Parker Posey

O femeie uimitoare: Parker Posey străluceşte la 47 de ani

poze Parker Posey
Parker Posey arată senzaţional la 47 de ani

Născută la 8 noiembrie 1968 în Baltimore, statul american Maryland, Christian Parker Posey a devenit cunoscută în anii '90, când a jucat în 32 de filme independente, fiind numită "Queen of The Indies" (Regina filmelor independente). În 1993 a primit primul ei rol major, în filmul "Dazed and Confused", alături de Ben Affleck şi Milla Jovovich.
Posey a apărut şi în roluri secundare, în filmele "Scream 3" (2000), "You've Got Mail" (1998), "Josie and Pussycats" (2001), "Blade" şi "Superman Returns".

În 2001, actriţa a debutat în muzică 2001 şi a apărut în două videoclipuri, "Snakes on a Plane" şi "The City is at War", alături de trupa Cobra Starship.

Parker Posey a vorbit, într-un interviu acordat în vară publicaţiei Nylon, despre cum a ajuns la Hollywood din postura de outsider.

"Cred că sistemul lucrează într-un anumit mod şi eu am fost o anomalie, succesul meu nu a respectat şabloanele. N-am vrut să lucrez cu ei şi nu cred că asta le-a plăcut", a declarat ea. "Sunt mulţi actori care ies din tipare, iar mie mi-a plăcut să nu fac parte dintr-un club, n-aş fi fost fericită să fac parte din vreunul. Mi-a prins bine să fiu din afară, îmbătrânesc mă simt mai confortabil aşa", a mărturisit actriţa.

Parker Possey foto

În 2012, Posey a declarat că şi-a dorit să apară în mai multe producţii ale marilor case de la Hollywood, dar acestea nu vor să-i ofere contracte, notează cotidianul britanic Daily Mail: "Încerc să lucrez cu marile studiouri, dar nu mă angajează.

Le-au spus agenţilor mei că prea sunt o regină a filmelor independente", a explicat ea.

"Pe de altă parte, numele meu nu poate să aducă unui film încasări de peste un milion de dolari. Mi se spune <<Regina indie>>, aşa că mă pricep mai mult la afacerea cu filme independente", a adăugat Posey.


Foto: Interview

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod