Secretele frumuseții: Cum se menține în formă Victoria Beckham

Victoria Beckham a declarat că bea zilnic multă apă


Specialistul spune că metoda sa diferă față de întreținerea clasică a pielii pentru că mută obiectivul de la dermă, stratul de sub epidermă. Metoda Lancer inversează modul tradițional de îngrijire a pielii, începând cu lustruirea și exfolierea acesteia, apoi survine exfolierea, prin care celulele moarte sunt îndepărtate. El crede că astfel se obține mai întâi o curățare profundă a pielii și o furnizare mai eficientă a ingredientelor active pentru regenerarea celulelor, relatează cotidianul britanic.

"Să zicem, de pildă, că vreți să schimbați acoperișul de țiglă.

Dacă epiderma dumneavoastră este acoperișul, atunci exfolierea este procesul care rupe și dă jos vechiul tavan. Apoi trebuie să îndepărtați rămășițele și să curățați locul, iar la sfârșit să puneți noul acoperiș, care reprezintă pasul hrănirii pielii", a explicat Dr. Lancer.

"Exfolierea e ca o accidentare ușoară. Exfolierea fină trimite un mesaj dermei că trebuie să înceapă reparația și că e nevoie de celule proaspete, expediind schimbul de celule în epidermă.
Ruperea controlată prin exfoliere întoarce ceasul biologic prin realimentarea procesului de reparație, dând pielii un aspect tineresc, un look proaspăt"
, a mai spus dermatologul.

Următorul pas este curățarea, care, așa cum mulți știm, ajută la îndepărtarea reziduurilor pierdute prin exfoliere. Această fază e urmată de hidratare, care îi furnizează pielii antioxidanți, vitamine și alte ingrediente anti-îmbătrânire.

Kim Kardashian folosește zilnic metoda Lancer, ca și Victoria Beckham, care pe lângă această procedură mai apelează și la un ser special, pe bază de celule stem extrase din plante, pentru a îmbunătăți regenerarea celulară, scrie Daily Mail.
Această substanță "de lux" mărește producția de colagen și împrospătează celulele pielii, protejându-le, totodată, de factorii de agresiune ambientali. Și nu doar Victoria folosește aceste minunății, ci și soțul său, David, spune ea.

18 Decembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod