Secretele Pro TV. Cum se comporta şi ce influenţă avea Adrian Sârbu?


Mircea Badea, un star TV care n-a fost pe gustul boss-ului Pro TV

Adrian Sârbu şi vedetele


”Ani la rând, de la lansarea PRO TV în 1995, am avut ocazia să întâlnesc poate cele mai mari vedete de televiziune pentru că, fie erau la PRO TV, fie îşi doreau asta şi încercau să ajungă acolo. Trăgeau sfori, îşi asaltau prietenii, persoane importante, să intervină pentru ele să ajungă la PRO TV. Eu am fost asistenta personală a lui Adrian Sârbu din 1995 până în 2004 şi Corporate Affairs Director din 1998 până în 2004.
În toată perioada asta, eram non-stop lângă Adrian Sârbu.  Nu făcea mai nimic fără să vorbească cu mine, să mă anunţe, să mă întrebe. Eram un fel de factotum pentru el. Îmi plăcea să cred că îi făceam viaţă mai uşoară şi mai simplă. Sper că am reuşit asta.
Aşadar, nu de puţine ori primeam telefoane de la persoane importante care, cu emoţie şi jenă în glas, ne rugau măcar să întâlnim candidatul/candidata la postul de vedetă.
Regula în PRO TV era că nu intră nimeni pe post fără acordul lui Adrian Sârbu pentru că el ştia cel mai bine dintre toţi dacă acea persoană este potrivită sau nu.
Avea un al şaselea simţ în materie de televiziune. Lucrurile nu se rezumau la doar <să treci sticla>. Nu, aici se punea problema să fie VEDETĂ PRO. Adică să faci parte din galeria acelor mari staruri care transmit spiritul PRO. În care se investea enorm, ani la rând şi, dintr-un om normal, obişnuit, deveneai ceea ce numim “vedetă”, adică ai fanii tăi, lumea îţi pronunţă numele, află continuu despre viaţă ta de când erai copil sau nou-născut până în prezent. Ce colecţionai, ce animal de casă aveai, totul devenea ştire despre tine.
Big deal! Oricine îşi dorea aşa ceva. Copiii la şcoală, când erau întrebaţi ce doresc să se facă când vor fi mari, spuneau: vreau să mă fac Andreea Esca. După ce trecea de toate filtrele şi, la final, de cel mai important, orice viitoare vedetă PRO TV era <întâmpinată> de Adrian Sârbu în persoană, printr-o întâlnire şi o discuţie de <bine ai venit> şi <totul va fi ok, avem noi grijă de tine>. Aşadar, selecţia vedetelor era extrem de serioasă, nu conta de unde veneai, ce ai făcut, cine a dat telefoane pentru tine.
Erai OK sau nu, asta depindea de ochiul lui Adrian Sârbu care mergea întotdeauna la sigur.”
15 Septembrie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dacian pe 16 Sep 2015, 16:51
    gradea

    ce greata prduce aceasta balena esuata analfabeta, vine dna-ul si la tine, curand, curand

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod