Nuntile secrete de la Hollywood

Cand vedetele au nevoie de intimitate...
Tot mai multe cupluri celebre prefera sa isi oficializeze relatiile de dragoste fara anunturi oficiale, nunti fastuoase si, mai ales, departe de ochii curiosi ai paparazzilor. Chiar si asa, aceste evenimente secrete devin in scurt timp subiecte de presa, sunt disecate si comentate pana la fiecare detaliu. Iata cele mai recente (si nu numai) casatorii surpriza:

Megan Fox si Brian Austin Green

Saptamana trecuta, Megan Fox si logodnicul sau, actorul Brian Austin Green, s-au casatorit in secret in Hawaii, in cadrul unei ceremonii restranse la care au participat mai putin de 10 persoane.

Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare al peliculei "Hope and Faith" in 2004 si s-au logodit doi ani mai tarziu. In februarie 2009, au hotarat sa se desparta, dar s-au impacat la inceputul acestei luni si au hotarat sa se logodeasca iar.

Actrita in varsta de 24 de ani a declarat cu ceva timp in urma ca atunci cand se va casatori, o va face printr-o ceremonie discreta. "Nu va fi o nunta mare. Nu sunt genul acela de fata - daca se intampla, va fi ceva discret si neplanificat", a declarat Megan. Si exact asa s-a intamplat...

Mena Suvari si Simone Sestito

In weekendul care tocmai s-a incheiat, si Mena Suvari, cunoscuta mai ales din pelicula "American Beauty", s-a casatorit. Unde? Departe de Hollywood, la Vatican. Ceremonia a avut loc la o biserica privata si a fost urmata de o receptie in afara orasului. Alesul este italianul Simone Sestito, producator muzical. Suvari, in varsta de 31 de ani, si Sestito, in varsta de 25 de ani, s-au cunoscut in timpul Festivalului de Film de la Toronto din 2007 si s-au logodit in 2008.

Suvari a declarat ca a fost o misiune dificila sa gaseasca o rochie de mireasa care sa ii acopere integral tatuajele, pentru ca nu a dorit sa socheze familia religioasa a sotului ei, din care fac parte si doua calugarite catolice.

In perioada 2000-2007, actrita a mai fost casatorita cu cineastul de origine germana Robert Brinkmann, care era cu 17 ani mai in varsta decat ea.

Alannis Morissette si Souleye

In luna mai 2010, Alannis Morissette a confirmat pe Tweeter faptul ca ea si Souleye (numele real Mario Treadway) s-au casatorit intr-o ceremonie privata alaturi de prieteni apropiati si familie. Cantareata a declarat inca de anul trecut ca se vede casatorita si cu multi copii.  

Despre sotul ei, Alanis a declarat: "Il respect foarte mult! Vede lumea si existenta exact ca mine. Faptul ca avem atat de multe in comun ma face sa dorm foarte bine noaptea". Cei doi sunt la prima casatorie.

Harrison Ford si Calista Flockhart

Dupa o relatie de opt ani, cei doi s-au casatorit la incepul acestei luni la resedinta din Santa Fe a guvernatorului statului New Mexico, acesta fiind si singura persoana prezenta la nunta. Cererea in casatorie a fost facuta anul trecut de Ford, in varsta de 67 de ani, iar Calista, in varsta de 45 de ani, a acceptat.

Aceasta este a treia casatorie pentru actorul Harrison Ford si prima pentru Flockhart, vedeta serialului de televiziune de succes "Ally McBeal".

Borat si Isla Fisher

Actorul Sacha Baron Cohen si actrita australiana Isla Fisher s-au casatorit in mai 2010, la Paris, in cadrul unei ceremonii private, dupa opt ani de relatie. "Nu am vrut nimic fastuos, am dorit sa fim doar noi doi", a spus Fisher intr-un mail pe care l-a trimis prietenilor.

Scarlett Johansson si Ryan Reynolds

Iata o relatie ascunsa mult timp, cei doi refuzand sa ofere detalii referitoare la viata lor personala. "A fost dorinta mea sa am un moment de intimitate", a declarat Johansson pentru Los Angeles Times, referindu-se la aceasta casatorie "pe furis" infaptuita intr-un peisaj salbatic din Canada, in septembrie 2008.

Idila dintre Scarlett, 23 de ani, si Reynolds, 31 de ani, a inceput in 2007, la scurt timp dupa ce actorul s-a despartit de cantareata Alanis Morissette.

Mariah Carey si Nick Cannon

Dupa cateva saptamani de intalniri, despre care nimeni nu a stiut nimic, cei doi s-au casatorit, "la apus", in 2008, la sedinta lui Carey din Bahamas. La ceremonie au participat doar membrii familiei si cativa prieteni.

Mariah Carey, in varsta de 38 de ani, se afla la cel de-al doilea mariaj, in timp ce Cannon, cu 11 ani mai tanar, nu a mai fost insurat niciodata. Carey a fost casatorita timp de cinci ani cu mogulul media Tommy Motola. In aprilie 2010, cei doi s-au casatorit a treia oara, pentru ca acesta este modul lor de a sarbatori uniunea lor.

Jennifer Lopez si Marc Anthony

La noua luni dupa contramandarea nuntii din 2003 cu Ben Affleck, fara vreo jena ca a divortat de doua ori, diva Lopez s-a casatorit cu Marc Anthony in iunie 2004. A fost o ceremonie restransa in casa lor din Beverly Hills, iar prietenilor li s-a spus ca sunt invitati la "o frumoasa petrecere". Subtil, nu-i asa?

Jennifer Garner si Ben Affleck

Nici Affleck nu s-a lasat mai prejos, si in 2005 s-a casatorit cu Jennifer Garner, fiind acompaniati de o mica fanfara. Acesta nu a fost singurul lor secret: Jenny era insarcinata. Ulterior, Garner a declarat ca mariajul lor functioneaza extraordinar pentru ca stiu sa faca misto unul de celalalt, iar atunci cand vine vorba de romantism, Affleck este un adevarat Don Juan.

Jewel si Ty Murray

Cei doi erau impreuna de aproape 10 ani si au oficializat relatia printr-o ceremonie privata ce a avut loc in august 2008 in Bahamas. Cu doar doi oaspeti, cantareata si campionul la rodeo au celebrat momentul dansand in jurul focului, "ca si cum am fi fost singuri pe pamant", a spus, foarte romantic, Ty.

Janet Jackson si Rene Elizondo

Casatoriile in secret nu sunt de azi, de ieri... In 1991, Janet Jackson s-a casatorit cu Rene Elizondo, iar cei doi au tinut secret acest mariaj timp de noua ani, "avand o viata absolut normala", dupa cum spunea cantareata. Nimeni nu a stiut ca cei doi sunt casatoriti pana in 2000, cand Elizondo a intentat divort, din cauza "diferentelor ireconciliabile". "In timp, am devenit mai mult parteneri de afaceri decat iubiti", a spus acesta.

Matthew Broderick si Sarah Jessica Parker

Pe 19 mai 1997, cei doi si-au invitat prietenii si familiile la o "petrecere". Cand cei 100 de invitati au ajuns la locul faptei, au descoperit ca Broderick si SJP, care s-au impracat in haine negre pentru a nu atrage atentia presei, erau pregatiti sa faca pasul cel mare.

Deschide galeria pentru a vedea pozele celor mai romantice cupluri ale momentului.

Credit foto: yahoo.com, People.com

Tu ce parere ai despre casatoriile in secret?

30 Iunie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod