Cele mai dureroase mesaje de despartire

Mesaje de despartire pe care uneori le regretam, alteori le luam ca atare, constienti de faptul ca nu putem schimba greseala din trecut. Care sunt elementele comune ale acestor povesti? Durerea, tristetea, dezamagirea si sperantele intr-o dragoste frumoasa, spulberate... Si, de ce nu, eliberarea de o relatie fara viitor.

"Mi-a redat libertatea" prin telefon


Nicole mi-a impartasit o experienta la fel de dura, cand prietenul ei i-a spus la telefon, "intr-un mod mai mult decat miselesc", ca o paraseste: "Dupa o 'pseudo-relatie' nu foarte lunga, respectivul a considerat ca este mai ok sa imi 'redea libertatea' prin telefon, decat sa imi spuna in fata. Ce ar putea fi mai urat decat atat? O 'instiintare de despartire' pe mess. Am auzit ca se practica".

Nicole considera ca un astfel de comportament reprezinta o lipsa de responsabilitate si de respect fata de partenerul care ti-a fost alaturi: "Daca ar fi sa ma despart de iubitul meu, as prefera sa ii spun in fata, chiar sa ii motivez gestul, din respect fata de el si de propria persoana. Daca nu ar exista astfel de canale de conversatie, gen telefon, mail sau mess, probabil ca lasii ar trimite niste porumbei zburatori...".

Fara explicatii


Despre o situatie similara mi-a vorbit si Georgiana, despre lipsa respectului fata de partener si despre naruirea unei relatii care, desi promitea, nu a dus nicaieri: "Cea mai buna prietena a mea a avut parte de o despartire foarte urata. Relatia in care isi pusese multe sperante s-a incheiat brusc, dupa numai cateva luni.
Ceea ce a durut-o foarte mult a fost ca nu a primit niciun fel de explicatii din partea celui care a hotarat sa o paraseasca. Cred ca orice ar fi fost mai bun decat o despartire fara argumente...".


Prietena ei cea mai buna, mesagerul despartirii


Acestea sunt cateva dintre reactiile reprezentantelor sexului frumos vizavi de clipele dificile prin care au trecut, in momentul destramarii relatiei de cuplu. Ce impact au insa asupra barbatilor mesajele "urate" de despartire?

Claudiu povesteste: "Am patit-o foarte rau cu o fata, acum trei ani. Eram indragostit si imi planificam fiecare moment al zilei in functie de ea. Incepusem sa imi imaginez cum ar fi sa avem o relatie pe termen lung. Insa m-am trezit rapid la realitate - am aflat ca nu mai vrea sa aiba de-a face cu mine de la prietena ei cea mai buna.
Cica i-a fost teama, rusine etc. sa dea ochii cu mine si sa imi spuna ea insasi asta.
In cateva fractiuni de secunda, mi-am pierdut orice urma de respect pentru ea si, brusc, am avut revelatia faptului ca nu am ce cauta langa ea. As fi preferat insa sa nu trec prin asta ca sa imi dau seama ca nu merita...".


Nu te mai iubesc


In schimb, pentru Bogdan, seara "aceea", obisnuita, calma, cu planuri si sperante ingramadite in bagajele de plecare in concediu, s-a transformat intr-un cosmar peste care nu crede ca a trecut nici acum: "Stateam impreuna de jumatate de an si in seara aia ne pregateam bagajele pentru o saptamana de concediu la munte. A facut o criza de nervi, de la o pereche de pantofi care nu ii mai incapeau in geanta. Atunci mi-a spus ca nu ma mai iubeste si ca s-a indragostit de altcineva.
Mi-am facut bagajele in continuare si am plecat la un prieten. Nu stiu cum voi mai putea avea incredere in altcineva, vreodata".


Vorbe mai grele decat palmele, reactii care te dezarmeaza si iti slabesc increderea in propria persoana. Mesaje de despartire prin care am trecut cu totii, care lasa urme adanci, venind din partea celor in care am avut, intr-o anumita perioada a vietii, cea mai mare incredere. Mesaje care inchid porti ale sufletului si deschid altele, spre noi relatii, in care increderea si respectul reciproc au valente reale.

Tu ce mesaj de despartire ai primit si cum i-ai facut fata? Sau, dimpotriva, cum ti-ai anuntat iubitul ca nu iti mai doresti sa fiti impreuna? Povesteste-ne experientele tale.
 

Comentariile 51-100 din 136

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Rebecca pe 2 Nov 2010, 17:17
    iubire! oare?

    Sunt atatea lucruri care te afecteaza ca fata... Eu am 20 de ani, dar totusi am trecut prin multe... fetelor, cele de 14, 15, 16 ani nu va mai lasati pacalite... atat barbatii cat si baietii, vor acelasi lucru: sa experimenteze... nu va mai aruncati asa cu capul ca veti cadea undeva de unde nu va mai puteti ridica... Eu astazi, i-am trimis mesaj iubitului meu, adik ex-, ca nu mai imi doresc sa continui relatia cu el (rel noastra a durat 2 ani) nu zic ca nu e dureros, ca nici eu nu`s de piatra, dar daca nu stie sa ma aprecieze si sa ma iubeasca, atunci nici nu mai imi trebuie... si sincera sa fiu... cred ca nici pana la 20 de ani ai mei nu am iubit vreodata in sensul adevarat al cuvantului.. sa fiu in stare sa ofer, fara sa iau sau sa cer inapoi (asta nu e iubire)... iubirea adevarata e aceea cand ai putea sa e dai la o parte pentru a fi celalalt fericit, si prin fericirea lui sa traiesti si tu fericirea, sa o simti... sunt atat de multe de spus... oriqm nu va mai complicati si nu faceti ceva ce nu doriti cu adevarat pentru ca mai tarziu ajungeti sa regretati asa cum o fac si eu si multe altele, doar ppt k ne-am luat dupa altii "care ne-au vrut binele"... ganditi-va bine la ce vreti sa faceti... si qm vreti sa fiti pe viitor!

    0
    2

  • deea pe 31 Oct 2010, 17:36
    ajutati-ma va rog!

    buna! sunt cu un baiat de 2 ani si de vreo jumatate de an nu mai are incredere in mine nu pot face nimic si ma tine prea din scurt iar eu nu suport chestia asta...nu ma lasa sa ies si trebuie sa stau numai in casa din cauza lui...dati-miun sfat va rog il iubesc si el ma iubeste dar imi e frica sa nu ma paraseasca

    1
    2

  • bianca pe 17 Oct 2010, 17:58
    sfatul meu pt voi

    buna catalin!si au am trecut pin ceva asemanator m-am indragosti cu adevarat de un baiat si dupa cateva luni de relatie eu i-am spus lui ca sunt de alta religie.De atunci totul s-a schimbat nu se mai purta la fel cu mn si desi imi spunea ca ma iubeste mult si ca nu vrea sa ne despartim intr-o zi mi-a trimis un sms prin care mi-a spus ca vrea sa punem capat relatiei aici.Am simtit pamantul cum imi fuge de sub picioare.Eu cred ca atunci cand iubesti o persoana cu adevarat nu renunti asa de usor la iubirea voastra mai ales ca eu il iubesc enorm ,dar el ...nu stiu a renuntat si nu pot sa accept nici acum gandul asta refuz sa cred ca totul s-a terminat pt asta. I-am spus ca ar exista solutii dar nu contau pt el se pare ca.Tot ce mi-a spus e faptul ca el nu si-ar schimba niciodata religia lui pt mine dar eu nici macar nu i-am cerut vreodata sa faca asta si cu toate astea el mi-a cerut-o mie s-o fac si nu am vrut.daca el nu ar face asta pt mn mie de ce imi cere sa faca asta?Tocmai de asta eu nu i-am cerut lui asta pt ca stiam ca eu nu as putea sa fac asta pt el dar el spre deosebire de mn a facut-o si nuci nu cred ca stie cat de mult m-a durut si ma doare aceasta.In orice caz e pacat e pacat ca o iubire adevarata sa se sfarseasca sa.Eu iti spun...lupta pt ceea ce merita lupta pt iubirea ta doar ea te face fericit , doar iubire te face sa simti ca traiesti ,ea te ridica ea iti lumineaza viata!

    5
    2

  • marius pe 7 Oct 2010, 04:35
    bucuresti

    Buna ma numesc Marius am 26 de ani sunt din bucuresti si vreau a va spun povestea mea....pana la varsta de 24 de ani eram mare vagabond in privinta la fete le vrajeam mult le minteam le spuneam ce vroiau sa auda din gura unui baiat "TE IUBESC TE ADOR ESTI DRAGOSTEA MEA ESTI CEA MAI FRUMOASA ESTI SINGURA FATA CARE AM IUBIT-O DIN ATATEA CARE AM AVUT NU STIU DAR TU MA FACI SA MOR DE FERICIRE CAND TE VAD...ETC"daca mai faci si un gest frumos si romantic sigur este prada sigura....fizic toate erau atrase de mine dar nu era acelasi lucru de partea mea... SFATUL MEU ESTE ;TRAITI VIATA LA MAXIM SI FETELE SA FIE ATENTE CA SUNT MULTI BAIETI CARE VOR SA PROFITE DE ELE FACAND UN GEST SAU CU O VB FRUMOASA ...NU VA LASATI INSELATE DE ANUMITE VB SI ANUMITE GESTURI FALSE ! ! ! ID onicel_marius2000 cine mai vrea sa vb

    3
    3

  • emanuela pe 2 Oct 2010, 12:16
    iubire infocat,disperata dupa un baiat care nu ma merita

    buna sunt emma eu cred ca problema e la noi femeile,suntem niste''proaste'' ne injosim prea tare in fata barbatilor nu ne dam seama ca meritam mult mai mult,eu aveam 16 ani iar el 23,inaintea mea a avut o relatie cu o femeie maritata cu un copil a iubito mult dinaia a accepato chiar si cu un copil dupa 3 ani la parasit a plecat departe de el,iar el si-a gasit alinarea in bratelemele eram o fata pura nu stiam eu ce inseamna dragoste sau alte prosti am continuat relatia timp de un an in care nu iam permis sa se atinga de me pana intro zi m-a amenintat ca ma paraseste daca nu ma daruiesc lui te teama am facuto,intradevar in continuare ma iubit pana inr-o zi cand a ridicat mana la mine ,l-am iertata si iar a afacuto si tot asa uite am ajuns sa facem aproape 4 ani si am decis sa il las nu imi vad viata intreaga alaturi de el stiu ca ma iubeste dar e prea indiferent si orgolios iar eu asata nu supoort la el!is multe de povestit care vrea sa luam legatura id:emma_caty mai povestim....

    3
    2

  • blondu pe 2 Oct 2010, 11:02
    CEVA BANAL

    sunt cu o fata de 7 luni nu crdeam in dragoste la priam vedere sau simple saruturi dar mi sa intamplat si e greu caci am inceput sa o iubesc la inceput a fost bn frumos dar peste ceva timp a inceput sa se raceasca nu mai vb frumos inchide telu mereu am mers mai departe ca o iubesc mia zis ca iubeste pe fostu iubit care ala nu mai vrea sa fie cu ia si ii vb la mistoo nu stiu ce sa fac ia vrea sa continue si cu mn si cu ala de multe ori aim dat sms de adio dar ma intorceam dinou la ea dupa 2 zile maxim o iubesc dami un sfat ce ar trebuii facut:(:(

    2
    2

  • m@D@LINA pe 6 Sep 2010, 21:48
    buna

    buna fetelor.......... ma numesc madalina, an stat cu un baiat 9 luni de zile si la un moment dat a anceput sa primeasca msg de la anumite fete...........presupun ca ma ansala....o data am luat nr la una dintre ele si am sunato, el sa suparat si na mai vb cu mn o sapt......acum suntem ampreuna si ai tot da fosta pr msg nu stiu ce sa mai fac al iubesc mai mt ca viata mea nu vreau sal pierd,,, vreau si eu un sfat va rog.. ma gasiti pe id dulcik.fata88 va pup

    1
    2

  • floryna pe 25 Aug 2010, 19:49
    ma inselat

    buna ma numesk Florina si am 19 ani!am trait o poveste de dragoste foarte frumoasa totul a inceput in urma cu 4 ani si jumatate cand eram la discotek cu prietenele mele si a venit la mine un baiat, si ma invite la dans eu eram foarte fericita pt k mie imi placea de el,dar el era indragostit de sora mea.cand sora mea si-a facut prieten el a inceput sa imi fak mie ochii dulci ......eu eram in culme fericiri dar am obs k el venea la mine doar cand era beat.am suferit foarte mult dupa el pana intr-o zi cand el mi-a propus sa fiu iubita lui...iar eu am acceptat!acum sufar pt k si-a batut jok de sentimentele mele dupa ce am stat impreuna atatia ani.ma inselat cu prietena mea ....eu si acum il mai iubesk chear dak au trecut un ani si 3 luni de cand nu l-am mai vazut pt k eu am hotarat sa ma indepartez de el asa k am plekat in italia la parinti mei.acum nu stiu ce sa mai fak pt k peste putin timp ma intork in tara si nu stiu cum sa reactionez dak o sa ma intalnesk cu el......va rog dati-m un sfat sicer....multumesk

    1
    1

  • floryna pe 25 Aug 2010, 19:48
    ma inselat

    buna ma numesk Florina si am 19 ani!am trait o poveste de dragoste foarte frumoasa totul a inceput in urma cu 4 ani si jumatate cand eram la discotek cu prietenele mele si a venit la mine un baiat, si ma invite la dans eu eram foarte fericita pt k mie imi placea de el,dar el era indragostit de sora mea.cand sora mea si-a facut prieten el a inceput sa imi fak mie ochii dulci ......eu eram in culme fericiri dar am obs k el venea la mine doar cand era beat.am suferit foarte mult dupa el pana intr-o zi cand el mi-a propus sa fiu iubita lui...iar eu am acceptat!acum sufar pt k si-a batut jok de sentimentele mele dupa ce am stat impreuna atatia ani.ma inselat cu prietena mea ....eu si acum il mai iubesk chear dak au trecut un ani si 3 luni de cand nu l-am mai vazut pt k eu am hotarat sa ma indepartez de el asa k am plekat in italia la parinti mei.acum nu stiu ce sa mai fak pt k peste putin timp ma intork in tara si nu stiu cum sa reactionez dak o sa ma intalnesk cu el......va rog dati-m un sfat sicer....multumesk

    1
    1

  • Mihaela pe 13 Aug 2010, 08:09
    vreau sa ne impakam

    BuNa sunth Mihaela.. am fst q un baiath d 4 luni jum...Sh ne tot kertam sh ne impakam..Zikea k ma iubejthe.. k eu insemn totul ptr el.. sh akm ktva zile.. am auzith k esthe q o fata.. eu il iubesk foarthe mlt:X .. sh vreauu sa ma impaq q el... Sh knd ne intalnim p strd .. zike sa nu ma mai uith l el:)) ..Sh d knd numai snth q el vb q mne q "fha" sh asta ma deranjeaza kel mai thare X( Eu am 13 ani jum Iar el are 15..sh pe o parthe vreau sa ma impk q el p o parthe nup,,:X da il iubesk frrtee mlt. .. Nush dak ma iubesthe p mne da astha eee..Tbx Catalin (Lik):x:X:x

    0
    0

  • victor pe 11 Aug 2010, 00:04
    despartire

    Eu si Sotia mea ne-am despartit dupa 3 ani si jumate,ne-am despartit acum o luna dar problema cea mai mare este ca mai avem si o fetita in varsta de 2 ani eu o iubesc enorm dar ia zice ca nu ma mai iubeste deloc nu stiu ce sa cred asa dintro data imi spune ca nu ma mai iubeste nu o mai intereseaza asa mult nici de copil se gandeste decat la ia acum ne-am despartit nu mai suntem impreuna. nu stiu ce sa fac ca inca o mai iubesc dar sufar prea mult nu stiu sa imi fac o noua viata sau sa mai asept,ma gandesc mai mult la copil dar si la ia nu e prea bine ca un pocil sa ramana fara parintii originali dar nu stiu ce sa facva certuri intre mine si mama ei dar ne-am i vreau un sfat. ia imi tot repeta intruna sa nu o mai caut ca e mai rau sa inteleg ca nu mai ma iubeste deloc nu mai vrea sa fie cu mine nici nu vrea sa ma vada....recunosc ca au fost cateva certuri intre mine si mama ei dar ne-am impacat cu mama ei mai vb la tel si isi doreste si ia sa ne impacam dar nu mai vrea ia imi tot zice ca nu are rost ca daca ne impacam ia se rade de mine pt ca nu mai simte nimik pt mine datimi un sfat!

    4
    0

  • AnesS pe 25 Iul 2010, 16:27
    aiurea :|

    nushu nici cu ce sa incep . . . il stiam de vreo 3 ani dar nu vorbeam. . . pana ne-am imprietenit knd ne plimbam cu rolele. . . e mai mare dekat mine cu 8 ani. . . nu ne- a interesat deiferenta de varsta. . . timp de 3 saptamani totul a fost perfect. . . m-a faqt s tin l el qm nimeni nu a mai faqt-o intr-un timp asha scurt. . .el fiind mai mare isi dorea si altceva d la relatia noastra. . . nu ne-am mai vazut timp de 1 sapt deloc. . . mama l-a vz,prietenele si surorile. . mai putin eu :|. . . dupa 1 saptamana i-am sp s ne int deoarece era ziua lui si ii luasem kadou . . . ne-am vz in locul und ne-am dat intanlire prima oara:X:X. . .si und ne vedeam mereu. . . in tot aces timp noi am vb foarte mult.reusisem s il uit putin,dar knd ne-am vz. . . m-a tinut numai in brate si ne-am sarutat fara oprire :X:X. . . lucru l care ma gandesc si acum :X:D. . .si mi-au ranas intiparite in minte cuvintele lui :"acum imi dau seama k imi era dor d tn ". . . nushu qm s inteleg faza q sarutul :-??. . . mi-a sp k tine mt l mn . . . mi-ar plc s ma impac q el :X:X:X.. . .

    0
    0

  • luannes pe 21 Iul 2010, 04:27
    sfat sincer

    aaa nu stiu cum sa incep dar...... am stat inpreuna 4 ani era viata mea si eu aierul lui....cica...am facut o fetita apoi la aproape 2 ani ai fetitei am ramas din nou insarcinata si in luna a 4 de sarcina ma lasat asa pur si simplu a plecat de aksa spunandumi 'te iubesc printeso' jur k a rupt inima in mine cand sa intors dupa 4 zile si mia zis k are pe altcineva. deci sa f...t in viata mea si in tot ce facuseram inpreuna. cel mai tare ma durut fetita care imi cerea mancare si nu aveam ce sa ii dau apoi faptul k am fost nevoita sa fac chiuretaj in aproape 5 luni. dupa aproape 2 luni mia cerut sa ne inpacam si eu de proasta ma facuto dar niciodata nu lam putut ierta pt ce mia facut asa k relatia noastra nu putea continua si totus ammai stat ink vreo 2 ani apoi......vom vedea. o femeie face cat 3 barbati. tr doar sa conducem k sa nu fim sclave. acum imi e bine am fetita care e viata mea si....punct

    1
    0

  • allexya pe 9 Iul 2010, 11:49
    despartire oare????

    buna...numele meu este Allexya ....am 22 de ani ..iar el 30...am trait o frumoasa poveste de dragoste timp de 2 luni...am stat impreuna mereu...era o persoana posesiva si geloasa,dar in acelasi timp foarte dragoastoasa cu mine.imi zicea mereu ca ma iubeste si isi facea planuri de viitor cu mine.i-am acceptat toate conditiile pe kre mi le-a impus pt k il iubeam...pana intr-o zi knd m-a dus aksa si mi-a zis ne vedem mai tarziu k are putina treaba cu serviciul....au treqt zilele si el nu-mi raspundea nici la telefon si nici la sms-uri...de ce???cu prietenii mei tine legatura tot timpul sa vada ce fac,dar pe mine nu ma suna si nu-mi da niciun argument...nu-mi zice k ne-am despartit...ce sa inteleg???cum sa procedez???

    0
    0

  • Laurytza pe 7 Iul 2010, 18:01
    vreau sa-i demonstrez fostului iubit k inca il iubesc...

    Numele meu este Laura.... am fost impreuna cu un baiat timp de 2 ani, cand intr-o zi, s-a purtat foarte ciudat, si din aceea zi ne certam mereu. Intr-o zi, am aflat k el ma insela, dar si-a cerut iertare si l-am iertat, dar cum se spune, ,,cine o face odata, o face si a doua oare,, asa k a continuat sa ma insele. Si-a cerut iertare din nou, dar i-am spus k nu mai pot sa-l iert... Il iubeam mai mult ca orice pe lumea asta, el era totul pt mine, as fi facut orice pt el. Acum suntem departe unul de celalalt, dar nu a fost seara sa nu plang de cand ne-am despartit, si in fiecare zi ma uit la poza lui. Imi e dor de el, si as vrea sa nu se fi intamplat asa, dar asta e viata fetelor, noi iubim cu toata inima, iar ei isi bat joc... Oricum, eu il iubesc si il voi iubi pana in ultima clipa a vietii mele, pt k mi-a intrat in inima, si de acolo nu va iesi niciodata. TE IUBESC DANIEL!!!

    2
    1

  • anna pe 6 Iul 2010, 21:14
    ma lasat

    Fetelor eu mam despartit de un baiat ku care am stat un an jumatate...ma lasat in urma ku 4 luni..miam distrus toata viata din cauza lui..am inceput sa fac chestii pe care nu crdeam k le voi face vreodata....credetima k nu se merita sa pui suflet intr-o relatie...eram in stare sa imi dau viata pt el sh el isi batea joc de mn...in ziua de azi baietii care pun suflet sunt pe cale de disparitie...cn vrea sa vb q mn:tovarasa_ta_coroitza

    3
    0

  • doar.eu pe 1 Iul 2010, 11:22
    despartire

    eu am treqt prin cea mai grea despartire.n m gandeam niciodata k o s fie asa n intelegeam prea bn knd deodata el s`a racit fata d mn n n mai intalneam si l un moment dat mi`a spus k mai este q ink 2 fete dar k n tine l ele k tot p mn m iubeste.eu m`am interesat d fetele alea si am vb q una dintre ele knd a aflat el mi`a spus k tine l fta aia si k p mn n m mai iubeste.a fst cea mai grea lovitura:((si totusi aqm n n inteleg dc m`a mintit atata???baieti sunt niste nenorociti....asta e

    2
    0

  • Alina G. pe 25 Iun 2010, 13:35
    Nu stiu care e motivul !

    Si eu am trecut printr-o faaza dasta..eram intr-o discoteca.la inceput mi-a luat cv de baut..am iesit afara ne-am sarutat..apoi am intrat in local..s-a indepartat brusc de mine.ma simteam prost ajunsese sa ma respinga..adevarule e ka pe zi avusesem unele " discutii" la telefon..si il simteam suparat.dar nu stiam ce avea sa se intample.mai tarziu...la un moment dat a venit langa mine.si mi-a zis ca asta va fii ultma seara cand am iesit impreuna in discotek..ca nu o sa mai fim impreuna..i-am cerut sa iesim afara..am iesit si l-am intrb motivul despartirii.si mi-a zis pur si simplu " Nu ma mai atragi cu absolut nimic"..:|...in momentul acela am simtit ca ma prabusesc cu totul..mi-au dat lacrimiile ..m-am innrosit la fatza..si am izbucnit in plans..el a scos un servetel.si mi-a sters lacrima..l-am indepartat..i-am zarit lacrimile dn ochi..nu stiam ce se intampla cu el..nu stiam dc ma indeparteaza d el.cert e ka nu am vrt sa -l mai ascult si am intrat in discoteka..peste 1 h m-a dus akasa..cand am coborat dn masna..l-am pupat pe obraz..:( ..vreau sa spun k akm ma cauta in disperare..si imi spune ca regreta ca ne-am desp..si ca vbele dn seara aia au fost aruncate asa la suparare...in mom d fatza nush ce sa mai cred..cum am suferit eu..sa sufere si el..nu cred ca sunt dispusa sa ma mai impac cu el..mentionez ka asta ar fii a 3 sansa pe care i-o dau...pacat..:(

    1
    0

  • myh@el@_20 pe 22 Iun 2010, 08:56
    o dragoste ca-n povesti!!

    buna,ma numesc mihaela si am 20 de ani!am trait o poveste de dragoste km nimeni pot spune nu a mai trait.totul s-a intamplat in urma k 2 ani,aveam o relatie k un prieten de-al lui,intr-o seara a venit la mine insotit de un baiat pe kre nu-l mai vazusem desi aveam prietenii comuni,ma tot privea insistent si imi urmarea orice miscare pe care o faceam,ma atragea doar fizic,nimic mai mult.in urmatoarea seara,primesc un apel pe tel de la un nr necunoscut,raspun si o voce de baiat imi spune:buna,sunt ionut,prietenul lu' mihai!ce zici ne intalnim si noi asta seara?am fost surprinsa,nici nu ma asteptam!am acceptat sa ies k el desi stiam k este prietenul iubitului meu!si pot spune din aceea seara am ramas impreuna,m-am despartit de mihai pt k el era iubitul atunci:),nu l-am iubit pe ionut timp de vreo 6 luni,va pot spune nu stiam ce sa vorbim,nu aveam subiecte de discutat,ma enerva de cate ori ma suna si treptat,treptat knd am inceput sa-l iubesc si ne mai certam noi,ma durea foarte mult lucru asta ,eu sunt si foarte orgolioasa dar treceam usor peste pt k nu vroiam sal pierd desi nu aratam lucrul asta, am trecut si noi prin multe.dragostea noastra a fost pusa la incercare de toata lumea!prietenii lui incercau sa ne desparta k orice pret,dar nu au reusit.eu dupa doi ani de cand suntem impreuna am aflat k am probleme de sanatate si a trebuit sa ma operez,mi-a fost alaturi si m-a incurajat,dar niciodata nu a renuntat la mine din cauza asta sau a altora,ma iubeste k adevarat si eu il iubesc la fel.urmeaza sa ne casatorim!!!!!aceasta e povestea noastra de dragoste(myh@el@&yonutz :X) sfatul meu pentru voi este sa nu renuntati dak iubiti pe cineva,luptati,dar luptati alaturi de persoana iubita,comunicati intre voi,ganditi-va la toate posibilitatile si gasiti o solutie impreuna,orice are rezolvare atunci cand faci din toata inima.un sfat pt tine alexandra!dak s-a despartit de tine pe messenger inseamna k e las nu a avut curajul sti spuna in fata k vrea sa-si schimbe religia,practic nu a vrut sa comunice k tine sau ceva l-a facut sa-si schimbe religia.incearca sa vb k el,dak te iubeste ar face orice pt tine si pt relatia voastra!!dak vrea cineva sfaturi ma poate gasi pe id pysysexysirea91!!!!va pwp

    1
    0

  • aida...doru pe 7 Iun 2010, 01:12
    nu mai am incredere in el

    fetelor spuneti-mi si mie ce parere avetzi voi daq iubitul uneia dintre voi ar primi msg si s-ar ascunde de tn...le-ar sterge..etc..banuiesc ca ma inseala .oare sa merg mai departe cu el?suntem impreuna de1an jumate...dati-mi si mie un sfat..ma gasiti la id aida663

    0
    0

  • andra pe 21 Mai 2010, 17:21
    prima iubire nu se uita...nici daca trec ani

    buna ma numes andra,eu ma-m indragostit cand nici nu ma asteptam.eram buni prieteni ne povesteam tot eram k fratii,dar pana intr-o zi cand prietenia si fratia a devenit iubire...ne iubeam a fost prima mea dragoste,era foarte frumos timp de 2 ani am fost cea mai fericita femeie pana intr-o zi cand ma-m dus sa-l vad si la-m gasit in pat cu cea mai buna prietena cu cea care o consideram mai ceva k sora mea.durerea ce am simtit-o nu o doresc nici la cel mai mare dusman al meu.au tercut ani iar eu nici in ziua de azi nu la-m putut uita

    2
    0

  • alexandra pe 20 Mai 2010, 10:42
    vreau sa fim din nou impreuna

    Buna!ma numesc alexandra...prin ce trec eu acuma nu as dori la nimeni sa treaca...sa iubesti o persoana timp de 2 ani,sa fie centrul universului tau...sa te iubeasca la randul lui..dar sa se desparta de mine pentru ca vrea sa isi schimbe religia,sa devina pocait.eu sunt ortodoxa si nu vreau sa imi schimb religia.Ce e mai nasol e ca el e plecat in italia si s-a despartit de mine prin messenger :(( Asa a pus problema ca daca ma pocaiesc vrea sa continuam daca nu nu are rost sa mai fim impreuna.M-a aruncat ca pe o carpa,ce sa stiu sa mai fac..Incotro so apuc?Am trait cu el 2 ani,m-am mutat cu el,ma ajutat atat de mult,dar asa dintr-o data ia venit ideea asta.Spuneti-mi ce sa fac? Mi-ar placea sa cred ca se va intoarce la mine..dar undeva adanc stiu k nu o va face..

    1
    0

  • Alexandru pe 17 Mai 2010, 20:39
    Durerea Intruchipata

    Este foarteee trist sa...te despartii de fata sau baiatul iubit....Este ....ceva ce Dumnezeu a lasat pe pamant cu scopul de a reunii persoanele ce merita iubite si cele ce nu merita iubite.....La mine este altfel totul....Iubesc o fata cum nam mai iubit nici odata...Cred ca este prima mea Dragoste...am doar 15 ani...Dar este foarte dureros....sa va spun despre ce e vorba:....Este o fata in scoala,O cheama Andreea...imi place foarte mult...ne intelegem de minune.....parca suntem meniti unul pentru altu....dar pana la urma....sa arat ca unul dintre noi a mintit tot acest timp...Este dureros sa intrebii o persoanaa: "Vrei sa fii cu mine?"....Si ea sati raspunda direct cu ton aspru,Ascutit,Si spitons...."NU!!",Fara sa fiu nebun...totmai din aceea zi inca ploua afara....Sa petrecut intro vineriii iar azi este Luni...Vineri 14 Mai 2010,Luni 17 Mai 2010.......Este dureros....Cei care suntetii iubitiii si iubiitii Profitatii de iubiree si nu va certatii nu este timp de asa ceva....:.......ID meu daca vretii vrun sfat ceva...: Kinder_csk

    0
    0

  • madaliana pe 10 Mai 2010, 21:19
    astept un sfat

    buna! eop sunt madalina am 16 si am un prieten de 18 ani....stau cu el d 4 luni jumatare si il iubesc mai mult ca viatza mea ..nujt k mi,a faqt baiatul asta de.l iubesc asa mult...nujt unele persoane imi sp k nu ma merita ..altele imi sp k ne sta ft bn impreuna ...altele imi sp k sta q my doar de plivctiseala...eu chear nu stiu ce sa my cred ....dah cred ca dak m.as desparti de el nujt k aj face!!!!:(( il iubesc my mt ca viztza mea ..stau uneori seara sh ma gandesc oare el ma iubeste p myne makr 1 % dn cat il iubesc eu??????:x:x ast un sfat o vb buna p id emo_4ever_girls

    0
    0

  • isa pe 30 Apr 2010, 19:37
    cearta

    buna!sunt cu un baiat de 9 luni si vreau sa ma ajutati nu stiu ce se intampla....ne certam des el nu ma intelege nu ma lasa sa vorbesc cu nici un baiat sau sa aiba vreun baiat nr meu...e din cauza geloziei?ce sa fac?va rog ajutati-ma

    1
    0

  • monalisa pe 29 Apr 2010, 09:53
    cum pot gestiona despartirea?

    ma doare foarte tare despartirea... imi lipsesc clipele frumoase m-am trezit la timp.. incepuse sa ma raneasca cum pot gestiona durerea? m-am rupt de tot de el desi in sine mea imi doresc sa vorbim poate intr o zi...cand ma voi vindeca... desi ar fi mereu riscul de a fi ranita... apare speranta...dezamagirea si tot asa... imi ling ranile... am fost eu in relatie autentica 100 nu regret ca m am expus.. daca el a considerat sa ma loveasca e problema lui.. nu mai pot accepta sa sufar doar pentru ca eu il iubesc..

    0
    1

  • ramona pe 21 Apr 2010, 10:05
    astept niste sfaturi

    buna ma numesk ramona cunosc un baiat de 1 an inainte mie imi placea de el dar lui nui placea de mine pana cand el a ajuns sa fie cu mine in clasa apoi...... lui a inceput sai placa de mine si mie de el din ce in ce mai mult si el mia zis ca ii place de mn si dak vreau sa fiu cu el si eu am spus ca da dar el a incetat sa ma mai iubeasca ptk a dat de alta el are 15 ani si eu am 14 ani si tot ma impacam cu el si ma desparteam eu il iubeam foarte tare dar el nu:(:(:(:(si dupa ce se despartea de mine imi spunea ca el nu ma iubit niciodata ca sia batut jok de mine si ca ma inselat ..el mia zis de multe ori ca dak vreau sa avem relati sexuale eu iam zis ca nu ca mie frica ca ink nu sunt edestul de mare ca sa incep relatiile sexulae si el sa suparat ........ eu cred ca el a stat cu mn numa sa facem sex si dupa aia sa ma lase .pana intro zi cand mia spus ca nu mai vrea sa fim impreuna ca sunt prea fitoasa si ca vb urat cu el dar nu este adevatarat ca eu nu vb uarat cu el dar nu stiu ce a avut si el ia spus la sora mea vitrega dak vrea sa fie cu el si ea a spus ca da si sau sarutat infatza mea ca ei erau cu mn in clasa se prindeau in brate numa sami faka in ciuda si sa ma faca geloasa ma simt foarte rau eu il iubesk foarte mult dar el nu prea cred ca ma iubeste .......cand am fost cu el imi spunea ca ma iubeste si ca nu mai poate sa steie fara mine si cand ma desparteam de el imi spunea ca ma insel;at ca nu ma iubit si chesti dinsatea tot ma jignea nu mai stiu ce sa fak dak are cnv vreun sfat pt mn va rog luati id meu ramo_roby va astept:(:((:

    1
    1

  • catalin pe 10 Apr 2010, 17:29
    astept niste sfaturi

    nici nu stiu cum sa incep......am stat cu o fata ana 1 an jumate. dupa ce trecuse jumatate de an din relatia noastra ea mi-a sp ca e de alta religie, pe mine nu m-a deranjat deloc chestia asta, atata timp cat ne iubeam ar fi fost o prostie sa ne despartim din cauza asta. insa parintii ei nu stiau de relatia asta pana anu asta de craciun exact cand faceam un an de cand eram cu ea. si de aici a inceput un calvar pt noi. ea se certa mereu cu ai ei pt k nu erau de acord cu relatia asta. ai mei tot imi sp sa imi caut o fata de religia mea si tot asa. am trecut peste astea pana acum de paste cand ea a luat vacanta si se pare iar s-a certat cu ai ei....pentru ca ea a ajuns la concluzia ca ar fi mai bine sa punem punct....ca nu mai poate rezista la atatea certuri....credeti k a procedat bn? dak ma iubea cu adevarat ar fi trebuit sa lupte pt mn cu fac si eu....nu imi poate spune nimeni cu cine sa stau si cu cn nu. atata timp cat imi e bn langa persoana pe care o iubesc cum ar putea cineva sa imi spuna ca suntem diferiti. nu cred k ar putea nimeni sa decida pe cn sa iubesc si pe cine nu. voi ce parere aveti? astept sfaturi......

    1
    1

  • laura pe 17 Mar 2010, 18:45
    vreau sa fim iar fericiti

    totul a fost asa frumos am mai avut si clipe neplacute dar au trecut repede dar an bratele lui totul mi se parea mai usor ami tresarea inima cand ami zicea TE IUBESC PUIUL MEU chiar daca asta ami zicea de sute de ori pt mine era an fiecare zi ca prima data cand mi_a zis aceste cuvinte dar din pacate totul e pierdut viata mea nu mai are pic de culoare de cand mi_a zis ca nu se mai poate ami lipsesc cuvintele frumoase mangaierea si ssi as fi an stare sa fac orce sa fim amandoi iarasi

    2
    0

  • caraban laura pe 17 Mar 2010, 18:39
    despartire

    m_am despartit de prietenul meu dupa 2 ani din cauza matusi mele ami zice ca ma iubeste si ca ma va iubi mereu dar ca nu se mai poate asa care are un sfat pt mine cum sa fac sa fim din nou ca anainte fericiti aveam planuri mari vroiam sa ne logodim si apoi dupa ce terminam facultatea sa facem nunta dar totul sa spulberat

    1
    1

  • ramona pe 4 Mar 2010, 09:44
    copilul te doare cel mai tare

    pe mine m-a lasat sa cred ca nu a exiatat niciodata o persoana mai importanta in viata lui si nici o femeie pe care s-o iubeasca mai mult,credeam ca vom fi impreuna mereu.am ramas insarcinata si a plecat,ii trimit mesaje si nu raspunde,ma doare enorm ca n-o sa mai cred niciodata in nimeni dar mai mult ma doare ce o sa-i spun la copilul nostru.sunt un om mort care respira

    1
    1

  • sabina pe 1 Mar 2010, 01:12
    ma folosit..

    nush qm sa incep..eu aveam 13 ani,el 18..totul a inceput intr-o noapte de revelion..am dansat impreuna,doar atat..de atunci incepeam sa ne auzim la tel,prin sms..idupa kteva luni,in seara de paste,m-a sarutat..apoi a inceput dragostea mea pt el..dupa 2 luni,neam combinat..o relatie frumoaa de un an jumatate,apoi aflu k s-a combinat q verisoara mea..a stat q ea cv timp,apoi m-a cautat iar..intre timp,eu aflasem k el vorbe q o fata deun an jumatate..deci vorbea q 3 fete in acelasi timp..incet incet,am reinceput sa tinem legatura..q toate k eu stiam k e q alta fata..a inceput sa doarma la mn..sa ne petrecem noptile impreuna o data la 2 saptamani..aqm,e aproape sa se insoare..eu am 15 ani,el 20..nu inceteaza sa ma caute,dar imi interzice sal sun eu...nu mai stiu ce sa fac,,DAK ARE CINEVA UN SFAT PT MN,MA GASESTE PE IDURILE sabbykisselly SAU styleemogirls!ASTEPT PLS

    2
    0

  • Balan Diana pe 27 Feb 2010, 15:33
    Incep sa imi pierd increderea in el...

    Ne cunoastem d doua luni d zile, eu am varsta de 17 ani, el d 28 d ani,parintii sunt de acord q relatia noastra, ne intelem destul d bn, il iubesc foarte mult crezand k j el ma iubejte la fel...Qm tecnologia a avansat intotdeauna, avem ambii hi5 j yahoo messenger...intru kteodata p messenger-ul lui,nu are nimic d ascuns...ei insa la mn nu intra niciodata pt.k nici nu l-a interesat niciodata parola...dar knd am intrat intr-o zi p hi5 sau, am gasit mesaje private trimise la anumite fete in kre le cerea ID d messenger j intalnire...pe unele dintre le cunoajte deja j le comunik k le-a intrat l inima, j ji-ar dori o relatie q ele...desi k noi eram deja impreuna la data knd a trimis acele mesaje...Sunt distrusa, ink nu i-am spus k am observat mesajele...Nu jtiu qm sa reactionez! Dak ii zic,poate ne-am desparti...sau poate nu va ma fi k inainte...j mi-e fff greu sa il pierd k il iubesc mult d tot! Ajutati-ma ! Diana loc.Radauti jud. Suceava Pup

    0
    0

  • Jitaru Cristian Daniel ... pe 25 Feb 2010, 02:52
    nu vreau sa te pierd,vei ramane in gandul meu mereu....

    Draga Roxana, mereu voi fii langa tine:X niciodata.. nu am fst departe nici la rau nici la bne.. si sper ca akmsa vezi cat te iubesc si scriu peste tot:O:O:O oriunde apuc scriu ca te iubesc atat de mult:X.esti viata si inima mea:(( si.. suflteul meu:X..never nu ne vom desp si chiar daka dmne fereste,,, nu te voi uite pt ca tu esti si vei fii plima meaX: iubire:((:(( never:X....te rog eu mult mult din inimioaara aia mea mica... nu inceta sa ma iubesti ma vei ditruge pe viata ,,,,ce mai am si eu...esti tu...mereu cand esti suparata....citeste acest mesaj...:( Te vreau in fiecare clipa...chiar si cand imi e rau sau cand imi e bine. dak te am pe tn numai imi trebuie altii:X::X:*..Esti inima mea:X o sa avem cea mai frumoasaX: familie....si cei mai frumosii..copii din lume:X:X:...Nimeni nu ne va imipedica...decat..eu sau tu:P:X te rog eu mult ascultama si ai incredere in mine si totul va fii bine:X niciodata nu te voi lasa la greu iti jur...:X...vei fii mireasa mea:X iti voi ridica voalu...:X si te voi saruta...si ne vom casatoriiii si:X o sa traim fericiti pana la adanci batranetiX:X:X:X imi doresc cel mai mult:X atat...:(( nu vreau alta fata:( in viata mea.. ar fii cel mai nasol..:( sa ma parasesti sa stii ca sufar cand te vad suparata;( si.... mereu ma gand la tn cf? unde esti? cu cine? de ce? cum? si...:((mereu...team crezut ca nevasta mea:X si:X:X ai obs si uh cati port grija ...:Xmereuuuuu:(((:((( te iubesc nebuna mea:X nevasta me:X ai grija de noi de mine de tn:X si de noi:X cum am si eu de noi 2:X te ador:X:X:X

    1
    0

  • Jitaru Cristian pe 25 Feb 2010, 01:14
    te iubesc roxna

    Nu ne vom desparti niciodata:X mereu vom fii impreuna:X si ne vom iubi vom avea copii... si.... vom fii fericiti:X

    1
    0

  • mary pe 21 Feb 2010, 13:33
    ink il iubesk......

    Buna!!!...nici nush k ce sa incep...la-m iubit si ink il iubesk enorm dar din cate stiu eu el este k alta akm...suntem din acelasi loc ne despart cateva kase si imi e greu sa il vad n fiecare zi si nici macar nu ne bagam in seama....am fost impreuna 1 luna dupa care ne`am desp am stat certati vreo 3 luni si ne-am inpacat din nou in seara de craciun eram atat de fericita am crezut k si el ma iubese cum il iubesc eu pe el dar nu afost asa el mai era k unu culmea chiar o cunoscdupa 2 sapt ne-am despartit fff nasol printr-un sms k nu mai poate sa stea k 2 k pe aia o iub mai mult decat pe mn si isi doreste sa fie cu ea...k ma doare cel mai tare este fapul k am aflat k sa insurat k fata aia asa k noi doi nu vom mai pute fi impreuna niciodata chiar dak il iubesk din tot sufletul meu cand ne-am inpacat am crezut k nu ne vom mai desp niciodata dar ma-m inseleat nush cum de in asa putin timp am aj sa il iub atat de mmult.....sunt fffff multe fete kre sufera si e ffff dureros sentimenu asta...

    0
    0

  • anoutsa pe 2 Feb 2010, 01:11
    timp piedut langa cineva care nu ma iubeste

    nici nush cum sa incep...dar povestea mea e cam asha....eu am 17 ani si mam indragostit de cnv de 47....a fost prima mea dragostea ...lam iubit enorm de mult sh il iubesc inca ...dar el are nevasta...am fost q el 3 ani,lam iubit cu tot sufletu meu...el ma inselat cu cea mai buna prietena a mea,ma mintzit ma faqt sa ma simt prost de foarte multe ori dar cu toate astea am continuat sa vb cu el ....aqm neam despartit.el a inceput sa ma ameninte sa se poarte aiurea,a inceput sa ma urasca sa se poarte ca si cum na fost nicioadata nimic intre noi....eu il iubesc enorm de mult,nu imi pot lua gandu de la el,numai dorm,numai mananc,stau si plang mereu,nush ce sa fac sh cum sa fac sal aduc din nou in viatsa mea dar e ceva imposibil ...as vrea sa imi dati si mie un sfat va rog din tot sufletu.... id meu este ... annutza92n

    0
    0

  • trofin adrian costanti pe 29 Ian 2010, 18:57
    despartire dureroasa

    buna ziua vreau a spun si eu durerea mea. an urma cu 4 ani am cunoscut o fata care neam andragostit la prima vedere totu a fost frumos si fericit dupa 3 ani am reusit sa facem o nunta ca an povesti de visat nea reusit asa cum am planuit dupa un 1 si 3 luni dela nunta ia find foaarte geloasa exagerat de geloasa si la t daca vedea ceva schimba canalu eu n ai dadeam importanta dar roata sa schimbat am anceput eu sa o iubesc din ce an ce mai mult ap 1 an dar a fost prea trziuuuuuuu ca ea sa andragostit de vecinu eu n puteam sa stau asa si iam zis sa se duca la iel sa muutat la el an bloc cu mine si acum divortam sunt ddisperat dar totu trece multumesc de ascuuultare

    1
    0

  • ina pe 13 Ian 2010, 18:48
    bine ca am reusit sa trec peste

    buna!sincer nu stiu cum sa incep sa va povestesc experienta mea...o experienta inceputa frumos si terminata extrem de trist.ne-am cunoscut la o petrecere prin intermediul unor prieteni..el era cel care s-a indragostit la prima vedere...toata lumea stia,eu ii zambeam dar il tineam la distanta.....fiind prieten cu verrisori de ai mei nu i-a fost greu sa ma revada...inceputul anului universitar abia incepuse,chefurile se anuntau lant....dupa cateva sapatamani am inceput sa vb pe mess...dar numai banalitati,dar intr-o seara cand am iesit din nou,dansand cu el....l-am lasat sa ma sarute.adevarul e ca nu ma asteptam sa urmeze o relatie ca cea care a urmat...pot sa spun ca m-a facut cea mai fericita dintre pamanteni....eu la fel...ma iubea...il iubeam...nu imi imaginam vreodata un final al relatiei noastre dar cum isi baga dracul coada..........am uitat sa mentionez ca eu sunt o fata frumoasa(asta o zice toata lumea) si beneficiez de ff multa atentie din partea sexului opus si el a inceput sa devina gelos...nicio problema in asta dar....a inceput sa devina indiferent,de fapt cel mai bun prieten al lui ma iubea si ala binevoia cu vorbe "bune"la adresa mea...degeaba il intrebam, daca nu ma mai iubeste sau daca vrea sa ne despartim...rasp lui erau mereu acelaesi...asta pana intr-o zi cand enervata la culme de atitudinea lui am iesit cu un alt baiat in oras si l-am lasat sa ma sarute de fata cu o parte din prietenii nostrii comuni.ma asteptam sa afle insa nu a fost asa...dupa 2 zile de la incidentul de mai sus am pus punct relatiei.am suferit fff mult...zilele erau un chin pt mine...ghinion era ca ca eram in plina sesiune si mi-am ratat examenele.de la st bursier am ajuns la student la cu taxa..trist..nu vreau sa imi amintesc cat am plans si de cate ori am ajuns in pragul disperarii...mi-a luat aproape un an sa il uit...de fapt poate nu l-am uitat nici acum dar adevarul e ca m-am saturat sa sufar si sa imi plang de mila ca X-lescu nu ma iubeste...viata merge inainte chiar si fara el....tre sa fim tari si sa ne vedem de viata noastra.a fost alegerea lui...el a fost cel care m-a indepartat...toate lucrurile se intampla cu un scop si probabil am avut ceva de invatat din toata suferinta asta..vb aia"ce nu te omoara te face mai puternic!"

    1
    0

  • eugen pe 13 Ian 2010, 15:47
    alex pentru tin3 o explicatie

    salut alex sunt starin nu prea stiu sa scriu Romana? dar ati explic cum sta lucrueile femele sunt mai minciuoase ca barbatii asta sa o stii relatia ta nu e prea durerosa deci ea nu te ubeste ea iubeste pe toti azi cu unu mane cu unu si poi mane se antorce la tine deci ami pare rau sa ati zic dar can am venit prima ora an romania nu am vazut atate cu.....ve scz dar asta e adevaru deci meam distrus si io veta cu niste relatii fff rele deci sa le criu cred ca ami ea o saptamana alex terog fi un om antelegator si nu pune suflet mare pentru toate femele deci care o sa te iubesca cu adevarat aea va fi ata si sa nu te pui niki o data an geninchi an fata femei ca ati va afla slabiciune si te va face sa suferi > :) sms daca sunt de ajutor

    1
    0

  • alex pe 7 Ian 2010, 18:55
    nu exista dragoste

    am trait o experienta greu de uitat ma-m indragostyt de o femeie de care nu trebuia sa ma indragostesc in momentul de fata am lacrimi in ochii si nu imi vine sa cred cat de mult am iubit si iubesc si in momentul de fata poate cineva ma poate ajuta in chestia asta am 22 de ani si am avut o relatye cu o dansatoare de 1 an juma si a fost frumos in ultimu timp mi-a facut multe chesty si nu styu ce sa mai fac mi-a facut absolut multe chesty dormeam noapte in casa ca eram frant de oboseala si ea se ducea la poarta si vb cu alt barbat si am prinso si ia mia dat papuci mia dat hainele afara din casa si ma alungat mam suit in masina si am plekat iar a 2 zi am vazuto cu ala la malll oare ce se intampla cu ce am gresit ca decat am vrut binele si am vrut iubirea ei a trecut 2 3 zile apoi ma cautat si ne-am impakat apoi ia venit necazul sa internat in spital munceam pana dimineata in zorii si dimineata la spitale sa nui lipseasca nimik sa fie totul ok acum iar acum ma parasit din nou chiar nu styu cum sa fac so uit pt ca stau si plang si nu o pot scoate din inima cea ce am realizat ca nu exista iubire si dragoste va multumesc

    0
    0

  • ionela pe 20 Dec 2009, 14:34
    anii pierduti....

    Sa pierzi ani din viata langa un om care poate nu te iubeste dar totusi se preface,merita oare?Dupa 13 ani de trait impreuna sa-mi spuna ca el nu simte nimic pentru mine , ca am fost doar o simpla umplere de timp pt el, ca nu ma iubit niciodata, ca are pe altcineva pt care ar renunta la orice si ca el pleaca cu ea iar eu sa raman sa-mi cresc copilul (avem impreuna un copil).Sunt socata si acum dupa cea ce mi-a zis, nu pot sa cred ca mi-a distrus viata si cei mai frumosi ani i-am pierdut langa el,totusi eu il mai iubesc, am incercat sa vorbesc cu el dar in zadar, l-am intrebat care este diferenta dintre mine si ea si mi-a raspuns cu zambetul pe buze"ea este curva si tu nu",un raspuns care pe mine ma lasat fara cuvinte si cu lacrimi in ochi.Ma intreb uneori cum poate Dumnezeu sa lase sa se intample asa ceva,de ce nu-i pedepseste pentru cea ce fac,cum poate oare sa lase pe acele femei sa doarma linistite fara sa aiba macar un regret ca a lasat un copilas fara tata,intrebari la care nu vom gasi nicidata raspunsuri.Singura mea alinare e copilul si dragostea care mi-o poarta,el imi da speranta de a merge mai departe si in gandul meu imi repet acelasi lucru"eu am dragostea unui copil,el are doar o cv care se va satura de el in timp si va cauta altceva".Numai cine trece prin asa ceva poate sa stie ce e adevarata suferinta,ce inseamna sa plangi fara sa te vada nimeni si sa-ti pui aceasi intrebare"oare cu ce am gresit?".

    0
    0

  • ema baby pe 18 Dec 2009, 03:11
    e urat sa te desparti de cineva

    eu ma despartit de iubitul meu .el statea la mine pana intr-o zi cand sa hotarat ca nu ii place felu meu de a fi dar adevaru era ca parinti lui erau suparati ca lam luat de langa ei ,stand in pat cu el la televizor dodata se da jos si incepe as face bagaju am ramas socata ,si la facut si pur si simplu mia zis vi cu mn la ia mei iar eu iam zis nu ,la care iese pe usa simi zice maine ma insor .atat frumos nu si uite asa sa dus un an jumate din viata mea iubind un barbat care defapt nu putea sa traiasca fara parinti lui

    0
    0

  • Abbigaill pe 16 Dec 2009, 11:27
    ...

    sincer,doare foarte mult cind afli ca cineva drag te-a mintit un timp lung,ca de exemplu omul pe care-l iubeam mult mi-a ascuns adevarata lui virsta,am aflat de la un strain ca e mai mic,eu aveam incredere-n el si cred ca era normal daca stiam si eu,dar cred ca a procedat josnic,in sufletul meu s-a strers totul ca si cum nu a fost nimic,oare de ce s-a gindit doar la binele lui?nu cred ca am sa pot trece peste asta vreodata...

    0
    0

  • oana pe 5 Dec 2009, 21:54
    am trait 11 ani cu sotul si nu l-am cunoscut!

    a fost barbatul visurilor mele, a fost tot ce mi-am dorit, mi-a oferit dragostea pe care mi-am dorit-o, avem impreuna un copil de zece ani si fara sa-mi dea vreun semn ca ar avea pe cineva,purtandu-se normal a venit intr-o seara si mi-a spus ca are pe cineva, ca e mai frumoasa si mai desteapta decat mine si ca el pleaca cu ea.Socul a fost asa de mare ca am cazut jos .ma lasat pe drumuri,in chirie cu un copil de mana cu un salar de nimic,a fugit de toate responsabilitatilesi pentru cine?pentru o dama care nu vrea decat banii lui.Oare il voi putea uita?De ce il mai iubesc?De ce ma mai gandesc la el mai ales ca copilul imi sufera cel mai mult?Ea nu locuieste cu el, e casatorita si nu renunta la familia ei dar el a plecat si a renuntat la familie pentru 10 minute de placere.Oare merita sa iubesti astfel de oameni?

    0
    0

  • ioan calapis pe 1 Dec 2009, 02:02
    am trait linga ea 13 ani,m-am ales cu ani pierduti!!!!!!!

    nu,numai barbati sint lasii,sint femei proaste,profita plecarea barbatului deacasa.primu barbat cel vede se-ndragosteste.barbatu munceste in strainatate.ce frumos ie din partea lor.

    1
    0

  • marinela pe 30 Nov 2009, 14:20
    am trait linga el 7 ani in zadar!

    buna sunt marinela sunt casatorita si am un baietel,sotul meu a avut acozia de a pleca in spania pentru 4 luni,am crezut ca nu va rezista si se va intoarce,dar in schimb surpriza nu mai vrea sa vina inapoi oare merit una ca asta cind am crezut ca totul o sa fie bine intre noi si distanta ne va unii mai mult el ma lasat balta si cu un copil.Sfatul meu pentru toate femeile este nu lasati niciodata barbatii sa plece nici macar pentru o zii,al meu barbat a fugit mai mult de responsabilitati sper sa nu aveti niciodata de suferit din cauza asta.Va pup dulcik

    0
    0

  • lloremmy pe 25 Nov 2009, 02:32
    mesaj de despartire pe mess

    mda..eram impreuna cu el de 1an....ne facusem planuri pentru viitor...si dintr-o data...s-a schimbat ceva lael..si intr-o seara...mi-a spus pe mess k ar fi mai bine sa ne despartim...k el mai vrea sa copilareasca...si asta a fost singura explicatie ...dupa 2luni...vroia sa fim iar impreuna...dar fara implicatii....ghinion pentru el..pentru ca eu imi doream mai mult...oricum..acum ma bucur ca s-a terminat...asa mi-am dat seama langa ce om as fi trait...:)

    0
    0

  • marina pe 19 Nov 2009, 19:15
    shi totushi il iubesk

    sa intimplat totul foarte ciudat..singura nu inteleg de la ce ne`am despartit...imi pare foarte tare rau pentru k anume el e baiatul pe kare il iubesk cu adevarat...shi pentru care eram gata la orice...

    0
    0

  • deea pe 15 Nov 2009, 10:47
    Inca il iubesc

    Mie mi-a spus tot prin messenger ca el nu mai poate sa continue si ca e mai bine sa ne despartim. Am ramas socata cand am auzit..in urma cu cateva zile imi spunea ca ma iubeste si totul era frumos..si acum mi-a zis lucrul asta.. I-am cerut explicatii..am vorbit si la telefon..dupa 2 ani jumate..cand trebuia sa se implice si ajunsesem la un punct critic, el nu a putut sa se implice..asa ca a renuntat..si s-a gandit ca este mai bine pentru mine..Mi-a zis ca nu este el baiatul cu care imi doresc eu sa fiu..ca suntem diferiti.si multe altele...Noi..am mai avut despartiri..din astea.dar ne-am impacat...la cateva zile..sau luni de zile..Acum..sunt optimista..si sper ca in timpul asta..cat suntem despartiti..sa se gandeasca la ce a fost..sa analizeze situatia..si..daca o sa ma caute..inseana ca ma iubeste..daca nu, nu..

    0
    0
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod