Simona Simionescu - dincolo de Comunicare sta pasiunea pentru actorie


Pentru a intra in pielea personajului "Imi iau modele. Aleg oamenii potriviti... care seamana cu personajul meu, ii studiez si gasesc propria mea cale de a fi ceea ce trebuie."

La filmele cu ea se uita cu ochi critic si crede ca rolurile ar fi putut fi jucate mai bine, dar are si momente in care se place asa cum e.

A povestit cum arata o zi de filmare: „la 6 dimineata vine masina sa ma ia; ajung acolo, merg la machiaj, ma imbrac. Bem cafeaua – cine bea, eu nu - si dupa asta recitim textul, facem o repetitie si apoi filmam. Ziua de filmare se termina pe la 6-7 seara, asta la telenovele; la film e diferit... telenovelele se pot filma si ani in sir; un film se face deobicei in maxim 40 de zile."

Ce face cand nu filmeaza? "Incerc sa imi gasesc de lucru, sa ma implic in ceva. Primavara asta trebuie sa recunosc ca am stat. Aveam nevoie de un respiro si cum facusem ceva economii am reusit”.
Vorbeste deschis si despre ceea ce ar vrea sa faca. Vrea sa vada Amsterdam-ul lui Van Gogh, e impresionata de traseul artistului, Paris-ul cu bulevarde si bistro-uri prietenoase. Ii place muzica, merge la festivaluri, in tara sau pe-afara. "Am fost la Sonar si vreau sa ajung si la Benicassim in Barcelona. Poate reusesc la anul. Am fost la Fatboy Slim. A fost ok pentru un festival organizat in Romania”. 

"Am pus Coca Cola la clatite"

Zona sensibila ramane arta. Ii place sa citeasca, sa contempleze, sa descopere lucrurile in profunzime. Ii mai place Tarantino, Al Pacino, K-Pax cu Kevin Spacey, Nicole Kidman, Johny Deep in Dead Man-ul lui Jarmusch si pisicul Pitu. "Nu stiu exact ce e, e o combinatie... dar o combinatie foarte reusita si... are atitudine, asta imi place la ea" povesteste Simona zambind despre pisicuta ei in varsta de un an.

Si mai e si arta culinara. "Imi place enorm de mult sa gatesc, sa fac supe, ciorbe si sa inventez, sa ma joc. Odata am pus Coca Cola in aluatul de clatite doar ca sa vad ce iese si a iesit chiar bine. Sunt bune si retetele dar cand improvizez ma simt cu mult mai bine."

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • claus pe 8 Apr 2010, 04:53
    lol

    isi traieste visul de la 15 ani ??? lol...o cunosc pe simona de la 12 -13 ..nu mai tin minte.....fiecare vis are un sacrificiu...si fiecare cariera ascunde ceva.......

    0
    0

  • ami4love pe 27 Ian 2010, 13:14
    Bună, eu sunt Ami!

    Bună, eu sunt Ami! Vă rugăm să how are you! Sper sa fie bine şi în perfectă condiţie de health.I a trecut prin profilul dvs. şi am citit-o şi a luat intersest în ea, vă rog, dacă nu i mintea va vrea sa-mi scrieti pe acest ID-ul (amihaji33@yahoo.co.uk) Sper să aud de la tine în curând, şi voi fi de aşteptare pentru dumneavoastră de mail pentru ca am ceva foarte important să se să vă spun. O mulţime de dragoste Mis Ami Haji!

    0
    0

  • maria pe 10 Dec 2009, 18:41
    modeling

    de mica imi doresc sa ajung sa ajung sa diu un model dar nu stiu cum mia spus foarte multa lume ca miar sta bine dar nu stiu cu sa fac va rog ajutatima si pe mine :XX:X:X:

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod