Kylie Jenner, prima poză după ce a născut

Vedeta a revenit pe Instagram după ce a devenit mamă pe 1 februarie. Ea a postat prima sa imagine de la ieşirea din maternitate.

Cu un machiaj impecabil, Kylie Jenner a pozat la volanul maşinii sale, un Bentley. Deloc surprinzător, ea purta un costum sport grena, aceeaşi culoare pe care o are interiorul automobilului.

Fotografia a fost făcută de buna prietenă a starletei, Jordyn Woods.

Potrivit publicaţiei Us Weekly, vedeta în vârstă de 20 de ani se simte foarte bine în noua sa postură de mamă. Ea şi-a angajat deja o bonă şi se bazează mult pe ajutorul mamei sale, Kris Jenner, o bunică experimentată care ştie ce are de făcut.

"Kris a stat mult timp acasă la Kylie după ce aceasta a adus-o pe Stormi. Îi dă sfaturi şi o ajută cu tot ce are nevoie", a declarat o sursă.

Fotografia prin care vedeta de reality show Kylie Jenner a anunţat naşterea primului ei copil a devenit cea mai populară pe platforma online Instagram, cu 13,6 milioane de like-uri, informează Variety.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod