Secretele Pro TV. Cum se comporta şi ce influenţă avea Adrian Sârbu?


Adrian Sârbu, sub paza poliţiştilor. Nu e o secvenţă de film, e pura realitate
Teo era foarte emoţionată, îşi freca mâinile continuu, am crezut că din cauza frigului, afară era toamnă  şi ploua în draci. Mi-a spus că vor să plece de la Antenă pentru că nu mai pot lucra în condiţiile de acolo şi că vor în PRO TV să facă absolut orice este nevoie. Că au un contract extrem de dur care-i ţine legaţi de acel post TV, dar că ei riscă totul şi pleacă. Uau, mi-am zis eu în gând, mamă-mamă!!! În sfârşit, Teo la PRO TV.
Dăm lovitura. M-am întors la Adrian Sârbu, i-am relatat discuţia mea cu Teo şi Mircea şi aşteptam bucuroasă să-mi spună să-i introduc la el. Mi-a spus sec, cu o indiferenţă pe care rar i-am văzut-o, să-i trimit acasă că nu are timp de ei. Tonul cu care mi-a spus-o nu lăsa loc de vreun alt comentariu.
Hmm… Ce chestie…  Ani la rând omul ăsta mi-a tolerat stări de oboseală, de nervi, mi-a ascultat vorbele şi părerile deşi de multe ori nu le spuneam cu mintea unui om de business, parcă eram mai degrabă lider de sindicat.
Însă avea momente când îmi vorbea atât de categoric că mă şoca. Împietream. Nu mai eram capabilă să scot niciun sunet. În seară aia, în decurs de 30 minute, era să mor a două oară. Prima de bucurie că Teo venise să se angajeze la PRO TV, a doua oară când Adrian Sârbu a respins-o categoric. În seară aia, când am ajuns acasă, am plâns de nervi, de supărare, eram fan Teo. Atunci, pe loc, n-am zis nimic. M-am dus înapoi la Teo şi la Badea şi le-am comunicat, sec şi eu, că domnul Sârbu nu are timp să-i vadă şi că îi vom caută noi.
Am văzut atunci ochii lui Teo în lacrimi, nu-i venea să creadă. Nici mie, dar a fost una din lecţiile ei. Nimic nu ni se cuvine când vrem noi. În maximum un an Teo era la PRO TV, transferul anului, secolului, cu mare tam-tam. Doar ea, fără Mircea Badea. Teo Trandafir a fost adusă ca o regină în PRO TV. Adrian Sârbu vorbea cu ea aproape zilnic despre emisiunea ei – format, resurse, staff. Orice i s-ar fi dat.”
15 Septembrie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dacian pe 16 Sep 2015, 16:51
    gradea

    ce greata prduce aceasta balena esuata analfabeta, vine dna-ul si la tine, curand, curand

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod