practice pt. persoanele interesate. cele neinteresate pot inchide foarte usor pagina, dar ar face mai bine sa taca sau sa posteze un comentariu moderat, in care sa-si exprime dezacordul si nu sa prolifereze amenintari, si mai ales religioase - uite unde ne duce pe toti fanatismul religios. aici sunt de discutat 2 aspecte. 1. de regula, o femeie normala (asa cum este majoritatea populatiei feminine - nu este nici o alta aluzie obscura) nu face un astfel de gest sexual cu un necunoscut, ci mai degraba cu un partener apropiat. 2. CEL MAI IMPORTANT ASPECT ESTE ACELA CA, CEEA CE FAC PARTENERII IN PROPRIUL DORMITOR - bucatarie, baie, etc., ESTE PROBLEMA LOR STRICT PERSONALA. daca unora le place sexul oral, e ok, poate unora le place cel anal, e problema lor, poate, altora le place sa fie batuti. atat timp cat stilul este acceptat de ambii parteneri (poate de toti 3, 4, etc. cine stie????) este doar problema lor. asa ca ar fi cazul sa dam dovada de putina toleranta. bunul simt trebuie sa se manifeste si in acest caz. doar sfaturile postate nu sunt pentru practicarea lor in public. ABIA ATUNCI AR FI O PROBLEMA DE MORALA. PS. pt. Diana. din cate am mai studiat si eu referitor la psihologia masculina, problema cu sotul tau nu ar fi ca nu ar dori - sunt foarte putini barbatii carora nu le place sexul oral, dar totusi, sunt. Problema lui este respectul fata de tine si din cauza asta poate nici macar nu spera ca ar putea sa-ti propuna asa ceva si asta tocmai din cauza unor opinii mironosite - ca unele postate mai sus - care sunt destul de larg vehiculate in tara noastra. Sfatul meu ar fi sa incerci sa tatonezi terenul , mai ales cand sar scantei si vezi cum reactioneaza. PS 2. pt. cele care-si fac probleme cu igiena. VOI O FACETI CU UNUL NESPALAT SI NICI VOI NU VA SPALATI???? DOAMNE!!!!!

    0
    0

  • alina pe 9 Mai 2008, 04:13
    wc public

    Cum am mai spus,te faci wc public,doar sa-ti vezi barbatul fericit.Daca sotul v-ar iubi cu adevarat,EL nu ar accepta sa va injoseasca in halul asta!!!!Dar la boli nu va ganditi,copii aveti?Spurcati niste copii nevinovati,la fel si pe cei care va intra in casa(parinti,prieteni,socri).

    0
    0

  • diana pe 9 Mai 2008, 03:19
    sex oral

    Sincera sa fiu,ma intetreseaza discutia..as incerca dar am o teama,sotul meu are un respect deosebit fata de mine,si nu stiu cum ar reactiona

    0
    0

  • un barbat pe 8 Mai 2008, 22:45
    felatie si pipi

    Cate ceva despre anatomia barbatului. El are prostata. Cand penisul este in erectie, prostata creste in marime si nu permite barbatului sa urineze si daca ii vine sa urineze ii este foarte greu sa o faca.

    0
    0

  • sava22 pe 8 Mai 2008, 21:34
    offffffff

    imi iubesc sotul ffffffffffffffffoarte mult si stiu ca asta il face super fericit dar mie nu mi se pare ceva normal am incercat dar am o stare de disconfort poate imi spune si mie cineva asa e la inceput dupa aia e mai bine sau nu sant facuta pt. asta asa suna tentant dar practic sant cam incepatoare

    0
    0

  • nico pe 8 Mai 2008, 20:07
    felicitarile mele ..

    f interesant articolul. felicitari ! asa cum zicea mai sus Laura,intr-o relatie e permis orice atata timp cat cei doi sunt de acord si le face placere. INTR-O RELATIE STABILA ! Iar cele care zic ca e dezgustator, anormal, rusinos si ca astfel de articole nu ar trebui publicate, sa nu citeasca. incercati tot ce va place fetelor !

    0
    0

  • Eva pe 8 Mai 2008, 19:32
    .....

    Fgfgfg......de unde le scoti??? :lol:

    0
    0

  • just_me_ubita pe 8 Mai 2008, 13:39
    felicitari

    nota 10 !!! sunt sigura ca cele care zic k li se pare scarbos si scandalos nu au incercat niciodata.asa zicem toate inainte sa incercam dar cand vezi ca partenerul iti raspunde cu aceeasi dragoste si pasiune incepi si u sa te simti bine.Dar sunt de acord cu fetele care zic k e bine sa faci asta intr-o relatie stabila.altfel nici eu nu as fi de acord.fetelor incercati tot ce se poate si ce va place.Merita ! ;)

    0
    0

  • raluca pe 8 Mai 2008, 13:18
    saraci cu duhul

    avea dreptate cine zicea k lumea o ia pe un fagas ANORMAL!in primul rand nu cred k astfel d articole ar tb publikte:asta tine d intimitatea fiekruia.dak vreau,fac,dak nu,nu fac!e logic.c atata frecus mintal?

    0
    0

  • ana pe 8 Mai 2008, 10:01
    haha

    nu inteleg ce legatura au contractul prenuptial si dumnezeu cu sexul oral fiecare face ce vrea si ce-l face sa se simta bine nu-i nici scandalos si nici dezgustator sa te simti bine cu partenerul

    0
    0

  • Ockshanna pe 8 Mai 2008, 09:47
    Voi chiar nu aveti minte?

    Recunosc ca poate va-ti uitat la ceva cam prea multe filme porno sau aveti fantezii ca are rabufnesc la suprafata. Sunt de acord cu cele care au boicotat articolul pentru ca mi se pare josnic de la partenera sa faca asa ceva. Intarile civilizate (pentru cele nu au calatorit la mai mult de 500km de orasul natal) astfel de lucruri sunt considerate scandaloase. Acolo partenerii incheie un contract prenuptial pentru ca fiecare are voie sa-si protejeze bunurile, nu-i asa?

    0
    0

  • elena pe 8 Mai 2008, 09:20
    vorbe goale

    fiecare face ce crede ca e mai bine .nu se pune pune problema daca e josnik sau nu.eu ziceam si de ceva sfaturi pentru barbati,ca sa ne fie si noua bine.si nu e o problema ca revista e pentru femei,mai citesc si ei..

    0
    0

  • alina pe 8 Mai 2008, 00:54
    Ati inebunit!!!!!!!

    Voi nu mai aveti pic de bun simt!Daca ar fi lasat D-zeu sexul oral si nu cel normal,la-ti fi incercat si pe acesta,daca ar fi lasat D-zeu sexul cu animale,la-ti fi incercat pe cel normal si tot asa.Abia astept sa vina sfarsitul lumi,sa distruga toti "normali",ca acum e mai rau decat pe vremea celor din Sodoma si Gomora.Femeia a ajuns wc public!

    0
    0

  • liudutza pe 7 Mai 2008, 23:16
    wow

    Este foarte interesant acest articol si folositor daca vrei sa-ti surptinzi partenerul!

    0
    0

  • lory pe 7 Mai 2008, 22:48
    infricosator

    , imi spune si mie cineva care a facut asta cum este?dispusa sa imi vand sufletul satanei cu chesta asta sunt dispusa dupa alti doi ani daca imi zice si mie cineva CUM ESTE,

    0
    0

  • dani pe 7 Mai 2008, 20:11
    tare interesant articolul

    nota 10 @maria "nu faceti sex oral ca va vindeti sufletu satanei, si automat suneti inregistrati in partidul comunist!" @ jessykaalba_28. sa-ti cer buletinu ? mai bine lasa @mitzi ....hahahahahahahahhahahaha!

    0
    0

  • ana pe 7 Mai 2008, 17:46
    inca ceva

    as adauga faptul ca sexul oral nu prea are farmec(pt mine cel putin)daca se foloseste prezervativul...nu stiu ce mijloc de protectie s-ar putea folosi pt femei...iar bolile cu transmitere sexuala se iau si prin sex oral

    0
    0

  • mitzi pe 7 Mai 2008, 17:45
    alte retete

    Eu si cu iubitul meu, traind intr-o trainica relatie bazata pe iubire si respect reciproc am incercat si alte senzatii tari. Recomandam asadar, amorezilor din lumea intreaga, felatia cu bors de perisoare (mmm), cunilingusul cu mititei usturoiati si, pentru vegetarieni, pastarnacul poate inlocui cu incredere orice fel de preludiu!

    0
    0

  • ana pe 7 Mai 2008, 17:43
    relatii

    depinde de fiecare cat este dispus sa ofere unui necunoscut...eu una nu as face asta cu un tip pe care abia il cunosc cu prietenul meu insa...tot ce ne place:))

    0
    0

  • ana pe 7 Mai 2008, 15:46
    ce ne ofera?

    pai ce sa ne ofere?:))ceea ce vrem...de ce nu tot sex oral?:) intr-o relatie trebuie sa existe comunicare...fiecare spune ce isi doreste

    0
    0

  • jessykalba_28 pe 7 Mai 2008, 13:03
    felatia

    si ei ce ne ofera noua?eu nu as face asa ceva ,sincer !

    0
    0

  • Laura pe 7 Mai 2008, 11:59
    alimente....

    nici eu nu inteleg de ce vi se pare injositor, e un act sexual la fel ca cel normal.e cu barbatul pe care il iubesti, nu vad nimic dezgustator.poate nu ati incercat si deaia aveti senzatia asta.sexul oral e placut si sa il faci si sa il primesti.pe unele dintre ele le-am incercat:ciocolata,frisca... cat despre parerile barbatilor, lasati-ma sa cred ca se refera la femeile de pe strada care fac asta, nici de cum la iubita sau sotia cu care isi impart viata si patul. inca ceva: daca v-ati dat cu parerea inseamna ca ati citit articolul integral, deci nu e asa scarbos.....nu v-a trezit curiozitatea sau imaginatia? hai sa nu ne mai prefacem ca suntem pure si sfinte.eu cred k intr-o relatie e permis orice atata timp cat cei doi sunt de acord si le face placere . incercati si mai vb dupa........

    0
    0

  • ana pe 7 Mai 2008, 11:20
    interesant

    nu inteleg de ce li se pare unora dezgustator...eu cred ca intr-o relatie stabila(repet: stabila) si bazata pe incredere este foarte incitant sexul oral...eu sunt cu prietenul meu de 3 ani si nu stiu cum ar fi viata noastra daca nu am incerca tot ce se poate incerca...poate de aceea unii ajung repede la plictiseala , deoarece considera lucru asta ca pe ceva dezgustator si injositor.. sunt de acord cu mada..increderea se intareste odata cu descoperirea de lucruri noi impreuna...lucrul asta chiar apropie partenerii..si in nici un caz nu il consider un pacat

    0
    0

  • alex pe 7 Mai 2008, 10:13
    sometimes

    ca toate senzatiile care se pot toci...poti sa le inceri si pe asta...dar recomand moderatia...si ...pauze lungi intre...eventual de cateva luni...nimanui nu-i place sa se joace fortat...chiar daca iubeste

    0
    0

  • chicki pe 7 Mai 2008, 09:33
    super

    aveti niste retete number one,abia astept sa imi vina sotul acasa.

    0
    0

  • maria pe 7 Mai 2008, 00:59
    RUSINE

    DUMNEZEU NU DE ACEA A CREAT BARBATUL SI FEMEIA SA SE AJUNGA CA SI IN SODOMA SI GOMORA MI AR FI RUSINE SA FAC ASA CEVA CAT O SA NE MAI RABDE DUMNEZEU NU AVETI DEMNITATE CEI CE FACETI ASA CEVA RUSINE.............................

    0
    0

  • kora pe 6 Mai 2008, 23:55
    super

    Super retetele. Sper sa gasiti ceva si pt placerea femeilor. Partenerul meu abia asteapta sa ii fac si sa imi faca ;) De ce bleah?? luv? voi nu ati auzit de apa si sapun? si e piele ,la fel ca si pe piept si spate si fatza. Nu as face asa ceva daca nu as sti 100% ca e spalat ....

    0
    0

  • Mada pe 6 Mai 2008, 21:40
    felatia

    Eu cred ca nu e deloc josnic sa ii faci partenerului felatie atata timp cat ai o relatie stabila si il cunosti foarte bine. Josnic e sa faci asta atata cui apuci... Pe mine nu ma deranjeaza deloc, ci din contra, toata treaba asta s-a transformat in ceva foarte senzual si pasional. Si nu in ultimul rand, e vorba de incredere , care , va vine sau nu sa credeti, se intareste odata cu descoperirea de lucruri noi intr-o relatie. REPET, stabila. Asa ca... nu intelegeti gresit...

    0
    0

  • elena pe 6 Mai 2008, 20:12
    Alimentele si sexul oral

    frumos,si ceva pentu noi-sa ne simtim la fel de bine? sau nu e nevoie?Noi sutem fericite atunci cand ei sut bine?atat de putin ne trebe?

    0
    0

  • afrodita>:) pe 6 Mai 2008, 19:50
    ooo da

    super tari retele ...mai ca mi-as suna iubitul ca sa-l pregatesc pt o noapte de neuitat...nu e josnic e doar iubire fara limite...prefer sa-i ofer eu placeri de neuitat dacat sa aflu sau sa-mi spuna ca altcine il face fericit si se simte implinit pe plan intim de altcineva decat de mine...ne iubim...iar atunci cand iubesti faci orice pt a-ti vedea persoana iubita adusa in al.9.lea cer decatre tine...iubeste si vei vedea ce spun...

    0
    0

  • amalya pe 6 Mai 2008, 19:20
    ete na io...

    ...ca te sfatuiesc sa treci peste acest "yuck" am o relatie stabila bazata pe multa dragoste si incredere si pt noi sexul oral e un preludiu ...mmm... gaseste acel "cineva" cu care sa te simti dezinhibata, cu care poti incerca orice iti vrea sufletelul fara sa iti fie frica ca vei fi judecata sau catalogata, care sa vrea sa te vada fericita si incercati si altceva decat pozitia misionarului! priveste.l cata placere ii oferi facandu.i felatie si vei simti si tu acelasi lucru... lasa.l sa te iubeasca la fel si ai sa ajungi in al 9.lea cer... cel putin asa simtim eu si iubitul meu!

    0
    0

  • io pe 6 Mai 2008, 18:32
    ete na

    yuck nu as face niciodata asa!mi se pare josnic din parteam ambilor parteneri sa faca sex oral fie si reciproc! am majoritatea prietenilor baieti si stiu comentariile separate pe aceasta tema! e plakut dar sa lasam altfel de femei sa isi faca treaba asta ! noi putina demnitate ...................................parerea mea

    0
    0

  • alina pe 6 Mai 2008, 17:47
    frumoase retete

    eu imi fac fericit iubitu din toate punctele de vedere si am sa incerc si din retele de mai sus ca mi se par super...fac orice nu mai sa-l vad fericit at ac si el face orice pt mine

    0
    0

  • G pe 6 Mai 2008, 12:21
    Tineti-o tot asa

    Educativ articol!

    0
    0

  • claudia pe 6 Mai 2008, 11:47
    super retete

    eu nu am facut niciodata sex oral ,dar acum as vrea dupa ce am citit articolul cu retelele dvs. ,ptr. ca vreau sa-mi fac sotul fericit multumesc!!!

    0
    0

  • miyazaki pe 6 Mai 2008, 03:37
    wow

    foarte apetisante recomandarile dumneavoastra! e ceva, ce ma face sa aplic, macar una din aceste retete...super excitant si apetisaaant!!multumesc!!

    0
    0
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod