Céline Dion despre boala soţului ei, diagnosticat cu cancer: "Îl hrănesc cu ajutorul unui tub" - VIDEO

Cântăreaţa canadiană a dezvăluit într-un interviu recent faptul că îl hrăneşte pe soţul ei, diagnosticat cu cancer, în decembrie 2014, cu ajutorul unui tub.

În august 2014, Céline Dion a anunţat că şi-a suspendat toate activităţile profesionale, anulând inclusiv o serie de concerte la Caesars Palace Hotel and Casino din Las Vegas, dar şi un turneu pe care urma să îl susţină în Asia, pentru a se dedica familiei sale, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Luăm lucrurile pas cu pas, zi după zi. Am ales să trăimCéline Dion
Soţul ei, René Angelil, în vârstă de 73 de ani, a fost operat de o tumoare canceroasă în zona gâtului, în decembrie 2013.

"Nu poate să îşi mai folosească gura.
Nu poate să mănânce, aşadar eu trebuie să îl hrănesc cu ajutorul unui tub. Trebuie să îl hrănesc de trei ori pe zi. Fac asta eu însămi. Întâi îl hrănesc pe soţul meu, apoi prepar mesele pentru copiii noştri"
, a dezvăluit artista, în vârstă de 46 de ani.

Cântăreaţa canadiană, care are cu René Angelil, fostul ei manager, trei copii - René Charles, în vârstă de 14 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de patru ani -, spune însă că nu a renunţat la speranţă şi crede că soţul ei se va însănătoşi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod