Cristina Spatar, insarcinata

Dupa un an si jumatate de analize, tratamente si operatii, Cristina Spatar Ionescu a reusit, in sfarsit, sa ramana insarcinata.
Dupa un an si jumatate de analize, tratamente si operatii, Cristina Spatar Ionescu a reusit, in sfarsit, sa ramana insarcinata. Minunea s-a intamplat in februarie si, de atunci toata familia Ionescu este foarte fericita, dupa cum declara cantareata intr-un interviu acordat revistei Story.
 
Intr-o vreme, cand doctorii nu gaseau nicio explicatie pentru faptul ca nu putea ramane insarcinata, cantareata aproape ca-si pierduse speranta ca va deveni vreodata mamica.

"Mai bine de un an am facut tot felul de analize la cele mai bune clinici din Bucuresti si doctorii imi spuneau ca sunt perfect sanatoasa si ca trebuie sa astept, ca o sa se intample cand o vrea Dumnezeu. Intr-o zi, o buna prietena de-a mea din Germania mi-a sugerat sa vin sa fac un control amanuntit la Stuttgart. Asa am ajuns acolo, mi-am facut din nou analizele si au descoperit dereglari la nivelul glandei tiroide si mai multe chisturi pe ovare, extirpate ulterior laparoscopic. Apoi, am urmat un tratament hormonal foarte puternic", povesteste Cristina.
 
Dupa trei luni, la un control de rutina in Romania, a aflat ca a ramas insarcinata. "Tratamentul era aproape incheiat si m-am dus la o clinica pentru a-mi face inca un set complet de analize de sange. Cateva ore mai tarziu - tin minte ca eram in cabina de machiaj la Euforia TV - am primit un telefon de la asistenta. Ma anunta ca, de fapt, sunt insarcinata. Mi-au dat lacrimile de fericire, toata lumea ma intreba ce s-a intamplat, dar nu am vrut sa spun nimanui, din superstitie. Parintii lui Alin si apropiatii nostri au aflat abia acum doua saptamani", povesteste Cristina Spatar pentru revista Story.

Nu este singura vedeta care se confrunta cu probleme de infertilitate. In aceeasi suferinta se afla si Gabi Szabo, si Ileana Badiu (fosta Pescariu). Monica Davidescu si Aurelian Temisan fac si ei tratamente pentru ca isi doresc foarte mult un copil. In paralel insa, se ocupa de formalitatile necesare pentru adoptie.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • CRISTINA pe 5 Oct 2009, 08:33
    FELICITARI

    SA FI SANATOASA TU SI BEBE CARE VINE SI SA FI FERICITA MA BUCUR PENTRU TINE

    1
    0

  • Diana pe 2 Iun 2009, 19:21
    INFERTILITATEA ESTE O BOALA

    Ar fi minunat daca toate vedetele care au aceasta problema (si nu numai) ar sprijini pe acelea dintre noi care au probleme de infertilitate dar nu isi pot permite tratamente sau investigatii costisitoare. Romania este singura tara din Europa unde statul nu recunoaste infertilitatea ca o boala si astfel nu sunt compensate nici medicamente, nici analize si cu atat mai putin tratamente de fertilitate. http://infertilitateaesteoboala.wordpress.com/

    1
    0

  • Dorina pe 6 Mai 2009, 12:11
    Felicitari!

    Ma bucur pt Cristina.Si-a dorit mult acest copil si Dumnezeu i-a ascultat rugamintile....

    1
    0

  • hhh pe 28 Apr 2009, 10:14
    FELICITARI!!!

    Felicitari Cristinei si ii doresc o sarcina usoara si un copilas frumos si sanatos. Stiu ce inseamna sa te confrunti cu probleme de infertilitatea, iar atunci cand reusesti bucuria e de mii de ori mai mare. Le doresc si celorlalte doamne sa reuseasca!

    1
    0

  • voi pe 28 Apr 2009, 10:08
    o viitoare mama CRISTINA

    dupa multe investigatii iata ca minunea s-a produs si CRISTINA a ramas gravida,acum trebuie sa fie foarte atenta la cum decurge sarcina si sa evite orice efort,bine ca a ramas gravida si sa fie o mama DESAVARSITA.MULTA SANATATE SI UN COPIL SANATOS SI VIGUROS,

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod