Jennie Garth se ingrasa de suparare

Facebook Twitter Comenteaza
Jennie Garth se ingrasa de suparare

Jennie Garth, protagonista serialului "Ghici ce-mi place la tine" ("What I like about you") difuzat de Pro Cinema, a trecut de curand prin adevarate clipe de cosmar. Lola, fiica in varsta de cinci ani a lui Jennie, s-a imbolnavit foarte grav, iar medicii pareau ca nu pot gasi o cauza a suferintelor micutei. La scurt timp dupa aceasta, tatal vedetei din "Ghici ce-mi place la tine" a decedat, iar aceste experiente dureroase si-au lasat amprenta nu numai asupra psihicului, ci si asupra fizicului lui Jennie.

"Am avut sase luni de cosmar", marturiseste aceasta. "Fiica mea s-a imbolnavit grav si apoi tatal meu a decedat. In toata aceasta perioada nu m-am mai gandit nicio clipa la mine, la cariera mea si nici chiar la felul in care arat. N-am facut exercitii fizice si nu mi-a trecut prin cap nicio clipa sa mananc sanatos", mai spune Jennie Garth, care marturiseste ca, dupa ce a participat la competitia "Dancing with the stars", avea o silueta de invidiat, insa supararile din ultima vreme i-au adus si cateva kilograme in plus...

Dar medicii au gasit pana la urma cauza suferintei micutei Lola - artrita reumatoida juvenila - si au gasit si leacul potrivit. In aceste conditii, Jennie Garth are toate sansele sa revina la dimensiunile fizice care au consacrat-o.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod