Regina costumelor de baie: Candice Swanepoel încinge plaja cu un corp de milioane

Modelul s-a pozat în bikini pe o plajă din Brazilia, la câteva zile după o ședință foto supersexy pentru marca sa de costume de baie. Ea a explicat și un detaliu interesant, observat de mai mulți admiratori.

Multe modele arată spectaculos în costum de baie, dar Candice Swanepoel știe bine că ce-i al ei... e doar al ei. Vedeta în vârstă de 30 de ani a încins atmosfera pe o plajă din Brazilia, unde s-a pozat în bikini, dar și pe Instagram, fotografiile sale atrăgând aprecierile admiratorilor din întreaga lume.

Mamă a doi copii, Candice încă se află la apogeul formei sale fizice, pe care o pune în valoare în pozele făcute pe plajă, sub soarele arzător din Brazilia. Ea le-a explicat și un detaliu celor care au remarcat o mică pată pe fesa stângă: "Pentru cei care au întrebat... Am o mică cicatrice pe fund. Când crești la o fermă din Africa, acolo îți fac vaccinurile", a scris vedeta.



Supermodelul a profitat de câteva zile libere și s-a relaxat în stațiunea Barre Grande, din statul brazilian Bahia, unde a făcut yoga pe plajă și s-a distrat cu prietenele sale, scrie Daily Mail.

Cu o săptămână înainte, Candice Swanepoel a pozat pentru a doua campanie publicitară a brandului său de costume de baie, "Tropic of C", într-o serie de imagini în care își pune în valoare fizicul impecabil.

Unul dintre "îngerii" Victoria's Secret, Swanepoel a defilat pe podium la show-ul din noiembrie al acestei case de modă, după ce în luna iunie a născut a doua oară. Ea a devenit mama unui băiețel, Ariel. Modelul mai are un fiu, Anaca, în vârstă de doi ani, cu fostul ei logodnic, Hermann Nicoli.

Candice a declarat că revenirea sa rapidă în formă se datorează pregătirii de dinaintea show-urilor, când combină regimul strict de fitness cu stresul de zi cu zi al creșterii copiilor. "Să ai grijă de doi copii te aduce foarte repede în formă", a spus ea.

Swanepoel și Nicoli s-au cunoscut la Paris, când ea avea 17 ani, iar el 23, și s-au logodit în august 2015, dar s-au despărțit în luna noiembrie. Vedeta și-a lansat anul trecut propria colecție de costume de baie, iar cel mai bun pentru a o promova nu putea fi decât ea însăși.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod