O vacanţă perfectă: Cindy Crawford se simte fericită la 49 de ani

Cindy şi copiii ei, o amintire frumoasă din vacanţa perfectă


Fostul supermodel a mai dezvăluit că îşi doreşte să fi avut încrederea pe care o are acum în ea atuni când era la apogeul carierei şi defila pe podium alături de alte nume mari, precum Linda Evangelista, Naomi Campbell, Christy Turlington şi Claudia Schiffer.

Cindy a vorbit şi despre casa de vacanţă din Canada, decorată cu ajutorul lui Alfredo Paredes, unul dintre directorii executivi ai designerului Ralph Lauren. Proprietatea este accesibilă doar pe apă, cu o ambarcaţiune, ceea ce o încântă foarte mult pe vedeta americană.

Copiii săi, Presley (15 ani) şi Kaia (16 ani) duc aici o viaţă simplă, şi se plimbă mult cu barca, fac căţărări, pescuiesc şi se distrează la surfing.

Într-una dintre imaginile publicate de Vogue, Cindy arată splendid, într-un costum de baie verde, în barca lor de lux, alături de copiii adolescenţi care dovedesc că au moştenit calităţile mamei lor, părând că pozează profesionist.

Vedeta americană, care se ocupă acum cu design de mobilă şi lansarea unor produse de înfrumuseţare, şi-a petrecut vara scriind o carte în timpul vacanţei din Canada, întrucât vrea să le împărtăşească admiratorilor o parte din lecţiile sale de viaţă.

Pe de altă parte, potrivit revistei Variety, citată de Mediafax, top-modelul va produce pentru postul de televiziune NBC un serial inspirat din universul modei anilor '80, dominat de numeroase rivalităţi, atât între modelele profesioniste, cât şi între firmele de impresariat.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 August 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod