Pe urmele Angelinei Jolie: Kelly Osbourne vrea să-şi scoată şi ea ovarele

Kelly Osbourne a declarat că înţelege decizia Angelinei Jolie pentru că şi ea va trebui să facă aceeaşi operaţie


Nici Kelly şi nici mama ei, Sharon, nu au suferit de cancer mamar şi ovarian. Sharon Osbourne a fost însă diagnosticată cu cancer de colon în 2002. Ea a suferit două operaţii, iar evoluţia sa a fost relatată pe micile ecrane în reality show-ul "The Osbournes". După ce a învins boala, Sharon a făcut un test genetic în urma căruia a aflat că este purtătoare a genei BRCA1, aceeaşi genă pe care o are în organismul ei şi actriţa Angelina Jolie.

După acea descoperire, Sharon Osbourne a decis să suporte o dublă mastectomie.

În luna februarie, Kelly Osbourne a anunţat că a părăsit emisiunea "Fashion Police" pe care o prezenta pe postul de televiziune E!. La câteva zile după aceea, actriţa Kathy Griffin, care a înlocuit-o pe celebra Joan Rivers, decedată în 2014, a anunţat că a părăsit şi ea această emisiune.

Producătorii emisiunii "Fashion Police" au anunţat marţi că show-ul TV va reveni pe micile ecrane abia în luna septembrie şi au anulat următoarele trei episoade rămase din acest sezon şi care urmau să fie difuzate în săptămânile următoare.

Angelina Jolie a publicat luni un articol de opinie în cotidianul american The New York Times, în care a explicat decizia de a suporta operaţia de extirpare a ovarelor.
Ea a optat pentru această intervenţie chirurgicală după ce testele efectuate au indicat că există un risc foarte mare de apariţie a cancerului şi a mărturisit că acum acum se află în menopauză şi nu va mai putea avea copii. Întrucât mama ei, o mătuşă şi bunica din partea mamei au murit de cancer, Angelina a mărturisit că nu a ezitat să aleagă operaţia, notează cotidianul britanic Daily Mail.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Martie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod