România mondenă: 5 vedete obsedate de corpul lor. Ce fac să arate bine?

Celebrităţile din întreaga lume au mare grijă de imaginea lor, iar atunci când apar în faţa publicului vor să arate impecabil. Însă, de multe ori, vedetele devin obsedate de aspectul lor fizic şi fac orice pentru a avea un corp de invidiat.
1 din 6

Ilinca Vandici, dependentă de sala de sport

Săptămâna trecută, Ilinca Vandici a vorbit la Kanal D, în cadrul emisiunii „Draga mea prietenă“, despre dependenţa ei de sala de sport.

„Întotdeauna vin îmbrăcată gros la sală. Nu vin aici ca să fac furori. Nu mă dezbrac la sală. Eu vin să mă antrenez. Sala este foarte importantă pentru mine. Atât pentru sănătate, cât şi pentru un corp armonios. Nu e tocmai uşor să arăţi aşa şi, ca să arăţi aşa, e nevoie de ceva muncă“, a spus Ilinca Vandici.
28 Aprilie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simika pe 28 Apr 2014, 11:04
    bravo lor!

    E normal sa te ingrijesti, eu prefer exercitiile facute acasa si sportul in parc. Joc volei, tenis, sar coarda ca un copil si toate dau randament. Pentru cei care vor sa aibe un corp armonios, iata cateva linkuri ajutatoare: https://www.youtube.com/watch?v=dnBhn7YSsnM https://www.youtube.com/watch?v=uLIfN-31Bgs https://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY https://www.youtube.com/watch?v=sSby1UUhyts Multa bafta si spor!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod