Olivia Steer, un nou mesaj controversat: „Rujeola nu există”

de Daniel Dumitrescu, 7 Mai 2018
Olivia Steer

Vedeta a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care susţine că rujeola provocată de un virus nu există, iar vaccinarea împotriva acestei boli are în spate „motive sinistre“.

Cunoscută pentru lupta împotriva vaccinării, Olivia Steer a scris pe pagina sa de Facebook despre o decizie din 2017 a Curţii Supreme din Germania, care ar fi stabilit că "rujeola nu există". Astfel, decizia judecătorilor germani a dus la diminuarea ratei de vaccinare.

"După aproape cinci ani de luptă grea provaccinistă, prin eforturile comune ale tuturor miniştrilor sănătăţii, premierilor, medicilor cu state vechi de plată la producătorii de medicamente, bloggerilor cumpăraţi pe 5 lei, mass media, pe 10 lei, cât şi trollilor ce se gudură la o bere şi un mic, rata vaccinării împotriva rujeolei a ajuns sub 45%, la nivel de ţară! E vorba de acea boală ce se credea că ar fi provocată de un virus, dar a cărui existenţă nu a putut fi dovedită de nici un cercetător/biolog/virusolog/imunolog, în ciuda premiului de 100.000 euro pus în joc, de un biolog neamţ. Drept pentru care, în lipsa oricăror probe ştiinţifice, Curtea Supremă din Germania a decretat că "rujeola nu există, iar ca vaccinarea s-a făcut din <<motive sinistre>>", a scris vedeta.

"Bravo, băieţi! Ţineţi-o tot aşa!!! Sînteţi cei mai buni!", a încheiat ea, pe un toc ironic. 

Campania antivaccinare pe care o poartă Olivia Steer intră în contradicţie cu datele oficiale, care indică o creştere a numărului de cazuri de rujeolă.

"Numărul total de cazuri confirmate cu rujeolă în România raportate până la data de 4 mai este 12.799, dintre care 52 de decese. În săptămâna 30.04. - 4.05.2018 au fost raportate încă 151 de cazuri nou confirmate în 18 judeţe şi în municipiul Bucureşti", a anunţat Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică, citat de Mediafax.


Foto: Mediafax

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod