Michelle Obama, selfie la sală. Reacția fanilor: „Așa trebuie să arate o femeie!“

Michelle Obama a postat pe Instagram un selfie făcut în sala de fitness și le invită și pe alte femei să arate cum au grijă de ele.

Fosta Prima Doamnă a Statelor Unite rămâne un aliat hotărât în lupta împotriva sedentarismului și a obezității. Ea a vorbit recent despre regimul său de fitness și le-a cerut și altor femei să posteze selfie-uri făcute la sală ca să arate cum au grijă de ele.

Michelle Obama a scris duminică pe contul său de Instagram: "Nu mă simt mereu bine pe moment. Dar după ce termin, mă bucur mereu că am fost la sală. Cum aveți grijă de voi în această #Duminicădeîngrijireproprie?".

"E foarte tare cu abdomenul ei!"
, a scris cineva pe Instagram.

"Așa trebuie să arate o femeie, fără nimic fals sau excesiv!", a comentat altcineva.

În vârstă de 55 de ani, Michelle Obama nu face rabat la efort când merge la sală. În imaginile postate pe rețeaua de socializare ea apare în echipament de fitness, ridicând o minge grea deasupra capului.


Michelle Obama a devenit o voce importantă în susținerea unei vieți active, lansând o campanie importantă în timpul președinției soțului ei.

"Let's Move!" a fost lansată în 2010, având ca obiectiv reducerea ratei obezității în Statele Unite în decursul unei singure generații, astfel încât copiii născuți astăzi să ajungă la maturitate cu o greutate sănătoasă. "Unul din trei americani este obez. Cheltuim miliarde de dolari pe tratamentele bolilor cauzate de obezitate si nu ne mai permitem sa mergem pe acest drum", spunea ea în 2010.

"Unul dintre motivele pentru care mă ocup de wellness este faptul că avem de-a face cu o epidemie de obezitate care le scurtează viața copiilor.
Am început cu copiii pentru că speranța mea a fost că putem face ceva pentru copiii noștri dacă noi nu găsim timp să facem ceva pentru noi înșine"
, a declarat ea într-un interviu difuzat de postul de televiziune CBS.

În materialul realizat în iulie, Michelle Obama a arătat și cât de important este ca femeile să aibă grijă de sănătatea lor și a explicat că unul dintre motivele pentru care ea este foarte atentă la acest capitol îl reprezintă moartea tatălui său.

"Când vine vorba de sănătatea noastră, ca femei, noi suntem mereu atât de ocupate să ne ocupăm de ceilalți, încât aproape că ne simțim vinovate să ne mai păstrăm puțin timp și pentru noi", a spus ea.

"Dacă nu ne unim ca femei, ca mame, ca bunici, n-o să fim în stare să ne atragem pe copiii pe urmele noastre"
, a adăugat Michelle.

Potrivit People, Michelle Obama este pasionată de yoga pentru că o menține flexibilă.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod