O vacanţă perfectă: Cindy Crawford se simte fericită la 49 de ani

Fostul top model a petrecut câteva zile cu familia pe insula sa din Ontario, într-un loc retras unde acum şapte ani a ridicat o cabană împreună cu soţul ei, Rande Gerbeer.

După o carieră de top, în care şi-a câştigat locul între primele cinci supermodele, la un singur pas înaintea pragului celor 50 de ani, Cindy Crawford vede altfel viaţa. Şi e normal. Vine un moment în care, dincolo de faimă şi de bani, priveşti lucrurile mai detaşat şi te bucuri mai mult de experienţe şi de oamenii din jurul tău.

Acum, la 49 de ani, Cindy a ajuns în acest punct al existenţei ei. Deşi s-a bucurat din plin de lux în epoca sa de glorie - sfârşitul anilor '80 şi începutul anilor '90 -, top modelul american mărturiseşte că, trăgând linie, ea s-a simţit pe deplin fericită atunci când a trăit simplu, doar cu strictul necesar pentru o viaţă decentă.

Într-un interviu publicat de Vogue, vedeta a povestit despre refugiul în care se simte ea cu adevărat, insula sa din Ontario, Canada, unde a construit, împreună cu soţul său, Rande Gerber, o cabană retrasă.

În fiecare vară, timp de o lună, familia sa vine aici şi se bucură ore în şir de frumuseţea naturii, de linişte şi de aer curat. 

"Aici eşti cu adevărat. Nu trebuie să afişezi vreo imagine, nu trebuie să zâmbeşti forţat, ca la petreceri. Când te trage barca şi tu eşti pe un tub plutind pe apă, e greu să mai pozezi de faţadă", a mărturisit Crawford.

Deşi chipul ei este hipercunoscut în toată lumea, Cindy spune că în Ontario nu simte presiunea celebrităţii: "În aceste zile îmi ia doza perfectă de celebritate: suficientă ca să-mi fac o rezervare pentru cină, dar nu destul pentru a sta liniştită total", a mărturisit ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 August 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod