ANA Baking Co., cafeneaua- concept care aduce spiritul New York-ului în inima Bucureștiului

ANA Baking Co., noua cafenea-concept marca ANA PAN, întâmpină bucureștenii, pe Calea Dorobanți, nr. 134, cu un mix de produse fresh de patiserie, cofetărie și mâncare „on-the-go”, potrivite pentru fiecare moment al zilei.  Mic-dejunuri dinamice, ședințe de prânz eficiente, întâlniri creative cu gustări sănătoase, după-amieze de relaxare după zilele ocupate la birou sau seri lenese de weekend cu prietenii, toate devin mai plăcute la ANA Baking Co.

Atmosfera newyorkeză se conturează în inima bucureștiului prin shop-ul conceput de arhitectul italian Stefano Ricci.
Obiectivul principal a fost de a crea o atmosferă relaxată și caldă, de a genera un spațiu care să conducă instinctiv clienții spre a se servi singuri de la coffee & food bar. Rezultatul este un design rustic- industrial, cu accente de lemn, metal și ceramică ce imită cărămida, o cafenea-concept în care oamenii se simt liberi să fie creativi și inspirați. Expert în domeniul proiectării cafenelelor și gelateriilor, Stefano Ricci a dezvoltat proiecte în întreaga lume – din Europa până în Orientul Mijlociu sau Brazilia- înainte de a-și lăsa amprenta creativă asupra locației de pe Calea Dorobanților.


ANA Baking Co.
este cafeneaua-concept din București în care își găsesc locul, simultan, patiseria de tradiție, experiența culinară internațională și atmosfera relaxată de tip newyorkez.
ANA Baking Co. este un mix creativ de patiserie, cafenea și mini-bistro, un spațiu prietenos, spațios și luminos care găzduiește preparate proaspete, ideale pentru orice moment al zilei.

ANA PAN este cel mai recunoscut lanț de cofetărie, patiserie și panificație din București. Primul magazin a fost fondat în 1990, din pasiunea pentru produse de calitate și din ingrediente naturale de calitate exceptională.
De atunci, zilnic, în magazinele ANA PAN se găsesc cele mai proaspete prăjituri, torturi, produse de patiserie și panificație. Specialiștii ANA PAN lucrează zilnic cu pasiune și dedicare pentru a crea opere de artă culinară pe care clienții le pot savura în cele 19 magazine din capitală.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod