Secretele Pro TV. Cum se comporta şi ce influenţă avea Adrian Sârbu?

Doina Gradea a lucrat 21 de ani în trustul Pro şi nouă ani direct cu boss-ul postului de televiziune. Ce amintiri are şi ce crede despre marele om de televiziune care astăzi are probleme cu legea
Într-o succesiune de patru episoade, Doina Gradea, fosta asistentă a mogulului Adrian Sârbu face mai multe dezvăluiri pe blog despre starurile TV Florin Călinescu, Andreea Esca, Cătălin Măruţă, Teo şi Mircea Badea. Preluate şi pe eva.ro, aceste amintiri au făcut multă vâlvă în show-bizul românesc. Unii dintre cei vizaţi au reacţionat, alţii nu, dar ceea ce s-a pierdut din vedere în aceste săptămâni a fost personalitatea lui Adrian Sârbu văzută prin ochii asistentei lui.
Astăzi, fostul mare şef al ProTV a pierdut tot.
Este inculpat într-un mare dosar de evaziune fiscală şi se află sub control judiciar după ce o perioadă de câteva săptămâni a fost arestat. Cel mai mare manager de staţii TV din România şi, pentru o vreme, chiar din Europa, se luptă astăzi pentru propria sa libertate. Dar cum era Adrian Sârbu în perioada lui de glorie, cum se comporta şi cum îl vedea cel mai devotat angajat?
Doina Gradea povesteşte: ”Încep prin a va spune că tot ce scriu este real şi sunt experienţe trăite de mine şi văzute cu ochii mei.
Nu mi-a plăcut ideea de a îmi scrie amintirile aşa că le transform în episoade publicate pe blogul: Oare sunt un porc?
15 Septembrie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dacian pe 16 Sep 2015, 16:51
    gradea

    ce greata prduce aceasta balena esuata analfabeta, vine dna-ul si la tine, curand, curand

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod