Secretele frumuseții: Cum se menține în formă Victoria Beckham

Creatoarea de modă face exerciții fizice în fiecare zi, folosește tratamente cu oxigen pentru ten, bea multă apă și are o dietă strictă.

Mamă a patru copii, designer, ambasador al unor cauze caritabile și cu o afacere care implică multe zboruri de o parte și alta a Atlanticului, Victoria Beckham este o persoană foarte ocupată, dar întotdeauna arată ireproșabil.

Care e secretul ei? Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, vedeta are câteva atuuri la care nu renunță niciodată, oricât de ocupată ar fi: ea face tratamente faciale cu oxigen, merge la sală în fiecare zi și are grijă să mănânce sănătos.

Victoria a dezvăluit că își menține frumusețea tenului cu ajutorul unor produse și tehnice elaborate de dermatologul Dr.

Harold Lancer, cel care o sfătuiește și pe Kim Kardashian cum să-și îngrijească pielea.

Tratamentul preferat al Victoriei, pregătit de acest guru, cum îl descrie Daily Mail, este o procedură unică, menită să îmbunătățească oxigenarea și aportul de sânge la nivel celular, folosind moleculele de oxigen pentru detoxifierea țesuturilor, deschiderea porilor și întinderea pielii.

Întrebată de ediția online americană a revistei Elle despre modul în care își îngrijește pielea, Victoria a explicat: "Mă încred în produsele Doctorului Lancer.
E un dermatolog pe care l-am întâlnit în Los Angeles. Am început să merg la el pentru tratamente faciale cu oxigen și apoi nu m-am uitat înapoi. Nu folosesc alte produse. Îmi mențin pielea cu o cremă exfoliantă, apoi folosesc o cremă nutritivă, care hrănește foarte bine țesutul."


Dr. Lancer a dezvăluit și el secretele menținerii frumuseții pielii și trucurile care țin de stilul de viață pe care le împărtășește starurilor. "Le prescriu tuturor clientelor metoda Lancer în trei pași.
Pasul unu: lustruire. Pasul doi: curățarea. Pasul trei: hrănirea."

18 Decembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod