Scandal după o noapte de amor: O fostă iubită îl acuză pe Orlando Bloom că şi-a bătut joc de ea

Viviana Ross are părinţi români şi e aspirantă la cariera de actriţă. Ea susţine că şi-a pierdut slujba după o aventură de o noapte cu Orlando Bloom şi îl acuză de lipsă de respect.

După divorţul de frumoasa Miranda Kerr, Orlando Bloom s-a consolat cu aventuri de o noapte şi relaţii nestatornice. Libertatea de a se distra cu cine pofteşte nu-i aduce, însă, numai momente de neuitat, ci şi unele neplăceri, aşa cum se întâmplă în acest caz.

O chelneriţă de origine română care încearcă să devină actriţă s-a gândit că o noapte de amor cu Orlando Bloom o va ajuta să ajungă la Hollywood. Numai că planul său a ieşit tocmai pe dos: în loc să găsească scurtătura spre glorie, a fost tăiată de pe listă de agenţii şi producătorii de categorie A pentru că i s-a cam dus vestea cu ce se ocupă.

Mai rău, a rămas şi fără slujbă. Ea îl acuză acum pe starul britanic că şi-a bătut joc de ea şi că i-a distrus "credibilitatea".

Născută la Dublin, din părinţi români, Viviana Ross a fost chelneriţă şi mai prindea câte un contract ca model pentru şedinţe foto când l-a cunoscut pe Orlando Bloom. Acum se plânge că nimeni nu mai dă doi bani pe numele ei după ce s-a aflat că a petrecut o noapte în patul lui. "Am pierdut atât de mult, dar Orlando n-a pierdut nimic. A arătat că n-are clasă şi că nu este un gentleman. Orlando a tăiat toate legăturile cu mine şi şi-a bătut joc de mine", a spus ea într-un interviu pentru The Sun.

Ross a susţinut audiţii la Londra pentru câteva roluri şi spune că a fost dată afară de şeful ei după ce s-a aflat că s-a culcat cu actorul britanic.
În plus, a pierdut un contract important cu o revistă, scrie Daily Mail. "Mi-am pierdut credibilitatea pe care o aveam în faţa unor designeri şi agenţii. Când se întâmplă lucruri de genul ăsta, oamenii te tratează diferit. Toţi te caută pe Google şi când au făcut la fel şi cu mine, au făcut legătura cu Orlando Bloom. Povestea asta a stricat tot ce am făcut înainte", s-a plâns tânăra.

Viviana a devenit cunoscută în mai 2017, după ce a fost prinsă de şeful ei în patul lui Orlando Bloom. Ea lucra în hotelul în care starul era cazat de cinci zile şi l-a servit cu câteva băuturi într-o noapte de vineri, spre sfârşitul turei.
După ce au schimbat câteva vorbe, Orlando a invitat-o în camera lui, iar tânăra n-a ezitat.
Dimineața, Bloom a lăsat-o pe Viviana în camera de hotel pentru că avea de dat mai multe interviuri. Ea l-a așteptat goală în pat, dar, spre neşansa ei, în apartamentul lui Orlando Bloom a intrat chiar managerul hotelului. "Lucrezi aici?", a întrebat-o acesta.

La doar câteva minute după ce i-a spus că este angajată a hotelului, Viviana a primit un SMS în care i se transmitea că a fost concediată. Tânăra nu regreta decizia de a petrece noaptea cu actorul britanic. "Mi-a spus că ce s-a petrecut între ei a fost ca un foc de artificii.

Au băut gin tonic și au început să se sărute. El a fost mai îndrăzneț și a făcut prima mișcare. Stătea în hotel de cinci zile, iar tensiunea  dintre ei se acumulase în tot acest timp", a povestit o prietenă a Vivianei pentru The Sun.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod