Robert Pattinson şi Kristen Stewart le dau speranţe fanilor: Actorii din „Twilight“, văzuţi împreună

Cele două staruri din "Amurg" au fost văzute pentru prima oară împreună după 5 ani


Kristen şi Robert au fost fotografiaţi ultima oară împreună în Germania, în noiembrie 2012, notează Daily Mail. Cei doi s-au despărţit în mai 2013, la mai puţin de un an după aventura pe care Kristen a avut-o cu un regizor de la Hollywood.

Actorul britanic a decis să o ierte pe Kristen şi să se împace cu ea, după ce actriţa a avut, în vara anului 2012, o aventură cu Rupert Sanders, regizorul peliculei "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman", în care aceasta a jucat rolul principal.

Pattinson a părăsit în vara anului 2012 vila din Hollywood în care locuia cu iubita sa, după publicarea în presa americană a unor fotografii în care aceasta apărea în ipostaze intime alături de regizorul de film Rupert Sanders, în vârstă de 42 de ani.

Robert Pattinson a rupt anul trecut logodna cu Tahliah Debrett Barnett, cântăreață, compozitoare, producătoare și dansatoare britanică cunoscută sub numele de scenă FKA twigs.

Cei doi erau împreună din septembrie 2014.

În schimb, Kristen Stewart are de mai mulţi ani o relaţie cu modelul Stella Maxwell.  


Foto: Hepta, AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod